dzióbek 19.02.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 witam wszystkich serdecznie! A szczególnie moich przyszłych sąsiadów na bezrzeczu! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.02.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 A tak poza tym witam poniedziałkowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo Pozdrawiam sąsiadów z Bezrzecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 I to najbardziej rozgadana na forum. Właśnie miał być kulig ale śnieg jakoś słabo wygląda Zaraz trzeba będzie myśleć o grilu i piwku bo lato nadejdzie. już lato ? a gdzie takie pory roku jak przedwiośnie i wiosna? oznaki przedwiośnia już widać: olcha kwitnie na fioletowo i jasnota też kwitnie, w ogrodzie wychodza krokusy i narcyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.02.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 I to najbardziej rozgadana na forum. Właśnie miał być kulig ale śnieg jakoś słabo wygląda Zaraz trzeba będzie myśleć o grilu i piwku bo lato nadejdzie. już lato ? a gdzie takie pory roku jak przedwiośnie i wiosna? oznaki przedwiośnia już widać: olcha kwitnie na fioletowo i jasnota też kwitnie, w ogrodzie wychodza krokusy i narcyzy W ogrodzie U mnie na balkonie nic nie kwitnie A w miejscu gdzie kiedyś ma być ogród jakieś krzaczory i śmieci się walają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 I to najbardziej rozgadana na forum. Właśnie miał być kulig ale śnieg jakoś słabo wygląda Zaraz trzeba będzie myśleć o grilu i piwku bo lato nadejdzie. już lato ? a gdzie takie pory roku jak przedwiośnie i wiosna? oznaki przedwiośnia już widać: olcha kwitnie na fioletowo i jasnota też kwitnie, w ogrodzie wychodza krokusy i narcyzy W ogrodzie U mnie na balkonie nic nie kwitnie A w miejscu gdzie kiedyś ma być ogród jakieś krzaczory i śmieci się walają olchę i jasnotę to zobaczyliśmy nad naszym pięknym jeziorem dąbskim a ogród - jeszcze trochę - już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Hm....... wyszło mi tak. Zastanawiałem się nad materiałem na ocieplenie fundamentów i płyty balkonowej. Rozważałem dwie opcje F20 lub termo-X. i wyszło mi tak (termoorganika):F20/8cm cena m3 -> 125złX/5cm cena m3 -> 145 zł założyłem że 5 cm termo-X to tak samo jak 8 cm F20. F20 to 12,5 m2 tak więc 10zł./m2X to 20 m2 tak więc 7,25zł./m2 Kurczę aż niemożliwe - czyżbym gdzieś popełnił błąd w obliczeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.02.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich Mrozy już mineły, śnieg stopniał i nie dość, że zrobiło się błoto, co przy braku podjazu, ścieżek, itp. jest bardzo dokuczliwe, to jeszcze brak śniegu ujawnił ile wokół domu jest do posprzątania i zrobienia jeszcze. Niech wiosna szybko przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam poniedziałkowo. balik wyszedł ok, chociaż na drugi dzień ledwo na zajęcia dojechałam, a potem już tylko kanapa, piwko i dużo, dużo snu. matko, śniegi odeszły i wokół tak się buro zrobiło. Didi - jakie krokusy? ja tam nic nie widzę. ale, ale rano w sobotę widziałam klucz gęsi (dobrze że nie białe mewy ), czyli wiosna? Kacha - gratulacje wielkie. Teska - szkoda że film do bani. było zostać i ze mną winko wciągnąć. melduję jeszcze, że PAN PAŃKA z hydropan2 jest the best: 1. serwisant przyjechał szybciutko, pokręcił, pozmieniał i gwarancyję podbił (znowu na rok spoko) a zaraz za nim 2. przyjechał hydraulik. pięknie wyregulował reduktor ciśnień i zrobił piękne zejścia (od wykraplacza i reduktora) do kanalizy. teraz żadne kapańsko nie grozi. jak ja lubię takie załatwienie sprawy. można firmie wystawić kolejną laurkę. uff, a teraz do pracy pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam poniedziałkowo. ....... Didi - jakie krokusy? ja tam nic nie widzę. ale, ale rano w sobotę widziałam klucz gęsi (dobrze że nie białe mewy ), czyli wiosna? ....... uff, a teraz do pracy pozdrowionka dla wszystkich To nie wiosna tylko ptasia grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no przestań mnie odzierać z marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 czupurek - to ty pozytywnie nastawiona jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? wstyd się przyznać ale nie zastanawiałam się w ogóle na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? wstyd się przyznać ale nie zastanawiałam się w ogóle na tym czyli wybrałaś barwiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? wstyd się przyznać ale nie zastanawiałam się w ogóle na tym czyli wybrałaś barwiony ? tak - barwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts