Teska 04.03.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 hmmm co zauważyłam..Klaudia nas cos nie odwiedza... tutaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 04.03.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Linka! Rzeczywiście miał piesiu szczęście! Niestety mój junior ma uczulenie na sierść, ale liczę że mu to minie. W kazdym razie wyszedł mi na Andrzejki pies z wosku!!! A propos spotkania czy ktoś początkujący też ma szansę się załapać? AgiPs. Napiszcie proszę coś o tych trójwarstwówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.03.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Linka: masz szczęście z psem (on też) Teska: czy zdjęcia się otworzyły? bo zero odzewu Maksiu: skąd takie tanie bloczki? uchyl rąbka tajemnicy... Do wszystkich - kiedy się zobaczymy? (faktury zakupowe pod pachę prosze zabrać) Linka raz jeszcze: co do naszych uzupełnianych stron... i czasu, który mamy - to jest trochę uzależnienie, trochę sumienność (i skromnośc - he he) i trochę rutyna. Pozdrowionka dla wszystkich - już nowy rozdział za moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.03.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 zapomniałabym: już po śledziku, Jasiu śpi a ja klepię co mi palce na klawisze przyniosą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 JOASIA JASIA....dzieki bardzo:smile: otworzyły sie maila wysłałm do Ciebie.. a spotkanko jest w piatek 14 marca o 18 we włoskiej... jest narazie 5 osób...fakturki wezmiemy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 AGI Piszesz sie na spotkanko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Joasiu Jasia, wlałaś w moje myśli zwątpienie i dlatego jeszcze raz pojechałem sie dopytać i jest tak że na dzień dzisiejszy jak dla mnie mam te bloczki (600 pod klej) po 4,81 zł (transport gratis, to raptem koło 5 km), a przy okazji dogadałem się odnośnie bloczków fundamentowych po 2,28 zł za sztuke, myśle to chyba nie najgorsza cena. Pytałaś gdzie? W Stargardzie w hurtownipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.03.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dobre ceny My płaciliśmy za bloczek fundamentowy 2,4 (transport gratis), a za BK 24 odm.600 paletowane, foliowane, pod klej 2,83 + 320,- za transport i rozładunek 20 palet. Inna sprawa, że w pewnym momencie różnice robią się już śmiesznie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 :smile: Wiesz Jasiu jak załatwisz bloczki po 2,83 zł to sam chetnie przyjade i wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.03.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Nie czepiaj się Miało być 4,83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 hmm...a ja płaciłam 5,20...24 odmiana 600 w poprzednim roku na palecie i ofoliowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 06.03.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Już jestem. Melduję się!Nie mogłam Was odnaleźć.Pozwólcie że się przedstawię.Buduję w gminie Goleniów, w okolicach Pucic i potwierdzam, że ta gmina jest bardzo przyjazna, a mam cichą nadzieję, że po wejściu podatku katastralnego również tańsza.Budowa pochłania mnie z mężem bez reszty.Aktualnie jesteśmy na etapie wykańczania: kafelki, panele itp. O meblach na razie nie myślę. Planujemy wprowadzić się na lato.Budujemy domek parterowy z poddaszem użytkowym według projektu GL 28 Studia Atrium Z Bielska Białej.Pozdrawiam wszystkich ziomków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Witaj Klaudio właściwie to chciałem się was drodzy forumowie o coś zapytać, wczoraj po raz kolejny przegladając swój projekt zauważyłem że konstruktor wszędzie używa betonu B20, czy to nie lekka przesada?nie starczyłby B15?? i drugie pytanie, ile płaciliście za beton (jeśli kupowaliście gotowy oczywiście) i za jaką klase betonu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 MAKSIU ja miałam beton B-20 z uszczelniaczem wylany jako sciany funadmentowe monolityczne...i wieniec..chudziak to B-15 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 a...i polecam Thomas Beton w Podjuchach..mieli ceny najnizsze..ale w tamtym roku, w tym nie wiem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Teska, a ile płaciłaś za ten B20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.03.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Witajcie Sprawdziłam Teski namiar na Thomas Beton - są całkiem, całkiem. Cena kubika B20- 172,7 zł. Z transportem. Osobno pompa - ok 350 zł. suuuuper - dzięki. Acha i wszystko na fakturkę. Pompa - do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 JJ, możesz podać numer telefonu to tej betoniarni?172 z vatem i transportem?? brzmi troche podejrzanie mało...pompa 350?? za godzine?pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-06 12:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Witaj Kaludio, Pucice to rzut beretem od naszej budowy...co to za podatek katastrofalny? Grożą Wam jakieś niebezpieczeństwa:smile:? Napisz coś więcej.Pozdrawiam i mam nadzieję że piszecie się na spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 06.03.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Witaj Linko!Trafnie określiłaś ten podatek. Wiadomo o tym, że się pojawi tylko na szczęście nieprędko. Jest to podatek od wartości nieruchomości, a ta jak wiesz zależy w dużej mierze od lokalizacji. Na pewno nieruchomości położone w Szczecinie będą wycenione znacznie wyżej niż te z Goleniowa czy innych mniejszych miejscowości. Gdzie się budujesz i jaki masz dom?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts