Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich.

Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek.

Teska ale twój domek piękny.

no i jeszcze ten teren taki wydaje mi się mokrawy trochę, ziemia taka raczej gliniasta, i w odległości kilkunastu metrów takie małe bajorka się tworzą

Ewek, przed zakupem ziemi zainwestuj w badanie geotechniczne gruntu (oczywiście tam, gdzie naprawdę będziesz zdecydowana na kupno) - warto!

Witam

NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ...

POCZĄTEK 4 MAJA!!!

CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV

POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE

Kacha72, tak dla porównania ile przepłacam - też wrzuc na priv, proszę (plus metraż chałupy).

Witam wszystkich.

Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek.

Co prawda od dawna nie interesowałam się ceną ziemi ale wydaje mi się, że prawie 68 zł za metr ziemi rolnej, to sporo. Zorientuj się, jakie są możliwości uzbrojenia (ale te informacje zbiera się nie od sprzedającego!).

dzióbek, pewnie nad SP w Tanowie też się zastanowię (ale mi się rymnęło). Nie wiem, jaki mają tam poziom. Tak czy tak jeszcze mam dwa lata do podjęcia decyzji :wink:

Co do gimnazjów: oprócz przylicealnych przy LO 9 (językowe), LO 5 i LO 13, b. dobre wyniki ma też gimnazjum katolickie przy pl. Ottona (na osiedlu Zawadzkiego). A do Piwoniego chodził syn znajomych - gimnazjum i LO - i bez problemów dostał się na medycynę.

Z drugiej strony - kolezanka, ktora uczy w spolecznej SP i gimnazjum matematyki twierdzi, ze lepsi uczniowie ida po podstawowce do publicznych gimnazjow, a w spolecznym zostaja ci slabsi i rozpuszczeni.