bodekku 16.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. a czemu nie ??? bo sama bym tego nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 może Teska lubi ruch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? nie wiem....ale przeklicznik walutowy bylby zanizony pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu nie opalca sie taki kurs...sprzedaje okolo 1700 zielonych....i dostaje kurs w kantorze wiekszy niz normalnie.... juz to wszytsko sprawdzalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu przelew robie w banku....1,50 za sztuke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. a czemu nie ??? bo sama bym tego nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie znaczy, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... każdy ma swój sposób na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie Teska nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Więc powiedzmy otwarcie nie o walutę tu chodzi ....... a o tę kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Więc powiedzmy otwarcie nie o walutę tu chodzi ....... a o tę kawkę No chyba, że do kawki śpiewa kantor za walutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A co tam się pochwalę: 1) Spotkania z 2 kierownikami za mną 2) W piątek i w poniedziałek kolejne 2 (i na tym zakończę ten casting) 3) Jutro spotkanie z pierwszą ekipą 4) W poniedziałek spotkanie z kolejnymi dwoma ekipami 5) We wtorek jadę zawieźć do wyceny instalację ogrzewania 6) Dziś projektant instalacji dostał "kilka" błędów do poprawienia 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 no, no, tomadyna, nie tracisz czasu! czekamy na dalsze doniesienia z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Pani na lekcji pyta Jasia: - Jasiu, kim są bracia Kaczynscy? - To są ci co zagrali w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc", a jak dorośli, to założyli PiS. - A co oznacza skrót PiS? - Podpierdolimy i Słonce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.02.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy A wodę też robi? Może połączymy zamówienia i hurtem będzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts