GrzegorzR 07.02.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no nie wiem. zadzwoń do nich tak zrobie Sklepu to oni tam raczej nie mają, co najwyżej montownie i magazyn. Najbliższy sklep jest w CH Turzyn, albo na Ściegiennego. A masz coś wybranego, czy dopiero chcesz się zorientować co warto wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Didi - zdrówka życzę. rozumiem, że plany się dokonały..... jeszcze nie , ale jak się "dokonają" napewno powiadomię to czekam i jeszcze raz zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 07.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 07.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkichjestem na etapie poszukiwań działki na terenie prawobrzeznej części Szczecina. W obecnej chwili mam jedna na oku w Jezierzycach z tym że byłaby to działka wyznaczona ze sporego podwórza gospodarza - oczywiscie w obecnym etapie nie jest to działka jeszcze budowlana takze sporo formalności jeszcze przede mną ale cena myslę jest dość atrakcyjna no i urzekło mnie to miejsce.Jestem laikiem w tych sprawach stąd za każdą sugestię - rade płynącą z waszej strony będę niezmiernie wdzięczny.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 TeskaMój ślubny potwierdził, że jest to KwiczołKwiczoły przylatują zimą w okolice domostw w poszukiwaniu jadalnych owoców: jabłek, irgi, głogów i innych. Równeż w pobliżu domostw zakładają gniazda. Zachowaniem są bardzo podobne do kosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich jestem na etapie poszukiwań działki na terenie prawobrzeznej części Szczecina. W obecnej chwili mam jedna na oku w Jezierzycach z tym że byłaby to działka wyznaczona ze sporego podwórza gospodarza - oczywiscie w obecnym etapie nie jest to działka jeszcze budowlana takze sporo formalności jeszcze przede mną ale cena myslę jest dość atrakcyjna no i urzekło mnie to miejsce. Jestem laikiem w tych sprawach stąd za każdą sugestię - rade płynącą z waszej strony będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam Marcin Witaj Jelik w naszej grupie. My też na początku byliśmy laikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 cześć jelik przede wszystkim wiele cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witaj jelik Właściwie, to tutaj zdecydowana większość zaczynała od pozycji lajkonika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 07.02.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witaj jelik Teska Ta 8 (z Vobisem w środku) jest po lewej stronie jadąc w kierunku Niemiec, zjazd w dół taki biały budynek (.........byłam tam kiedyś na rozmowie ..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich jestem na etapie poszukiwań działki na terenie prawobrzeznej części Szczecina. W obecnej chwili mam jedna na oku w Jezierzycach z tym że byłaby to działka wyznaczona ze sporego podwórza gospodarza - oczywiscie w obecnym etapie nie jest to działka jeszcze budowlana takze sporo formalności jeszcze przede mną ale cena myslę jest dość atrakcyjna no i urzekło mnie to miejsce. Jestem laikiem w tych sprawach stąd za każdą sugestię - rade płynącą z waszej strony będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam Marcin Witamy Witamy Jelik ................. Prawobrzeże ?? Gadam jak stary , a jeszcze mam mleko pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich wtorkowo Sluchajcie mam taki problem w moim komputerze zamiast zdjec sa teraz obrazki i nie wiem ktore zdjecie jest ktore Czy ktos z was wie co zrobic aby byly spowrotem zdjecia (nie bardzo znam sie na komputerze a dotego wszystko mam po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich jestem na etapie poszukiwań działki na terenie prawobrzeznej części Szczecina. W obecnej chwili mam jedna na oku w Jezierzycach z tym że byłaby to działka wyznaczona ze sporego podwórza gospodarza - oczywiscie w obecnym etapie nie jest to działka jeszcze budowlana takze sporo formalności jeszcze przede mną ale cena myslę jest dość atrakcyjna no i urzekło mnie to miejsce. Jestem laikiem w tych sprawach stąd za każdą sugestię - rade płynącą z waszej strony będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam Marcin witaj sprawdz jaka jest minimalna wielkosc dzialek bo kiedys obowiazywal w jeziezycach chyba min 2000 m ale nie wiem czy to jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich wtorkowo Sluchajcie mam taki problem w moim komputerze zamiast zdjec sa teraz obrazki i nie wiem ktore zdjecie jest ktore Czy ktos z was wie co zrobic aby byly spowrotem zdjecia (nie bardzo znam sie na komputerze a dotego wszystko mam po niemiecku Rzuć okiem na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich wtorkowo Sluchajcie mam taki problem w moim komputerze zamiast zdjec sa teraz obrazki i nie wiem ktore zdjecie jest ktore Czy ktos z was wie co zrobic aby byly spowrotem zdjecia (nie bardzo znam sie na komputerze a dotego wszystko mam po niemiecku Rzuć okiem na e-mail Tak te obrazki sa jednakowe jak klikam w ta ikonke po prawej to albo sie pomiejszaja albo zmieniaja kolejnosc to kliknac w ta ikonke i w polskim windows ktora jest to pozycja z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 PUK PUK otwierać Uff udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 PUK PUK otwierać Uff udało się Dziala Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich wtorkowo Sluchajcie mam taki problem w moim komputerze zamiast zdjec sa teraz obrazki i nie wiem ktore zdjecie jest ktore Czy ktos z was wie co zrobic aby byly spowrotem zdjecia (nie bardzo znam sie na komputerze a dotego wszystko mam po niemiecku Rzuć okiem na e-mail Tak te obrazki sa jednakowe jak klikam w ta ikonke po prawej to albo sie pomiejszaja albo zmieniaja kolejnosc to kliknac w ta ikonke i w polskim windows ktora jest to pozycja z gory Pozycja pierwsza lub druga. Pierwsza to przezrocze, druga to miniatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ale podzialalo uff.. Nie umiem obslugiwac po Polsku a co dopiero po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wieczorowo, desyżyn o warunkach zabudowy odebrałam z gminy! Gorsze wieści ze ZWiK-u: sralnik z szambem chyba mnie nie minie! Nasza część Tanowa nie ujęta w planie skanalizowania na najbliższe 3 lata . laptoka bym chciała,,,, Teska, ptoka już masz, jeszcze la ptoka potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wieczorowo, desyżyn o warunkach zabudowy odebrałam z gminy! Oj jak ja bym chciał. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts