bryta 15.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 nie chce mi wyslac a moze to 500 etny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 nie moge trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 15.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam wszystkich.Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek. Teska ale twój domek piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.02.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Bryta Gratulacje STAŁY BYWALCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 15.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 no i jeszcze ten teren taki wydaje mi się mokrawy trochę, ziemia taka raczej gliniasta, i w odległości kilkunastu metrów takie małe bajorka się tworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Bryta, czy zamierzasz budowac taki dom, jak na zdjęciu pod nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.02.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 no i jeszcze ten teren taki wydaje mi się mokrawy trochę, ziemia taka raczej gliniasta, i w odległości kilkunastu metrów takie małe bajorka się tworzą Ewek, przed zakupem ziemi zainwestuj w badanie geotechniczne gruntu (oczywiście tam, gdzie naprawdę będziesz zdecydowana na kupno) - warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ... POCZĄTEK 4 MAJA!!! CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE Kacha72, tak dla porównania ile przepłacam - też wrzuc na priv, proszę (plus metraż chałupy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 15.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 A tak tak. To wiem. Kota w worku nie kupię. A to dzięki forum taka jestem ostrożna. Sledzę już od roku. Ale dopiero teraz się zarejestrowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam wszystkich. Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek. Co prawda od dawna nie interesowałam się ceną ziemi ale wydaje mi się, że prawie 68 zł za metr ziemi rolnej, to sporo. Zorientuj się, jakie są możliwości uzbrojenia (ale te informacje zbiera się nie od sprzedającego!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Te nieistniejące posty są cholernie wkurzające. No, ale za to mamy stronę nr 500! Wszystkim gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam wieczorkiem!! Nie udało mi się otworzyć 500 -nej stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.02.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 troche to trwało ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 troche to trwało ale jest No to dobry początek już za Tobą. A projektów z wjazdem od południa - wbrew pozorom - trochę jest. Na pewno coś znajdziesz, albo wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 dzióbek, pewnie nad SP w Tanowie też się zastanowię (ale mi się rymnęło). Nie wiem, jaki mają tam poziom. Tak czy tak jeszcze mam dwa lata do podjęcia decyzji Co do gimnazjów: oprócz przylicealnych przy LO 9 (językowe), LO 5 i LO 13, b. dobre wyniki ma też gimnazjum katolickie przy pl. Ottona (na osiedlu Zawadzkiego). A do Piwoniego chodził syn znajomych - gimnazjum i LO - i bez problemów dostał się na medycynę. Z drugiej strony - kolezanka, ktora uczy w spolecznej SP i gimnazjum matematyki twierdzi, ze lepsi uczniowie ida po podstawowce do publicznych gimnazjow, a w spolecznym zostaja ci slabsi i rozpuszczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.02.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 no to jeszcze na koniec: dziobek - gratulacje dumna forumowiczko, bryta - a Tobie z okazji stalej bywalczyni a swoja droga - wszedzie tylko meskie formy Kurcze, gdzies mi wcielo polskie litery No to sobie popisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.02.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Maggie, to popisz sobie jeszcze. Może wiesz coś więcej o gimnazjum przy Ottona? Mieszkam na razie w pobliżu, więc może to będzie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.02.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A tak tak. To wiem. Kota w worku nie kupię. A to dzięki forum taka jestem ostrożna. Sledzę już od roku. Ale dopiero teraz się zarejestrowałam. No, to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Teska ależ ja o dzieciach nic nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts