bodekku 10.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 albo ich nie zestrzelą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 KLAUS Poszło na e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Właśnie .... miał się udać jeszcze kulig FORUM-owiczów Nie trać ducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 witam piąteczkowo GrzegorzR - ale czy wogóle na półkach są teraz kosiarki? pługi śnieżne to, tak i one za niedługo będą przeceniane. Oczwywiście, że są kosiarki w sprzedaży, pługi śnieżne już sprzedane, zostały tylko ręczne narzędzia odśnieżające . Właśnie mam jedną kosiarkę na oku i chyba się na nią zdecyduję. Te kosiarki, które są w sprzedaży to egzemplarze, które pozostały z zeszłego sezony, ale sprzedawcy twierdzą, że dzięki temu mogą mieć atrakcyjniejsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 http://images1.fotosik.pl/21/4klnnbeibis4yixk.jpg Co sadzicie o takich domach . To jest projekt niemiecki czyli prosty dach i duzo doswietlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi się podoba, oczywiście o jego funkcjonalności można by mówić znając rozkład pomieszczeń. Pewnie bym trochę zmienił, np. lukarnę zamieniłbym na układ okien połaciowych, ale ogólnie jest interesujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . widzialas projekt Opal z MTMStyl-u? Prosty dach Piekna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . widzialas projekt Opal z MTMStyl-u? Prosty dach Piekna rzecz Juz mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . A może masz link do strony, gdzie można dokładniej zobaczyć ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . widzialas projekt Opal z MTMStyl-u? Prosty dach Piekna rzecz Juz mieszkacie Nieee i nie drazmy tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.02.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.02.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 przeciez istnieją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 dwa dni byłam odcieta od netu..... firma co to mi go dostarcza przysłała informatykla zeby sprawdził co jest...ze net kiepsko działa....facet pogrzebał, nie naprawił...a własciwie to sknocił..bo nie mogł karty sieciowej zainstalowac....i wiecie co....dzis był...a szef zazyczył sobie zebym zapłaciła 50 zł za usługe.....informatyk dzis tez miał problem z zainstalowaniem karty...szukał....szukał....ech..... a szef.....nie odbiera telefonow.....jesssuuuu co za firma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 http://images1.fotosik.pl/21/4klnnbeibis4yixk.jpg Co sadzicie o takich domach . To jest projekt niemiecki czyli prosty dach i duzo doswietlen Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . widzialas projekt Opal z MTMStyl-u? Prosty dach Piekna rzecz I kto to mówi? Twoja opinia nie jest obiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 dwa dni byłam odcieta od netu..... firma co to mi go dostarcza przysłała informatykla zeby sprawdził co jest...ze net kiepsko działa....facet pogrzebał, nie naprawił...a własciwie to sknocił..bo nie mogł karty sieciowej zainstalowac....i wiecie co....dzis był...a szef zazyczył sobie zebym zapłaciła 50 zł za usługe.....informatyk dzis tez miał problem z zainstalowaniem karty...szukał....szukał....ech..... a szef.....nie odbiera telefonow.....jesssuuuu co za firma.... Widzę, że masz z nimi spore problemy. U nas jak narazie chodzi OK, transfer przy ściąganiu plików też nie jest zły jak na taką prędkość łącza jaką mam. Ale to, że zażyczyli sobie 50 pln, za to że spowodowali usterkę to przesada. Ja zażyczyłem sobie zakończenie łącza punktem dostępowym z wyjściem ethernet i potem mam dalej podłaczone przez moje urządzenie, niestety drożej mnie to kosztowało niż wersja z zakończeniem ich łącza na karcie włożonej do kompa. Co do jakości transmisji jaką masz, to możliwe, że matu spore znaczenie typ anteny jaką masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach. Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach . A może masz link do strony, gdzie można dokładniej zobaczyć ten projekt? znalazlam http://www.rensch-haus.com/neu/produktlinien/classic/estenfeld/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts