monka 20.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam wieczorowo KAS01 ja bym bardzo prosiła o kalkulację jeśli można. Daria nie zazdroszczę najważniejsze że już jesteście w domu, teraz mała musi zregenerować siły i będzie dobrze. dzióbek trzymaj się i uważaj. Czasem lepiej więcej razy do lekarza pojechać niż przegapić moment i odwodnić dzieciątko. Kiedyś mi się to przytrafiło, na szczęście szpital nas ominął ale zastrzyki dwa razy dziennie niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 20.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Podaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Podaj adres. puściłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wieczorkiem.A zacznę podciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no to ja też podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 wow! koszt to ok 50zł za godzinę nagrania a ja mam 24 płytki po 180min każda czyli 72 godziny czyli 3600zł ale co jest w tej cenie? jakaś określona jakość, format, dodaja napisy, no nie wiem, co jeszcze, bo jak takie zgrywanie na żywca, to jutro otwieram firmę Pan mnie najpierw wypytał czy tylko "przeganie" czy może dodanie jakichś tytułów, może jakieś "skomponowanie"? Powiedziałam, że tylko żywcem przegranie z taśmy na płytkę DVD. A on: no to 50zł Toż to mi się opłaci zostawić starą kamerę sobie w domu - bo miałam kupca na nią za 400zł. 3600 gdybym wiedziała w 1997 roku (gdy kupowałam kamerkę) , że wejdą kamerki dvd to dawałabym sukcesywnie taśmy do przegrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 oj, dyndamy! Podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? była kiedyś firma w okolicach Żelechowa jak znajdę adres to dam znać a czy mozna gdzies przegrac filmy z kaset vhs na dvd?? wysłałam na priv, ale chyba nie doszło, bo zamiast w wysłanych mam w zapisanych, w razie jak nie doszło to didi ma namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Oo trobe twój m&ms sie umiecha!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 20.02.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 maro i co z tym szlifowaniem gresów? dał radę, o ile mnie wzrok w łazience nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 20.02.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chcialam sie jeszcze zapytac czy ktos z was ma studnie do podlewania ogrodu ile taka kosztuje wierconą czy na wodę deszczową? ja mam na deszczówkę - ok 1000 za 4 kregi o wysokości50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.02.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 OO TROBE TWÓJ M&MS SIE U�MIECHA!!!!!!!!!!!!! No, bo ile można warczec?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ojjjj można !!!!!!! długo głono i straszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Hm, zastanowię się. Na razie: dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.02.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Skoro wczoraj ostatnia powiedziałam: dobranoc, dzisiaj pierwsza powiem: dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Chcialam sie jeszcze zapytac czy ktos z was ma studnie do podlewania ogrodu ile taka kosztuje wierconą czy na wodę deszczową? ja mam na deszczówkę - ok 1000 za 4 kregi o wysokości50cm ja mam 3.5 m głębokości, kręgi fi 1000, łącznie z deszczówką (rurami) i robotą 2500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam W weekend robiłem kalkulacje dla swojego domu na tynk akrylowy i tynk mineralny malowany farbą silikonową (ten sam kolor co akryl). Nieznacznie taniej wyszedł wariant drugi. Ten wariant jest też lepszy. Dla mnie główną wadą tynków akrylowych jest to, ze po paru latach jest on dobrym podłożem do rozwoju glonów (szczególnie gdy dom stoi w takim miejścu jak u mnie - wśród drzew). Nie widziałem kilkuletniego tynku akrylowego w dobrym stanie. Od strony północnej zawsze jest zielony. Stosując farbę silikonową (lub tynk silikonowy - bardzo drogi) mamy gwarancje, że tam gdzie dotrze deszcz tynk sam się będzie oczyszczał ( w miejscach, gdzie nie ma dostepu trzeba lać samodzielnie - farba ta dobrze to znosi). Tynki akrylowe odznaczją się mniejszą trwałością niż tynki mineralne, ponieważ starzeją sie pod wpływem promieniowania ultrafioletowego. Natomiast tynki mineralne z czasem, na skutek procesu karbonizacji wapna zyskują na jakości. Podstawową wadą tynku mineralnego malowanego farbą silikonową jest to, ze w przypadku uszkodzenia powłoki przebija biały tynk. Dla mnie ta wada jest nie istotna, bo i tak wybiorę kolor biały, lub jakiś bardzo jasny odcień beżu. PS. Dla zaintersowanych mogę przesłać swoje kalkulacje na elewację. pozdrawiam Konrad ja bym kciała kalkulację, a jak pisałam wyżej ja biorę mineralny + farba silikonowa i odpryski też mnie nie interesują, bo kolor będzie biały lub zbliżony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.02.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 bałam się że tych postów od wczoraj będzie więcej i nie zdążyłam się przywitać więc sorki i witam wszystkich wtorkowo pracka mnie woła no to narazie spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts