trobe 24.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A ja wole te 6 szczesliwych . A jakby Trobe dal mi te szustke to polowa byla by oczywiscie do podzialu OK. To ja się rozejrzę za tymi numerkami. http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/3d/8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A ja wole te 6 szczesliwych . A jakby Trobe dal mi te szustke to polowa byla by oczywiscie do podzialu OK. To ja się rozejrzę za tymi numerkami. http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/3d/8.gif kurka wszyscy chca te szóstke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 mam ją zamar zrobić i kupić dopiero. więc nie wiem czy będzie stara czy młoda Dobrze, że nie trzeba wytropic, choc z drugiej strony to by rozwiązało kwestię wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no nie mogę. rodzina sobie zażyczyła pieczeń wołową w sosie i muszę się męczyć wolałabym z indyka A ja mam dzisiaj kurczaczka z sorowka z czerwonej kapustki a ja halibuta z sosem warzywno-pieczarkowym i surówka z sałaty rosso no i oczywiście ziemniaczki A ja ślinotok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Bryta, trochę podobny do Twojego.http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/189797.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie to tylko zdjecie .Domow budowanych w Niemczech . A dyskusja dotyczyla watku Czy domy budowane z dachem dwuspadowym to stodola Gdyby tak bylo to 70 -80% niemcow mieszkalo by w stodolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie to tylko zdjecie .Domow budowanych w Niemczech . A dyskusja dotyczyla watku Czy domy budowane z dachem dwuspadowym to stodola Gdyby tak bylo to 70 -80% niemcow mieszkalo by w stodolach Skopiowałam je z wątku dotyczącego elewacji. Co do dachów dwuspadowych - ja nie mam nic przeciwko nim, niezależnie od kraju "posadowienia". Po prostu widzę pewne podobieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 to chyba to zdjecie krazy po forum. Poprzegrywalam mnostwo fajnych zdiec z niemieckiego internetu ale nie wypada zasmiecac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.02.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam w mrony pištek ) Kacha, muszę przyznać, że brak polskich czcionek wpływa niezwykle odświeżająco na Twoje posty. Kurczę a dlaczego ja włšsciwie nie mam tych polskich czcionek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 przynajmiej jest smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam w mro�ny pištek ) Kacha, muszę przyznać, że brak polskich czcionek wpływa niezwykle odświeżająco na Twoje posty. Kurczę a dlaczego ja włšsciwie nie mam tych polskich czcionek??? Zapytaj komputer. I niech tak zostanie, przynajmniej nie jest tak monotonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 to znaczy że ja mam ubarwiac forum ... rola klauna nadwornego mi przypadła ???? mój komputer nie chce mi powiedzieć dlaczego nie mam polskiej czcionki po za tym ja " widze swoje posty normalnie tylko wasze sa jakie krzaczste !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam przed-weekendowo Choć ten piątek strasznie się dłuży Oj sobie jutro na nartach pośmigam O, a gdzie będziesz śmigał? Szklarska - tylko. Ale zawsze coś, oby tylko tłumów nie było. A może warto przejechać kawałek dalej za granicę, np. do Spindlerowego Mlyna? I pewnie tak będzie bo jutro mają być jakieś strasznie duże imprezy po Polskiej stronie i do tego po Czeskiej jest ładniejsza pogoda. W praniu się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no i pusto....ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 to znaczy że ja mam ubarwiac forum ... rola klauna nadwornego mi przypadła ???? mój komputer nie chce mi powiedzieć dlaczego nie mam polskiej czcionki po za tym ja " widze swoje posty normalnie tylko wasze sa jakie� krzaczste !!!!!!!! No, to radośc jest obustronna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.02.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 to znaczy że ja mam ubarwiac forum ... rola klauna nadwornego mi przypadła ???? mój komputer nie chce mi powiedzieć dlaczego nie mam polskiej czcionki po za tym ja " widze swoje posty normalnie tylko wasze sa jakie� krzaczste !!!!!!!! No, to radośc jest obustronna. hmmm pół nocy mylalam jak to zmienic ale jak widac nic nie wymóżdżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a teraz ćććć šššš ęęęęę żżżżżż wszystkie przetestowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 sobotnio...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.02.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a teraz ���� ćććć ���� šššš ęęęęę żżżżżż wszystkie przetestowałam Czy należy to rozumiec dosłownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.02.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts