Kacha72 05.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 podpowiedzcie prosze gdzie otwiera sie dziennik budowy moglabym zaczľc powoli juz sie żalic ) wejdz w dziennik budowy _ pod klubem budujacy - tam kliknij na nowy temat....wpisujesz nazwe twojego dziennika i piszesz bardzo dziękuje ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 PODPOWIEDZCIE PROSZE GDZIE OTWIERA SIE DZIENNIK BUDOWY MOGLABYM ZACZĽC POWOLI JUZ SIE ŻALIC ) wejdz w dziennik budowy _ pod klubem budujacy - tam kliknij na nowy temat....wpisujesz nazwe Twojego dziennika i piszesz BARDZO DZIĘKUJE ))) Kasiu w dziennikach budowy....nie w klubie budujacych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 PODPOWIEDZCIE PROSZE GDZIE OTWIERA SIE DZIENNIK BUDOWY MOGLABYM ZACZĽC POWOLI JUZ SIE ŻALIC ) wejdz w dziennik budowy _ pod klubem budujacy - tam kliknij na nowy temat....wpisujesz nazwe Twojego dziennika i piszesz BARDZO DZIĘKUJE ))) Kasiu w dziennikach budowy....nie w klubie budujacych.... juz jest gdzie trzeba pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.02.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce to jak ja...kawka ...ptaszki nakarmione....naliczyłam dzis 16 sikorek i chyba kos mnie nawiedził....taki czarno szary ptak z zoltym dziobem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 witam poniedziałkowo grupkę.... znowu mamy mroz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.02.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cześć. Nie lubię (niektórych) poniedziałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cześć. Nie lubię (niektórych) poniedziałków. niektorych - rozumiem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.02.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Teska - ten czarno szary z żółtym dziobem to szpak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Teska - ten czarno szary z żółtym dziobem to szpak. ech...a juz myslalam ze kos:) ale jak na szpaka to mały cos.... GrzegorzR wystaw ten karmnik na pole dam ci teroche jedzenia zimowego dla ptaszków...sikorki przylatuja bladym swietem i przed zmrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce to jak ja...kawka ...ptaszki nakarmione....naliczyłam dzis 16 sikorek i chyba kos mnie nawiedził....taki czarno szary ptak z zoltym dziobem.... Gdybyś nie wiedziała co karmisz To tak wygląda kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce to jak ja...kawka ...ptaszki nakarmione....naliczyłam dzis 16 sikorek i chyba kos mnie nawiedził....taki czarno szary ptak z zoltym dziobem.... Gdybyś nie wiedziała co karmisz To tak wygląda kawka to nie kawka.....on ma zolto pomaranczowy dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce to jak ja...kawka ...ptaszki nakarmione....naliczyłam dzis 16 sikorek i chyba kos mnie nawiedził....taki czarno szary ptak z zoltym dziobem.... Gdybyś nie wiedziała co karmisz To tak wygląda kawka mam jeszcze jednego goscia...mam fotkę....jak Maksiu mi pomoze to pokaze...moze bedziecie wiedziec co to za ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.02.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Teska - ten czarno szary z żółtym dziobem to szpak. ech...a juz myslalam ze kos:) ale jak na szpaka to mały cos.... GrzegorzR wystaw ten karmnik na pole dam ci teroche jedzenia zimowego dla ptaszków...sikorki przylatuja bladym swietem i przed zmrokiem Tak też zrobię. Podejdę dzisiaj z Adą po palik (jak jest jeszcze aktualny), nasza pociecha na pewno się ucieszy, jak zobaczy, że ptaki przylatuję, bo jak na razie to chyba raczej nie zaglądają do naszego karmika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Teska - ten czarno szary z żółtym dziobem to szpak. ech...a juz myslalam ze kos:) ale jak na szpaka to mały cos.... GrzegorzR wystaw ten karmnik na pole dam ci teroche jedzenia zimowego dla ptaszków...sikorki przylatuja bladym swietem i przed zmrokiem Tak też zrobię. Podejdę dzisiaj z Adą po palik (jak jest jeszcze aktualny), nasza pociecha na pewno się ucieszy, jak zobaczy, że ptaki przylatuję, bo jak na razie to chyba raczej nie zaglądają do naszego karmika. pewnie ze aktualne.....ziarna zimowego tez troszke dostaniecie...i bladym swietem sikorki beda jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.02.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No to dałem plamę . Ten ptak co do Ciebie zagląda to chyba rzeczywiście jest kos, dla pewności można sprawdzić na stronie, którą podał tomadyna Ptaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.02.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich mroźno poniedziałkowo. Ja już przy gorącej kawce to jak ja...kawka ...ptaszki nakarmione....naliczyłam dzis 16 sikorek i chyba kos mnie nawiedził....taki czarno szary ptak z zoltym dziobem.... Gdybyś nie wiedziała co karmisz To tak wygląda kawka to nie kawka.....on ma zolto pomaranczowy dziubek Dobrze że karma jest jednakowa dla wszystkich ptaszków i że same ptaszki wiedzą co jedzą bo inaczej jakby Tobie zaufały to by się otruły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No to dałem plamę . Ten ptak co do Ciebie zagląda to chyba rzeczywiście jest kos, dla pewności można sprawdzić na stronie, którą podał tomadyna Ptaki hahahah tak teraz zerknełam...i ten ptak co siedzi z przodu domku na drzewie....to pasuje na Drozda kuzyn jakis czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.02.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A tak wygląda Kos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts