trobe 23.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe ty nas wszystkich okopcisz Jaaa? Nieee. Kto tu kopci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.02.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam wszystkich pączkowo. Jednak nie o słodyczach chciałem napisać. Lista rankingowa wykonawców powstała i nie raz z niej korzystałem. Choć jeszcze nikogo nie podałem - bo nie przetestowałem. Przeczytałem także całe forum i nie przypominam sobie by wcześniej były jakieś problemy że Kalus kogoś nie dodawał do listy. Jestem przekonany więc że jest to zwykłe przeoczenie - osoba wysyłająca namiar wie najlepiej czy się jego namiar pojawił czy nie. Jeśli Klaus kogoś nie umieściłby z premedytacją to na pewno by taką informację podał na forum (już taki przypadek był). Klaus się zobowiązał nie opacznie że będzie prowadził listę - tylko prosił o przesyłanie namiarów. Więc ciśnijmy go o umieszczanie i dopominajmy się tego zamiast zakładać że jest jakieś drugie dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam wieczorowo, o rany jaki odzew , no to dzięki za gratulacje Agnieszka1, ten stróż to do Tanowa? Nasz przyszły sąsiad jest chętny do stróżowania, tylko u nas póki co nie ma czego pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam wieczorowo, o rany jaki odzew , no to dzięki za gratulacje Agnieszka1, ten stróż to do Tanowa? Nasz przyszły sąsiad jest chętny do stróżowania, tylko u nas póki co nie ma czego pilnować Maggi wyslalam Ci privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dziękuję za pozytywny odzew i przysłane nowe zgłoszenia. Postaram sie je w najbliższym czasie dopisać do listy. Także te zaległe jeśli uda mi się je odtworzyć. Wszystkich, którzy wysyłają zgłoszenia proszę by zwracali uwagę na kompletność informacji. Absolutne minimum to:- określenie podmiotu (nazwisko lub chociaż imię lub nazwę)- dane kontaktowe (minimum telefon)- krótki komentaż (2-3 zdania)- nick zgłaszającego (czasem o tym zapominacie a nie zawsze kojażę osobę z nazwiskiem) Jak bym coś przeoczył lub pomylił to walić śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe ty nas wszystkich okopcisz Jaaa? Nieee. Kto tu kopci? a o jakim kopceniu mowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Pochwalę się jeszcze: odebrałam dziś mapkę do celów projektowych . Mam też sztempel, że decyzja o WZ prawomocna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe ty nas wszystkich okopcisz Jaaa? Nieee. Kto tu kopci? a o jakim kopceniu mowa??? trobe kopciła, ale teraz łypie spode łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe ty nas wszystkich okopcisz Jaaa? Nieee. Kto tu kopci? a o jakim kopceniu mowa??? trobe kopciła, ale teraz łypie spode łba Oooo, to jakaś atmosfera nagonki na moją osobę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Coś się taka podejrzliwa zrobiłaś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe ty nas wszystkich okopcisz Jaaa? Nieee. Kto tu kopci? a o jakim kopceniu mowa??? trobe kopciła, ale teraz łypie spode łba Oooo, to jakaś atmosfera nagonki na moją osobę! kurka.....ale co kopciła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Coś się taka podejrzliwa zrobiłaś ostatnio? Zespół abstynencyjny. Teska, specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno cygarko. (No i jak tu walczyc z nałogiem?) http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/3d/109.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Idę lulu. Miłych snów.http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/3d/58.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trobe jak juz masz tyle pilek to ja poprosze szesc z szczesliwymi numerami na sobotniego Totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Trobe jak juz masz tyle pilek to ja poprosze szesc z szczesliwymi numerami na sobotniego Totolotka No nie wiem, zastanowię się... A grzeczna byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Maggie, obudź się szybko! Coś po Tobie skacze a ten oprysk chyba za słaby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.02.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam w mrony pištek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 pozdrawiam zimowo i piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.02.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam. Coś słaba frekwencja dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts