trobe 27.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 A'propos, czy wiecie coś o działkach do sprzedania np. na Bezrzeczu? Znajoma z pracy chyba załapała bakcyla (a co, niech też się pomęczy) i szuka czegoś niedaleko cywilizacji (oj, wygodna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam Bardzo wszystkim dziekuje zainf dotyczace pieca musze wyróznic pare osob Teska , zbix , delf .... wszystkie rady sa cenne dzieki również za naiary na forum trobe... tomadyna " twój" inspektor całkiem do rzeczy , jutro spotkanie z ostatnim ... wystarczy mam dośc tych castingów. tomadyna... czy w zwiazku z twoim pytaniem dotyczacym terenów na Bezrzeczu posiadasz jakies istotne informacje bo sporo z tych działek jest dokładnie na przeciwko mnie??? Szkoda gadać - chyba należy powiedzieć Może w środę będę mógł więcej powiedzieć. Jestem umówiony na spotkanie z Wójtem Na dzień dzisiejszy nie wygląda to dobrze - delikatnie mówiąc. Ale cóż Ciebie bardzo to nie dotknie - najwyżej będziesz miała przed domem szeregowce 11 m wysokości. Ja mam znacznie gorzej - w najgorszym rozwiązaniu zbuduję właśnie taki szeregowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 A'propos, czy wiecie coś o działkach do sprzedania np. na Bezrzeczu? Znajoma z pracy chyba załapała bakcyla (a co, niech też się pomęczy) i szuka czegoś niedaleko cywilizacji (oj, wygodna). Ja bym powiem tak - UWAŻAJ KUPUJĄC DZIAŁKĘ NA BEZRZECZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam wszystkich . Ja myslalam ze to juz wiosna Teska Warto tez dac ogloszenie do Gieldy samochodowej gazeta idzie na cala polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 A'propos, czy wiecie coś o działkach do sprzedania np. na Bezrzeczu? Znajoma z pracy chyba załapała bakcyla (a co, niech też się pomęczy) i szuka czegoś niedaleko cywilizacji (oj, wygodna). Ja bym powiem tak - UWAŻAJ KUPUJĄC DZIAŁKĘ NA BEZRZECZU. Tomadyna, rozumiem mniej więcej, że chodzi o zmianę w planach zagospodarowania. Powiedz proszę, w którym miejscu na Bezrzeczu? Albo na jakiego sprzedającego uważac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 A'propos, czy wiecie coś o działkach do sprzedania np. na Bezrzeczu? Znajoma z pracy chyba załapała bakcyla (a co, niech też się pomęczy) i szuka czegoś niedaleko cywilizacji (oj, wygodna). Ja bym powiem tak - UWAŻAJ KUPUJĄC DZIAŁKĘ NA BEZRZECZU. Tomadyna, rozumiem mniej więcej, że chodzi o zmianę w planach zagospodarowania. Powiedz proszę, w którym miejscu na Bezrzeczu? Albo na jakiego sprzedającego uważac? Zaściankowa do końca jest sobie taki duży teren na którym sprzedaje się działki. Część (większa) tego terenu jest w trakcie zmiany w planie na budownictwo jednorodzinne. Na razie bym uważał z tymi działkami do momentu kiedy się nie dopełni zmiana w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dzięki, przekażę zainteresowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Kochani, o ile - mniej więcej - jest wyższy koszt ocieplenia wełną od styropianu? o 50%, o 100%, o 150%? robiłam wstępny rekonesans w hurtowniach co do materiałów ociepleniowych i taka duża rozbieżność w szacunkach. A ja muszę się za parę dni zdecydować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 27.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 zbigx moge nawet 12 metrów aby nie przekraczał ładunek 1,5 tony mój tel 607 206 625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 27.02.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 bodek sprawdziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Kochani, o ile - mniej więcej - jest wyższy koszt ocieplenia wełną od styropianu? o 50%, o 100%, o 150%? robiłam wstępny rekonesans w hurtowniach co do materiałów ociepleniowych i taka duża rozbieżność w szacunkach. A ja muszę się za parę dni zdecydować . Maggie, też jestem ciekawa ale chyba nie tak łatwo o odpowiedź, bo trzeba sprawdzic parametry każdego z tych materiałów. Ktoś z naszej grupy kupował (chyba w Warzymicach) wełnę w cenie styropianu. Ba, tylko jaką wełnę i do jakiego styropianu porównywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 27.02.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam Wszystkich! Dawno mnie nie było, nawet nie mam czasu zaglądnąć do Was, ale dziś jestem i może znajdę chwilkę by przeczytać ''co nie co '' . Chciałam tylko napisać, że pamiętam o Was , trzymam kciuki za ''Wasze budowy"' i wszystkich serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.02.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam Wszystkich! Dawno mnie nie było, nawet nie mam czasu zaglądnąć do Was, ale dziś jestem i może znajdę chwilkę by przeczytać ''co nie co '' . Chciałam tylko napisać, że pamiętam o Was , trzymam kciuki za ''Wasze budowy"' i wszystkich serdecznie pozdrawiam Witaj, a cóż takiego porabiasz, że nie masz czasu "wdepnąc". Czyżby intensywny karnawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam we wtrorek Tomadyna zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 bodek sprawdziłeś wg projektu: ława fundamentowa żelbetowa z betonu B20 zbrojona stalą fi 12 o wymiarach 30 x 50 cm, na podkładzie z chudego betonu. ława umiejscowiona 125 cm poniżej terenu na ławie wymurowano fundamenty z bloczków betonowych o wys 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Kochani, o ile - mniej więcej - jest wyższy koszt ocieplenia wełną od styropianu? o 50%, o 100%, o 150%? robiłam wstępny rekonesans w hurtowniach co do materiałów ociepleniowych i taka duża rozbieżność w szacunkach. A ja muszę się za parę dni zdecydować . ja wynegocjowałam cenę (prawie) taką samą tzn wyliczyli mi cenę systemu ze styropianu, nie pamiętam dokładnie ale powiedzmy, że było to 32zł/mkw a potem kazałam policzyć ile kosztować bedzie system z wełną i po negocjacjach stanęło na cenie ze wełnę 35zł Kupowałam w WKT u pana zob. Lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam!Ale dziś mroźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.02.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam dzis zeczywiscie mrozik , pije juz druga kawe a nie moge sie rozbudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam dzis zeczywiscie mrozik , pije juz druga kawe a nie moge sie rozbudzic wysłałm Ci przed chwilką priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts