Teska 03.02.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 witam wszystkich piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Się przywitam piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A może zrobimy konkurs, kto najwięcej razy otworzy nową stronę? I tak dzięki administratorom, mam okazję zorganizowania niezłej zabawy No to moze byc taki konkursik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.02.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 03.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A może zrobimy konkurs, kto najwięcej razy otworzy nową stronę? I tak dzięki administratorom, mam okazję zorganizowania niezłej zabawy robimy konkurencję do Rekordów wpisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A może zrobimy konkurs, kto najwięcej razy otworzy nową stronę? I tak dzięki administratorom, mam okazję zorganizowania niezłej zabawy robimy konkurencję do Rekordów wpisów? mozemy jestesmy i tak najczesciej odwiedzana grupka na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Teska Rozmawiałem z RB, no i jak można się było spodziewać dowiedziałem się, że to wszystko moja wina i on jest super, tylko ja nie jestem w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.02.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 witam wszystkich po nartach było bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 03.02.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 witam wszystkich po nartach było bosko kończyny w całości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 witam wszystkich po nartach było bosko kończyny w całości??? tak wszystkie całe i na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam piątkowo P.S. Wypadła nam jedna osoba z naszej paczki na narty. Może ktoś byłby zainteresowany wyjazdem 18-25.03.2005 na narty. Opis Hotelu Wszystko zorganizowane transport (samochody osobowe), pokoje itp. tylko trzeba chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 03.02.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam piątkowo Opis Hotelu dobra, dobra chciałeś pobrylować ..... ........... na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam piątkowo Opis Hotelu dobra, dobra chciałeś pobrylować ..... ........... na forum Nie miałek najmniejszego zamiaru. Kolegi żona stwierdziła że nie jedzie i mamy problem. Ale wypadłem teraz Pisałem już o tym wyjeździe 2 miesiące temu - zawsze zamawiamy miejsca w październiku-listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.02.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Kolegi żona stwierdziła że nie jedzie i mamy problem. Ale wypadłem teraz Pisałem już o tym wyjeździe 2 miesiące temu - zawsze zamawiamy miejsca w październiku-listopadzie. Rozumiem, że potrzebujecie nowej zony dla kolegi? jakies wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 pierwsze - to napewno nie może zmieniać zdania za 5 12-sta muszę zapytać męża czy mam stanąć do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Wszystko zorganizowane transport (samochody osobowe), pokoje itp. tylko trzeba chcieć Chcieć to ja bym bardzo chciał i to bardzo. Ale niemogem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Kolegi żona stwierdziła że nie jedzie i mamy problem. Ale wypadłem teraz Pisałem już o tym wyjeździe 2 miesiące temu - zawsze zamawiamy miejsca w październiku-listopadzie. Rozumiem, że potrzebujecie nowej zony dla kolegi? jakies wymagania? Aż tak źle nie jest. Grupa nasza jak co roku duża. W tym roku wyjątkowo dużo jedzie 25 osób. Wymagania w sumie żadne. Zakwaterowanie w apartamentach 4-ro osobowych (2x pokój + łazienka+wneka kuchenna). Towarzystwo mieszane także dzieci więc raczej pokoje służą tylko do przenocowania . Miejsce wypadło rzeczywiście kobiece - ale konfigurację można zrobić także dla faceta. Nigdy z tym nie było problemów - zawsze się jakoś dogadywaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 pierwsze - to napewno nie może zmieniać zdania za 5 12-sta muszę zapytać męża czy mam stanąć do konkursu Nie mamy nigdy z tym problemów - ale jak widać są różne sytuacje w życiu - i nie może jechać. Zawsze jednak co roku jakiś problemik się pojawia - ale i zawsze udawało nam się znaleźć kogoś na miejsce wypadającej osoby. Może mąż Cię nie puści i sam pojedzie - jak dla nas nie ma problemu. Wici rozpuściliśmy w wielu miejscach więc nie sądzę by był problem z "pokryciem" miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 o i teraz wyszło że facet byłby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts