bryta 10.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Tutaj tez sa fajne domki http://www.fertighaus.de/ http://www.bauen.com Jeszcze ktos pomysli ze to reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Cześć wszystkim patrzcie co znalazłam na stronce podanej przez brytę http://www.bauen.com/Media_Dat/Image/02_ausbau/07_haustechnik/04_wasser_sanitaer/eht_durchlauferhitzer/eht_kurioser_durchlauferhitzer_410.jpg a domki bardzo fajne w zeszłym roku byłam w Niemczech no i nie wiem czemu bardzo się domkami interesowałam większość to proste domki z dwuspadowym dachem i poddaszem użytkowym, patrerówek jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 10.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Mamy działkę w Dobrej (koło boiska) i zamierzamy ruszyć z budową w tym roku. Wątpliwości i obaw strasznie dużo. Trzeba zacząć podejmować decyzje a ja mam wiele wątpliwości (nie wiedziałam ze to takie trudne). Wybraliśmy już projekt ale zwlekamy z jego kupnem sama nie wiem dlaczego (może boję się że w rzeczywistości może okazać się ze to nie to chciałam). Teraz wydaje mi się że po kilku drobnych przeróbkach w środku i powiększeniu garażu do dwustanowiskowego będzie ok. ale pewności brak. Zerknijcie proszę na projekt „dom w bluszczu 2” firmy Archon http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m42e0dba9d7b79 Powiedzcie co o nim myślicie i co warto by było przerobić. Nam brak jest doświadczenia. Projekt chcemy kupić w przyszłym tygodniu więc czasu nie jest zbyt wiele. Ponadto interesuje mnie kontakt z osobami które już się tam wybudowały albo się budują. Proszę dodajcie mi i mojemu mężowi trochę otuchy. Boimy się że sobie nie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witaj krasnoludku Wątpliwości pewnie każdy ma przynajmniej mnie nie opuszczają. Co do projektu to ciężko mi coś doradzić bo nie znam waszych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 krasnoludek Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Monka a to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witaj Krasnoludek Jak tak dalej pojdzie to bedzie Szczecin kolo Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 10.02.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 a czy słyszeliście może coś o firmie "KO-BUD" mamy na nich namiar ale nie wiemy czy sią solidni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 http://images1.fotosik.pl/21/4klnnbeibis4yixk.jpg Co sadzicie o takich domach . To jest projekt niemiecki czyli prosty dach i duzo doswietlen Dla mnie bomba A ja znalazłem jednak mankament. Brak garażu w bryle budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 http://images1.fotosik.pl/21/4klnnbeibis4yixk.jpg Co sadzicie o takich domach . To jest projekt niemiecki czyli prosty dach i duzo doswietlen bardzo fajny ciekawe jak wygląda w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 krasnoludek - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 10.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witaj krasnoludku Wątpliwości pewnie każdy ma przynajmniej mnie nie opuszczają. Co do projektu to ciężko mi coś doradzić bo nie znam waszych potrzeb. nasze potrzeby są takie:część sypialna u góry a dzienna przestrzenna. Martwi mnie trochę kuchnia ze nie będzie ustawna. Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Mamy działkę w Dobrej (koło boiska) i zamierzamy ruszyć z budową w tym roku. Wątpliwości i obaw strasznie dużo. Trzeba zacząć podejmować ...................... wybudowały albo się budują. Proszę dodajcie mi i mojemu mężowi trochę otuchy. Boimy się że sobie nie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Witam Krasnoludku Jeśli chodzi o kilka pozytywnych słów dla Twojego męża -> to powiedz by się nie przejmował WSZYSTKO będzie dobrze wrzody siwizna nerwy stresy mordercze myśli pusty portfel problemy w pracy ale......... ........... to piwko na niedokończonym tarasie P.S. Ja też jeszcze nie zacząłem. Życzę powodzenia. Czytaj Czytaj Czytaj forum - to BUDUJE nas i nasze domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Chodziło mi raczej o ilość pomieszczeń w stosunku do ilości domowników Krasnoludku nie bardzo chcę sie wypowiadać o funkcjonalności pomieszczeń, bo kompletnie nie mam wyobraźni przestrzennej Może wypowie się ktoś kto już użytkuje kuchnię w domu. Tomadyna ty to umiesz podnieść na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 10.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Mamy działkę w Dobrej (koło boiska) i zamierzamy ruszyć z budową w tym roku. Wątpliwości i obaw strasznie dużo. Trzeba zacząć podejmować ...................... wybudowały albo się budują. Proszę dodajcie mi i mojemu mężowi trochę otuchy. Boimy się że sobie nie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Witam Krasnoludku Jeśli chodzi o kilka pozytywnych słów dla Twojego męża -> to powiedz by się nie przejmował WSZYSTKO będzie dobrze wrzody siwizna nerwy stresy mordercze myśli pusty portfel problemy w pracy ale......... ........... to piwko na niedokończonym tarasie P.S. Ja też jeszcze nie zacząłem. Życzę powodzenia. Czytaj Czytaj Czytaj forum - to BUDUJE nas i nasze domy dzięki Tomku. Na pewno będę czytać, czytać i czytać A kiedy ty planujesz zacząć i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Bryta podobają mi się takie domki z dużymi oknami, ale....trzeba zejść na ziemię i......realnie patrzeć....ten dom trzeba ogrzać. Aż szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Witaj krasnoludku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam Krasnoludku My też dopiero będziemy zaczynać, na razie czekam na pozwolenie i tak samo jestem pełna obaw jak chyba każdy startujący, a im więcej czytam tym bardziej nic nie wiem . Ale grunt to chyba pozytywne nastawienie, ja w każdym bądż razie przestałam się przejmować (zobaczymy co będzie w trakcie?). Domek fajny i najważniejsze aby Wam się podobał. Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich weekendowo. Dziś nie udało się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wybraliśmy już projekt ale zwlekamy z jego kupnem sama nie wiem dlaczego (może boję się że w rzeczywistości może okazać się ze to nie to chciałam). Teraz wydaje mi się że po kilku drobnych przeróbkach w środku i powiększeniu garażu do dwustanowiskowego będzie ok. ale pewności brak. Zerknijcie proszę na projekt „dom w bluszczu 2” firmy Archon http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m42e0dba9d7b79 Powiedzcie co o nim myślicie i co warto by było przerobić. Nam brak jest doświadczenia. Projekt chcemy kupić w przyszłym tygodniu więc czasu nie jest zbyt wiele. Ponadto interesuje mnie kontakt z osobami które już się tam wybudowały albo się budują. Proszę dodajcie mi i mojemu mężowi trochę otuchy. Boimy się że sobie nie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Po przeanalizowaniu projektu (rzutów) ja bym w kuchni zrezygnowała z tego "bocznego" okna, bedzie można przez to uzyskać więcej miejsca na szafki, a stół jadalniany i tak jest bliżej salonu. A poza tym to układ pomieszczeń jest dość funkcjonalny. I jeszcze tak z ciekawości: dużą jesteście rodzinką, bo na górze są (chyba) 4 sypialnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts