Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam we wtor

szczególnie nowych bobów budowniczych,

kto ma do polecenia firemkę do układania kostki beton lub granit

i jeszcze jakie ceny za m2 "krzyczą"

nikt nie może nic polecić? :cry: :cry:

ja mam bardzo porzadnych chłopaków.....od kostki granitowej ( ale sa ciut drodzy) jak bedziesz reflektował...to daj znac

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich serdecznie!

Dużo się naczytałam na forum ...

Cześć Krasnoludek

Wygląda na to, że będziemy sąsiadami...

Witam Rygó!

Fajnie ze się odezwałeś.

My mamy działkę hmm... jak by ci to wytłumaczyć...

Pozdrawiam

Cześć Krasnoludku!!

Moja dzialka jest w drugiej części "naszego osiedla" - tej z "jeziorkiem", tak mniej więcej w środku. Projekt mam z biura Lipińskich: http://www.lipinscy.pl/12962.xml?filter=gold_10&page=1 , dom może niezbyt ładny ale funkcjonalny i spełniający (po kilku przeróbkach) w 100% nasze potrzeby (podział poziomy na dwie części mieszkalne).

Macie jakieś założenia czasowe kiedy chciełibyście zaczynać? I kiedy kończyć (czyli mówiąc językiem z naszego forum: wypić piwko na (niedokończonym) tarasie.

Pozdr

Rygó

a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co????

dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 :o :o odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac???????

Teska z nimi sa takie przeboje ze jak wyslesz reklamacje to tylko listem poleconym z data bo oni potrafia twierdzic ze pisma nie dostali!!!

a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co????

dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 :o :o odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac???????

zrezygnuj z tepsy

to największy szajs :(

Witam wtorkowo i przy kawce

Czy moze ktos z was robil ogrodzenie z siatki 1,5 metra i wie jakie sa koszty za metr i gdzie mozna kupic tanio .

Jak fajnie ze swieci sloneczko :D

Moze niedlugo wiosna

siatkę kupowałem w Castoramie

było najtaniej :)

ale Bekaerta ???

zrezygnuj z tepsy

to największy szajs :(

dawno to bym zrobiła......ale wtedy nie mam nic :cry:

Teska z nimi sa takie przeboje ze jak wyslesz reklamacje to tylko listem poleconym z data bo oni potrafia twierdzic ze pisma nie dostali!!!

naprawde....rece opadły.....znow pani mila z 9393 przyjeła reklamację.... :cry:

Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek

moja kolor zielony. ale na castoramę to uważaj bo, ta najtańsza jest krótko mówiąc "cieńka" i często poplątana.

ja nie mam podmurówki, ale patrząc na różnice poziomów i mojego jednego psa łazęgę - powinnam była zrobić.

cóż oszczędności, oszczędności, tym bardziej, że żadnych klinkierów nie robiłam, więc i bez podmurówki wygląda ok. Ale nie polecam.

co do podmurówki - to fajne rozwiązanie jest z elementów gotowych - takie robiła Didi.

Witam wszystkich serdecznie :p

Krasnoludek

Ja niestety mam zamiar budować w Policach :-? , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam :)

dzióbek - nasz DUDEK rośnie i rośnie .. strop nad garażem już gotowy .. jutro lejemy resztę .. więźba zamówiona ..

Śniegi poszły w niepamięć - kiedy zawitasz ?? (o ile pamiętam nie masz zimówek a teraz to już nie problem).

Pozdrawiam, Piotr

Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek

moja kolor zielony. ale na castoramę to uważaj bo, ta najtańsza jest krótko mówiąc "cieńka" i często poplątana.

ja nie mam podmurówki, ale patrząc na różnice poziomów i mojego jednego psa łazęgę - powinnam była zrobić.

cóż oszczędności, oszczędności, tym bardziej, że żadnych klinkierów nie robiłam, więc i bez podmurówki wygląda ok. Ale nie polecam.

co do podmurówki - to fajne rozwiązanie jest z elementów gotowych - takie robiła Didi.

Ja tez mam pieska z przodu dam chyba taka tymczasowa siatke ta cieniutka

Za brame chcieli prawie 2 tys zlotych teraz rozumiem dlaczego domy sa takie drogie :(

A mi sie mazy taki sloneczny dom z duza iloscia przeszklen :cry:

Witam wszystkich serdecznie :p

Krasnoludek

Ja niestety mam zamiar budować w Policach :-? , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam :)

dzióbek - nasz DUDEK rośnie i rośnie .. strop nad garażem już gotowy .. jutro lejemy resztę .. więźba zamówiona ..

Śniegi poszły w niepamięć - kiedy zawitasz ?? (o ile pamiętam nie masz zimówek a teraz to już nie problem).

Pozdrawiam, Piotr

Witajcie

Moze byscie pokazali projekt wstawcie linka chetnie obejrzymy

Ja tez mam pieska z przodu dam chyba taka tymczasowa siatke ta cieniutka

Za brame chcieli prawie 2 tys zlotych teraz rozumiem dlaczego domy sa takie drogie :(

A mi sie mazy taki sloneczny dom z duza iloscia przeszklen :cry:

nie zrozumiałam z tą siatką z przodu.

za jaką bramę garażową czy wjazdową i za jaki rodzaj?

to nie jest źle że ci się marzy. np montowanie na takich szkleniach rolet zewnętrznych wydatnie ogranicza ubytek ciepła.

ja mam zwłaszcza przeszklone sporo w jednym pomieszczeniu i z torbami nie poszłam. za to, gorzej z myciem tyle metrów