trobe 23.02.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jednocześnie ośmielam się zwrócić uwagę szanownej "Elicie" - że smoczek to już chyba nie przystoi na takim stanowisku. Maggie, ja też gratuluję! Tomadyna, smoczek można odpuścic ale warto byłoby wstac na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! Właśnie podejrzewałam, że miauczycie razem. Spadam do pracki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam! Widzę, że wieczorek całkiem rozgadany był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.02.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam tłustoczwartkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 pozdrawiam pączkowo! później się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 pozdrawiam pączkowo! później się odezwę jaki tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam. Zostałem zaatakowany przez pączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 http://http://www.mniam.vel.pl/fusion_images/articles/paczki_szybkie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam. Zostałem zaatakowany przez pączki. to może wolisz: http://www.kuchnia.com.pl/DiD/chrust1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Widzę, że muszę przestać stawiać opór i tak zostanę dzisiaj pokonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ale się udało. Niepostrzeżenie otworzyłem nową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ale się udało. Niepostrzeżenie otworzyłem nową stronę i się nie zacięła?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ale się udało. Niepostrzeżenie otworzyłem nową stronę i się nie zacięła?????? Pewnie by się zacieła, gdybym próbował przejść do nowej strony, ale nic nie wiedząc o tym, że już czas na kolejną stronę napisałem nowy post i on automatycznie pojawił się na nowej stronie. W takim przypadku nie pokazuje, że nie ma nowej strony. Komunikat występuje wtedy, gdy się napisze post, który kończy starą stronę i automatycznie przenosi do nowej strony, która jeszcze jest pusta. Ale się rozpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam! Mam pytanie czy ktoś korzystał z usług firmy budowlanej Ko-Bud - Janusz Byszuk. A może dalibyście namiar na jakieś sprawdzone i solidne firmy budowlane? Proszę!!! Pozdrawiam Krasnoludek Na liste wejdz Ja z listy eko-dom do okien wzielam, narazie nie zaluje, zobaczymy jak okna przywioza ALe chcialam juz kiedys zapytac tylko jakos tak smialosci nie mialam dlaczego klaus nie umiescil na liscie firmy budowlanej An-Bud, ktora polecalam, mimo ze sam z kontaktu korzystal? Krasnoludku firma bardzo dobra, nieco drozsza od innych ale u nas sprawdzili sie bardzo dobrze. Kobita zatrudnia ekipy gorali -nam trafila sie ekipa super. My znalezlismy kontakt do nich poprzez sasiadow, ktorzy ich chwalili. Maggie gratulacje przyszla sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ale się udało. Niepostrzeżenie otworzyłem nową stronę i się nie zacięła?????? Pewnie by się zacieła, gdybym próbował przejść do nowej strony, ale nic nie wiedząc o tym, że już czas na kolejną stronę napisałem nowy post i on automatycznie pojawił się na nowej stronie. W takim przypadku nie pokazuje, że nie ma nowej strony. Komunikat występuje wtedy, gdy się napisze post, który kończy starą stronę i automatycznie przenosi do nowej strony, która jeszcze jest pusta. Ale się rozpisałem. mądrze piszesz i pewnie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 O jej Maggie zapomniałam pogratulować! Gratuluje Maggie awansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...ALe chcialam juz kiedys zapytac tylko jakos tak smialosci nie mialam dlaczego klaus nie umiescil na liscie firmy budowlanej An-Bud, ktora polecalam, mimo ze sam z kontaktu korzystal? ... Bo widocznie nie ma w tym interesu. Wykonawców, których ja polecam, też nie zamieścił (oprócz koparkowego, o którego się upomniałem), więc nie podaje już nowych namiarów. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Klauszostałeś wzezwany do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 witam tłusto czwartkowo Maggie - gratulacje Elyto Teska - szafka zagospodarowana. przy okazji porządków zrobiliśmy ognisko. browarek nawet był, szkoda że jakość ogniska nie nadawała się do pieczenia kiełbasek przed chwilą w radio: - dzwonił lew rywin poprosił paczka z adwokatem pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Bo widocznie nie ma w tym interesu. Wykonawców, których ja polecam, też nie zamieścił (oprócz koparkowego, o którego się upomniałem), więc nie podaje już nowych namiarów. pozdrawiam Konrad oł mocne słowa. Klaus prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts