Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam piąteczkowo

GrzegorzR - ale czy wogóle na półkach są teraz kosiarki? pługi śnieżne to, tak i one za niedługo będą przeceniane.

Oczwywiście, że są kosiarki w sprzedaży, pługi śnieżne już sprzedane, zostały tylko ręczne narzędzia odśnieżające :wink: .

Właśnie mam jedną kosiarkę na oku i chyba się na nią zdecyduję. Te kosiarki, które są w sprzedaży to egzemplarze, które pozostały z zeszłego sezony, ale sprzedawcy twierdzą, że dzięki temu mogą mieć atrakcyjniejsze ceny.

Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach.

Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach .

widzialas projekt Opal z MTMStyl-u? Prosty dach :D Piekna rzecz 8)

Juz mieszkacie :D

Nieee :-? i nie drazmy tematu :wink:

dwa dni byłam odcieta od netu.....

firma co to mi go dostarcza przysłała informatykla zeby sprawdził co jest...ze net kiepsko działa....facet pogrzebał, nie naprawił...a własciwie to sknocił..bo nie mogł karty sieciowej zainstalowac....i wiecie co....dzis był...a szef zazyczył sobie zebym zapłaciła 50 zł za usługe.....informatyk dzis tez miał problem z zainstalowaniem karty...szukał....szukał....ech.....

a szef.....nie odbiera telefonow.....jesssuuuu co za firma.... :evil:

dwa dni byłam odcieta od netu.....

firma co to mi go dostarcza przysłała informatykla zeby sprawdził co jest...ze net kiepsko działa....facet pogrzebał, nie naprawił...a własciwie to sknocił..bo nie mogł karty sieciowej zainstalowac....i wiecie co....dzis był...a szef zazyczył sobie zebym zapłaciła 50 zł za usługe.....informatyk dzis tez miał problem z zainstalowaniem karty...szukał....szukał....ech.....

a szef.....nie odbiera telefonow.....jesssuuuu co za firma.... :evil:

Widzę, że masz z nimi spore problemy. U nas jak narazie chodzi OK, transfer przy ściąganiu plików też nie jest zły jak na taką prędkość łącza jaką mam. Ale to, że zażyczyli sobie 50 pln, za to że spowodowali usterkę to przesada. Ja zażyczyłem sobie zakończenie łącza punktem dostępowym z wyjściem ethernet i potem mam dalej podłaczone przez moje urządzenie, niestety drożej mnie to kosztowało niż wersja z zakończeniem ich łącza na karcie włożonej do kompa. Co do jakości transmisji jaką masz, to możliwe, że matu spore znaczenie typ anteny jaką masz.

Mi sie takie bardzo podobaja tylko nic podobnego nie widzialam w projektach.

Wiekszosc sasiadow co juz pobudowali to najczesciej domy o bardzo skomplikowanych dachach .

A może masz link do strony, gdzie można dokładniej zobaczyć ten projekt?

znalazlam

http://www.rensch-haus.com/neu/produktlinien/classic/estenfeld/index.html