Teska 17.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... każdy ma swój sposób na życie sposób na zycie rozumiem ze to zart był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Więc powiedzmy otwarcie nie o walutę tu chodzi ....... a o tę kawkę No chyba, że do kawki śpiewa kantor za walutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Pani na lekcji pyta Jasia: - Jasiu, kim są bracia Kaczynscy? - To są ci co zagrali w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc", a jak dorośli, to założyli PiS. - A co oznacza skrót PiS? - Podpierdolimy i Słonce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie Teska, wolisz komornika? e...tak zle to nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 to ja witam piątkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.02.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 tomadyna - to podaj adresy mailowe do ww! Mariusz Sawicki Szef Projektów Internetowych i Multimediów [email protected] Proponuję to co wytłuszczone no to czas zacząć Ja dziś napisałem e-mail do Pan Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam wszystkich, trochę mnie nie było na forum, ale też nie ma postępu w reazlizacji naszych planów budowlanych. Oglądaliśmy projekty przez całą zmię i poszukuję kogoś kto wybudował sobie dom na podstawie projektu z pracowni Domowe Klimaty : Morfeusz. http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=776 Chętnie obejrzałabym go "na żywo". Co sądzicie o tym projekcie dla 3-4 osobowej rodzinki? pozdrawiam serdecznie Marta hmmm.... wydaje mi się, że taki dom stoi w pobliżu mnie (małe zmiany wprowadzono), będziesz chciała podam adres. jest jedno małe ale - nie załatwię wejścia do środka, bo mamy raczej chłodne stosunki, a ze względu na różnice programowe nie zamierzam ich ocieplać. więc albo lustracja zewnętrzna, albo negocjacje indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 i przepraszam że się nie przywitałam najpier więc witam wszystkich piąteczkowo dzisiaj lecę wieczorkiem na bal nóżką pokręcić tylko jak ja będę jutro wyglądać na zaliczeniach? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wiecie, że od środy popołudnia napisaliście trzy strony? Tyle musiałam dziś przeczytać zanim się przywitałam. A dziś trochę nie w formie do siedzenia jestem - wczoraj miałam szybki wypad do Gdańska - 9 godzin w aucie - dziś bym tylko stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Otwierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Hmmmm. no to trzeba wysłać list aby naoliwili te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no i wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam piatkowo Didi to bylas w moich rodzinnych stronach Jak ja lubie trojmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam piatkowo Didi to bylas w moich rodzinnych stronach Jak ja lubie trojmiasto postanowilismy, że długi weekend spędzimy w trójmieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam piatkowo Didi to bylas w moich rodzinnych stronach Jak ja lubie trojmiasto postanowilismy, że długi weekend spędzimy w trójmieście A dokladnie gdzie bo kazde z miast jest inne ja bardzo lubie Sopot Jednak trojmiasto jest wspaniale i bylo gdzie chodzic na wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.02.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A łyżka na to niemożliwe Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE. dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic.... Mariusz Sawicki Więc jest nadzieja że drzwi przestaną skrzypieć - ciekawe co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam piatkowo Didi to bylas w moich rodzinnych stronach Jak ja lubie trojmiasto postanowilismy, że długi weekend spędzimy w trójmieście A dokladnie gdzie bo kazde z miast jest inne ja bardzo lubie Sopot Jednak trojmiasto jest wspaniale i bylo gdzie chodzic na wagary a my chcemy zaliczyć i Gdynię i Sopot i Gdańsk i może Malbork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac . A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac . A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem majowy weekend przy dobrym rozplanowaniu będzie trwał od 28 kwietnia (piątek) do 7 maja (niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts