Kacha72 26.02.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 przirzałam kilaaaaaaaaa stronek i sie doszukałam dzięki ... natomiast nie powiem żebym teraz wiedziała coś wiecej niz zanim poczytałam .... ech budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 PYTANIE NA WAGĘ ZŁOTA Mam w projekcie taki zapis ,,fundamenty zew.w postaci ław betonowych o szer. 50 cm i wys. 30 cm posadowione na chudym betonie gr.10 cm zazbrojone pretami 4 razy fi 12 pod domek drewniany czy aby ten fundament nie za tęgi dla takiego małego szkieletu BODEKU jako znawca i zakoniczony lub wykoniczony inwestor podpowiedz grupa równiez niech się wypowie DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zomek 26.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy Mam dylemat czy budowac dom murowany (np z Silki) czy szkieletowy. Czy ktos z Was ma dom szkieletowy? Jak sie w takim domu mieszka na co dzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 26.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 kombi czy To możesz przewieść 2-3 słupy drewniane , ale mające 6-7m bo muszę sobie doprowadzić do domku telefon, a bidne firmy telekomunikacyjne nie nają transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 przirzałam kilaaaaaaaaa stronek i sie doszukałam dzięki ... natomiast nie powiem żebym teraz wiedziała coś wiecej niz zanim poczytałam .... ech budowa Kacha, poczytaj posty tomka1950, VPS, Grześka13, Rafslusarczyka. To są instalatorzy udzielający porad na Forum. Użyj funkcji :szukaj,wpisując w rubrykę: autor.Nie spodziewaj się jednak, że będziesz w stanie wyjaśnic wszystkie wątpliwości. Konkluzja jest jedna. Piece są mniej więcej równoważne, bardzo istotny jest instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy Mam dylemat czy budowac dom murowany (np z Silki) czy szkieletowy. Czy ktos z Was ma dom szkieletowy? Jak sie w takim domu mieszka na co dzien?? Cześc Zomek. Bodekku mieszka w szkieletorze. Na pewno coś Ci podpowie ale rozstrzygnąc i tak musisz sam. Zastanawiałam się nad tą technologią, ostatecznie zrezygnowałam z kilku powodów. - Mało firm naprawdę godnych zaufania, a tu szczególnie partactwo się mści. - Koniecznośc dysponowania całą kwotą (jeśli budujesz pod klucz) w bardzo krótkim czasie. - Cena zbliżona do budowy w technologii tradycyjnej, natomiast przy ewentualnej sprzedaży zdecydowanie niższa. Stanęło na Silce ale czy to dobry wybór, czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.02.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam wieczorkiem!! Jakoś pustawo przez weekend, pogoda czy jakaś zaraza to spowodowała. Po dwóch dniach spokoju zaraza znowu wróciła do mojej malutkiej, jest łagodna ale jest. Jutro idziemy zrobić wyniki i może odkryje się co to za pasożyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 UWAGA: Wykryto w Polsce dwa przypadki ptasiej grypy. Oba zostały wykryte w PiS. Naukowcy orzekli, że trzeba wybić całe stado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy Mam dylemat czy budowac dom murowany (np z Silki) czy szkieletowy. Czy ktos z Was ma dom szkieletowy? Jak sie w takim domu mieszka na co dzien?? Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 przydałaby sie ściąga ... bo weż teraz człowieku szukaj a może ktoś robi jakąś statystykę? Fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam wieczorkiem!! Jakoś pustawo przez weekend, pogoda czy jakaś zaraza to spowodowała. Po dwóch dniach spokoju zaraza znowu wróciła do mojej malutkiej, jest łagodna ale jest. Jutro idziemy zrobić wyniki i może odkryje się co to za pasożyt. Pustawo, bo wszyscy udzielaja się na Forum głównie podczas pracy. Ruch zacznie się od jutra. Trzymaj się. Dobrze,że to obecnie "łagodna zaraza". No, ja też spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo. Szkoda że te weekendy tak szybko się kończą . Choć i tak zakwasiki jakieś mnie dopadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo. Szkoda że te weekendy tak szybko się kończą . Choć i tak zakwasiki jakieś mnie dopadły Witaj! Mam pytanko: czy stoki naśniezone i czy potrzebne są łańcuchy (bo też się wybieramy na kilka dni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Hej, szukam informacji na temat przydomowej oczyszczalni ścieków. Kto z Was taką użytkuje i chciałby odpowiedzieć na kilka pytań ? Pozdrawiam Marta ja mam biologiczną oczyszczalnię ścieków i chętnie odpowiem "na kilka pytań" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.02.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witam poniedziałkowo a więc w kwestii mojej pieczeni z piątku: kupiłam ligawę wołową i nie mogąc się zdecydować zrobiłam tak: - krótko usmażyłam na gorącym tłuszczu na patelni żeby soku mnie gubiła, a potem jak zawsze robię z mięsem - upiekłam w rękawie, potem sos i było pyyyyyyyycha. w sobotę zachciało mi się spaceru. wzięłam małża i psy i poszli my w lasy na 2,5 godz. efekt? ani ręką, ani nogą do końca dnia - zero kondycji. a grypa czyha tuż, tuż. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witam poniedziałkowo a grypa czyha tuż, tuż. pozdrawiam wszystkich no, a Ty to masz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts