Teska 14.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam we wtor szczególnie nowych bobów budowniczych, kto ma do polecenia firemkę do układania kostki beton lub granit i jeszcze jakie ceny za m2 "krzyczą" nikt nie może nic polecić? ja mam bardzo porzadnych chłopaków.....od kostki granitowej ( ale sa ciut drodzy) jak bedziesz reflektował...to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 14.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum ... Cześć Krasnoludek Wygląda na to, że będziemy sąsiadami... Witam Rygó! Fajnie ze się odezwałeś. My mamy działkę hmm... jak by ci to wytłumaczyć... Pozdrawiam Cześć Krasnoludku!! Moja dzialka jest w drugiej części "naszego osiedla" - tej z "jeziorkiem", tak mniej więcej w środku. Projekt mam z biura Lipińskich: http://www.lipinscy.pl/12962.xml?filter=gold_10&page=1 , dom może niezbyt ładny ale funkcjonalny i spełniający (po kilku przeróbkach) w 100% nasze potrzeby (podział poziomy na dwie części mieszkalne). Macie jakieś założenia czasowe kiedy chciełibyście zaczynać? I kiedy kończyć (czyli mówiąc językiem z naszego forum: wypić piwko na (niedokończonym) tarasie. Pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Na struga sie nie dodzwonilam narazie najtaniej na Chopina 6,5 za metr kw,i 40 zl slupek Pustaki do podmurowki30 zl m biezacy I mysle nad podmurowka ile trzeba przeznaczyc betonu na 30 metrow ogrodzenia Front zrobie chyba prowizoryczny bo te ceny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wtorkowo i przy kawce Czy moze ktos z was robil ogrodzenie z siatki 1,5 metra i wie jakie sa koszty za metr i gdzie mozna kupic tanio . Jak fajnie ze swieci sloneczko Moze niedlugo wiosna siatkę kupowałem w Castoramie było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co???? dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac??????? Teska z nimi sa takie przeboje ze jak wyslesz reklamacje to tylko listem poleconym z data bo oni potrafia twierdzic ze pisma nie dostali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co???? dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac??????? zrezygnuj z tepsy to największy szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wtorkowo i przy kawce Czy moze ktos z was robil ogrodzenie z siatki 1,5 metra i wie jakie sa koszty za metr i gdzie mozna kupic tanio . Jak fajnie ze swieci sloneczko Moze niedlugo wiosna siatkę kupowałem w Castoramie było najtaniej ale Bekaerta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co???? dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac??????? zrezygnuj z tepsy to największy szajs dawno to bym zrobiła......ale wtedy nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Teska - są inni operatorzy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mi rece opadły.....od 17 stycznia chce wprowadzic usługę blokady połaczen komorkowych....no nie moge...telekomuna nic nie robi...ogrniacza sie do przyjmowania reklamacji....i wiecie co???? dzis dostałam fakturke do zapłaty.....no i za usługe oczywiscie juz kaza sobie płacic....nawet za 2 miesiace...dzwonie pod 9393..a tam mi mowia ze reklamacja zostanie rozpatrzona na pismie..i dostane odpowiedz....jesssu...przeciez skoro mam zgloszen reklamacyjnych 48 odnosnie ze uluga ie dziala.....to co chca rozpatryawac??????? Teska z nimi sa takie przeboje ze jak wyslesz reklamacje to tylko listem poleconym z data bo oni potrafia twierdzic ze pisma nie dostali!!! naprawde....rece opadły.....znow pani mila z 9393 przyjeła reklamację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Teska - są inni operatorzy ??? jakos nie ma...tele 2 jest jeszcze gorsze..pozatym chodzi mi o te konkretna usluge..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek słupki miałem extra a siatkę to sprawdzę wg rachunków kwadratowa 1,50 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Teska - są inni operatorzy ??? jakos nie ma...tele 2 jest jeszcze gorsze..pozatym chodzi mi o te konkretna usluge..... a przecież dostawcami netu są również konkurenci tepsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek moja kolor zielony. ale na castoramę to uważaj bo, ta najtańsza jest krótko mówiąc "cieńka" i często poplątana. ja nie mam podmurówki, ale patrząc na różnice poziomów i mojego jednego psa łazęgę - powinnam była zrobić. cóż oszczędności, oszczędności, tym bardziej, że żadnych klinkierów nie robiłam, więc i bez podmurówki wygląda ok. Ale nie polecam. co do podmurówki - to fajne rozwiązanie jest z elementów gotowych - takie robiła Didi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ja robiłem ogrodzenie z siatki kwadratowej z Castoramy jest OK widać na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie Krasnoludek Ja niestety mam zamiar budować w Policach , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam dzióbek - nasz DUDEK rośnie i rośnie .. strop nad garażem już gotowy .. jutro lejemy resztę .. więźba zamówiona .. Śniegi poszły w niepamięć - kiedy zawitasz ?? (o ile pamiętam nie masz zimówek a teraz to już nie problem). Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku czy pamietasz ile za metr kw i slupek moja kolor zielony. ale na castoramę to uważaj bo, ta najtańsza jest krótko mówiąc "cieńka" i często poplątana. ja nie mam podmurówki, ale patrząc na różnice poziomów i mojego jednego psa łazęgę - powinnam była zrobić. cóż oszczędności, oszczędności, tym bardziej, że żadnych klinkierów nie robiłam, więc i bez podmurówki wygląda ok. Ale nie polecam. co do podmurówki - to fajne rozwiązanie jest z elementów gotowych - takie robiła Didi. Ja tez mam pieska z przodu dam chyba taka tymczasowa siatke ta cieniutka Za brame chcieli prawie 2 tys zlotych teraz rozumiem dlaczego domy sa takie drogie A mi sie mazy taki sloneczny dom z duza iloscia przeszklen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie Krasnoludek Ja niestety mam zamiar budować w Policach , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam dzióbek - nasz DUDEK rośnie i rośnie .. strop nad garażem już gotowy .. jutro lejemy resztę .. więźba zamówiona .. Śniegi poszły w niepamięć - kiedy zawitasz ?? (o ile pamiętam nie masz zimówek a teraz to już nie problem). Pozdrawiam, Piotr Witajcie Moze byscie pokazali projekt wstawcie linka chetnie obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja tez mam pieska z przodu dam chyba taka tymczasowa siatke ta cieniutka Za brame chcieli prawie 2 tys zlotych teraz rozumiem dlaczego domy sa takie drogie A mi sie mazy taki sloneczny dom z duza iloscia przeszklen nie zrozumiałam z tą siatką z przodu. za jaką bramę garażową czy wjazdową i za jaki rodzaj? to nie jest źle że ci się marzy. np montowanie na takich szkleniach rolet zewnętrznych wydatnie ogranicza ubytek ciepła. ja mam zwłaszcza przeszklone sporo w jednym pomieszczeniu i z torbami nie poszłam. za to, gorzej z myciem tyle metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts