Teska 07.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 powiedz, mu że u mnie też jest trochę owocków z irg do pojedzenia. kurna muszę coś powiesić na tych swoich rachitycznych gałęziach. może też cóś przyleci? powies słoninkę.....beda sikorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska niestety nie udało mi się dotrzeć wczoraj po palik, miałem naprawdę poważny plan, ale dość późno zjechałem do domu, potem obiad, fotel i , a do tego jeszcze ten padający śnieg. Za to na wieczornym spacerze z psem było super i dzisiaj miało być wspólne z dzieckiem lepienie bałwana, ale jedynie co można zrobić to polowanie na rusałki błotne. Jak serwis, pojawił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska niestety nie udało mi się dotrzeć wczoraj po palik, miałem naprawdę poważny plan, ale dość późno zjechałem do domu, potem obiad, fotel i , a do tego jeszcze ten padający śnieg. Za to na wieczornym spacerze z psem było super i dzisiaj miało być wspólne z dzieckiem lepienie bałwana, ale jedynie co można zrobić to polowanie na rusałki błotne. Jak serwis, pojawił się? nie.....rece opadaja....jutro rano do nich zadzwonie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska niestety nie udało mi się dotrzeć wczoraj po palik, miałem naprawdę poważny plan, ale dość późno zjechałem do domu, potem obiad, fotel i , a do tego jeszcze ten padający śnieg. Za to na wieczornym spacerze z psem było super i dzisiaj miało być wspólne z dzieckiem lepienie bałwana, ale jedynie co można zrobić to polowanie na rusałki błotne. Jak serwis, pojawił się? To moze jutro wpadniecie po ten palik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak serwis, pojawił się? nie.....rece opadaja....jutro rano do nich zadzwonie..... No to niestety wygląda na to, że Viessmann nie ma porządnego serwisu / partnera w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak serwis, pojawił się? nie.....rece opadaja....jutro rano do nich zadzwonie..... No to niestety wygląda na to, że Viessmann nie ma porządnego serwisu / partnera w Szczecinie. jest jeszcze jeden w Dabiu....ale na stronie Viessmanna nie figuruje jako partner....ale skoro go umiescili to chyba tez ma pojecie???? moze zadzwonic do tego faceta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak serwis, pojawił się? nie.....rece opadaja....jutro rano do nich zadzwonie..... No to niestety wygląda na to, że Viessmann nie ma porządnego serwisu / partnera w Szczecinie. jest jeszcze jeden w Dabiu....ale na stronie Viessmanna nie figuruje jako partner....ale skoro go umiescili to chyba tez ma pojecie???? moze zadzwonic do tego faceta??? Widać są firmy, którym nie zalezy na klientach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Rozchmurz się (z dzisiejszego Głosu): - Czy odprowadzisz mie do domu, Romanie?- Tak, wzrokiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Rozchmurz się (z dzisiejszego Głosu): - Czy odprowadzisz mie do domu, Romanie? - Tak, wzrokiem..... hahahhahaha a tak na marginesie Romana dawno nie było... Powiedz czy wiesz gdzie dokładnie jest Vobis w Dołujach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak serwis, pojawił się? nie.....rece opadaja....jutro rano do nich zadzwonie..... No to niestety wygląda na to, że Viessmann nie ma porządnego serwisu / partnera w Szczecinie. jest jeszcze jeden w Dabiu....ale na stronie Viessmanna nie figuruje jako partner....ale skoro go umiescili to chyba tez ma pojecie???? moze zadzwonic do tego faceta??? Widać są firmy, którym nie zalezy na klientach niestety normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Vobis Lubieszyn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Vobis Lubieszyn 8 ale w ktorym miejscu jest ta 8??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mówiąc szczerze nie wiem. ale lubieszyn jest krótki. od tablicy 2 km i granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mówiąc szczerze nie wiem. ale lubieszyn jest krótki. od tablicy 2 km i granica ciekawe czy tam mozna cos nabyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich. Klaus, czy dostałeś ofertę od Grześka 13? Ciekawa jestem Twojej opinii. Maro, ekipa OK - taka powszchna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mówiąc szczerze nie wiem. ale lubieszyn jest krótki. od tablicy 2 km i granica ciekawe czy tam mozna cos nabyc??? zobacz http://www.vobis.pl/_index.php?a=gwarancja&strona=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mówiąc szczerze nie wiem. ale lubieszyn jest krótki. od tablicy 2 km i granica ciekawe czy tam mozna cos nabyc??? zobacz http://www.vobis.pl/_index.php?a=gwarancja&strona=1 zerkam ale czy mozna cos nabyc w Lubieszynie???? laptoka bym chciała,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no nie wiem. zadzwoń do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no nie wiem. zadzwoń do nich tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Didi - zdrówka życzę. rozumiem, że plany się dokonały..... jeszcze nie , ale jak się "dokonają" napewno powiadomię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts