delf 22.02.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziekuje wszystkim za wsparcie! Ogłaszam, że pstryczek został zakupiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to ja witam popoludniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.02.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziekuje wszystkim za wsparcie! Ogłaszam, że pstryczek został zakupiony! Może Ci go wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 co tu taka cisza??? a może mi nie działa .... "znakomite" forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jak to nie działa?wszyscy odpoczywają po dniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Tam odpoczywają Dziś miałem spotkania z 2 ekipami budowlanymi. Byłem też na swoim ściernisku i oczywiście niespodzianka na 90% TPSA położyła sobie kabel przez moją działkę, a na pewno pod podmurówką mojego przyszłego ogrodzenia . W weekend jadę z miarką to sprawdzić bo na oko "to chłop w szpitalu". ale jestem przekonany że będzie lipa. Sąsiad zresztą powiedział że geodeta był już po położeniu kabla. Pomijając już to że słupki geodezyjne brzegu mojej działki gdzieś znikneły przy tych pracach TPSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich!Tomadyna jak wyszły rozmowy z ekipami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Pozdrawiam i podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich! Tomadyna jak wyszły rozmowy z ekipami? Z Twoją na razie tylko rozmawiałem telefonicznie. Choć wczoraj zasięgnąłem informacji o nich i jest OK. Jak na razie to doznania różne - ale zobaczymy jak dostanę oferty. Na razie trudno porównać - jedni z maszynami inni bez maszyn, jedni mają szalunki inni nie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Podziwiam te gify!!!!. Ten jest chyba najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich! Tomadyna jak wyszły rozmowy z ekipami? Z Twoją na razie tylko rozmawiałem telefonicznie. Choć wczoraj zasięgnąłem informacji o nich i jest OK. Jak na razie to doznania różne - ale zobaczymy jak dostanę oferty. Na razie trudno porównać - jedni z maszynami inni bez maszyn, jedni mają szalunki inni nie, itd. To chociaż wstępnie nie powiedzieli ile sobie życzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich! Tomadyna jak wyszły rozmowy z ekipami? Z Twoją na razie tylko rozmawiałem telefonicznie. Choć wczoraj zasięgnąłem informacji o nich i jest OK. Jak na razie to doznania różne - ale zobaczymy jak dostanę oferty. Na razie trudno porównać - jedni z maszynami inni bez maszyn, jedni mają szalunki inni nie, itd. To chociaż wstępnie nie powiedzieli ile sobie życzą? Tak na telefon - bez oglądania projektu - chyba aż tacy dobrzy nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Podziwiam te gify!!!!. Ten jest chyba najlepszy! Miło mi. Mam coś jeszcze w zanadrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich! Tomadyna jak wyszły rozmowy z ekipami? Z Twoją na razie tylko rozmawiałem telefonicznie. Choć wczoraj zasięgnąłem informacji o nich i jest OK. Jak na razie to doznania różne - ale zobaczymy jak dostanę oferty. Na razie trudno porównać - jedni z maszynami inni bez maszyn, jedni mają szalunki inni nie, itd. To chociaż wstępnie nie powiedzieli ile sobie życzą? Tak na telefon - bez oglądania projektu - chyba aż tacy dobrzy nie są Pewnie tak dobrzy nie, ale zawsze można posłać e-mailem projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziekuje wszystkim za wsparcie! Ogłaszam, że pstryczek został zakupiony! Może Ci go wymienić? Normalnie to tak Ale ostatnio poza dwoma małymi potworami natknęłam się w domu i wygrzebałam spod pilotów do telewizora jakiegoś dorosłego osobnika - może zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Podziwiam te gify!!!!. Ten jest chyba najlepszy! Miło mi. Mam coś jeszcze w zanadrzu. Już się boję A z tymi ofertami, to może działa tu jedno z bardziej wkurzających praw Murphy'ego, że jak chcesz coś sobie powybierać w bogactwie ofert, to znajdujesz najlepszą na samym początku (jak to wkurza na zakupach, człowiek by sobie połaził, a tu znajduje buty jakich szukał i .... po przyjemności). No, to może juz nie szukaj, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Podziwiam te gify!!!!. Ten jest chyba najlepszy! Miło mi. Mam coś jeszcze w zanadrzu. Już jestem ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A z tymi ofertami, to może działa tu jedno z bardziej wkurzających praw Murphy'ego, że jak chcesz coś sobie powybierać w bogactwie ofert, to znajdujesz najlepszą na samym początku (jak to wkurza na zakupach, człowiek by sobie połaził, a tu znajduje buty jakich szukał i .... po przyjemności). No, to może juz nie szukaj, hm? Hm, ten numer przerabiam zawsze ze swoim Smarkiem. Po kilkudniowym poszukiwaniu w sklepach całego Szczecina wracamy do pierwszego i kupujemy to, na co mamuśka-zgred namawiała na początku peregrynacji. Wyglada jednak, że mój Synalek odzidziczył tę upierdliwośc po ... (na pewno tatusiu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts