Teska 28.02.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich . Ja myslalam ze to juz wiosna Teska Warto tez dac ogloszenie do Gieldy samochodowej gazeta idzie na cala polske dzieki...juz dałam ogłoszonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 to ja tez wtorkowo witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 28.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich!Czy ktoś może mi powiedzieć czy duża jest różnica (cenowa oczywiscie..) między oknami drewnianymi a plastikowymi (mnie interesowałyby ciemy brąz). pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 28.02.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich! Czy ktoś może mi powiedzieć czy duża jest różnica (cenowa oczywiscie..) między oknami drewnianymi a plastikowymi (mnie interesowałyby ciemy brąz). pozdrwiam Witaj! Niedawno przechodziłem temat okien. Różnice w plastikach miałem od 18.000 do 27.000 zł. Drewno od 21 do 35 tys.... Wychodzi stąd, że mogłem mieć nawet okna drewniane taniej, aniżeli plastikowe w paru przypadkach ... Suma sumarum zdecydowałem się na okna firmy Kowalscy (tylko drewno) z Mierzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tammara 28.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich. Poszukuję działki na Bezrzeczu, najlepiej w okolicy kociółka, czy kto co wie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich. Poszukuję działki na Bezrzeczu, najlepiej w okolicy kociółka, czy kto co wie? Pozdr. witaj...poczytaj pare postow wyzej na temat dzialeczek na bezrzeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sprobuje jeszcze raz.Czy ktos ma GWC (tania klima).Jakis namiar,nr.telef.Moze jakies wlasne doswiadczenia.Odezwijcie sie prosze .Pozdrowienia.Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich. Poszukuję działki na Bezrzeczu, najlepiej w okolicy kociółka, czy kto co wie? Pozdr. Witaj ...... ale niestety nie mogę pomóc nie mój rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 oj już nie pamietam Oj, niedobrze! Może tak z rana wiaderko Nootropilu? A tak na poważnie, ja też szybko zapominam. ja dom ocieplałam we wrześniu 2003 roku - to chyba mogłam zapomnieć Didi, a ocieplałaś wełną w płytach czy lamelkach? 100/20/12cm nie wiem czy to lamelki czy płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 oj już nie pamietam Oj, niedobrze! Może tak z rana wiaderko Nootropilu? A tak na poważnie, ja też szybko zapominam. ja dom ocieplałam we wrześniu 2003 roku - to chyba mogłam zapomnieć Didi, a ocieplałaś wełną w płytach czy lamelkach? 100/20/12cm nie wiem czy to lamelki czy płyty jak zdrowko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.02.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Didi wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sprobuje jeszcze raz.Czy ktos ma GWC (tania klima).Jakis namiar,nr.telef.Moze jakies wlasne doswiadczenia.Odezwijcie sie prosze .Pozdrowienia.Krzymi Krzymi, ja się zastanawiam jako nad dodatkiem do rekuperatora. Tania Klima proponuje żwirowy GWC ale u mnie warunki gruntowe pozwalaja tylko na rurowy. Pro-Vent (od Mistrala) proponuje rurowy z rur antybakteryjnych Rehau (cena koszmarna) - innego nie robią. Forumowicze robią sami z rur kanalizacyjnych pomarańczowych. Jeśli żwirowy, to musi być odpowiednia frakcja i tylko otoczaki. Wyszukaj tematy dotyczące GWC i poczytaj. Jak zwykle dostaniesz zawrotu głowy, bo to kolejna dyskusja o wyższości świąt jednych nad drugimi a są też i tacy, którzy świąt nie obchodzą. Nie wiem, czy w naszej grupie ktoś użytkuje GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje to chyba oczywiste Ha, ha, zwłaszcza że często na testamentowej zasadzie: pierwsi będą ostatnimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje to chyba oczywiste Aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje to chyba oczywiste Ha, ha, zwłaszcza że często na testamentowej zasadzie: pierwsi będą ostatnimi. to było nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.02.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sprobuje jeszcze raz.Czy ktos ma GWC (tania klima).Jakis namiar,nr.telef.Moze jakies wlasne doswiadczenia.Odezwijcie sie prosze .Pozdrowienia.Krzymi Krzymi, ja się zastanawiam jako nad dodatkiem do rekuperatora. Tania Klima proponuje żwirowy GWC ale u mnie warunki gruntowe pozwalaja tylko na rurowy. Pro-Vent (od Mistrala) proponuje rurowy z rur antybakteryjnych Rehau (cena koszmarna) - innego nie robią. Forumowicze robią sami z rur kanalizacyjnych pomarańczowych. Jeśli żwirowy, to musi być odpowiednia frakcja i tylko otoczaki. Wyszukaj tematy dotyczące GWC i poczytaj. Jak zwykle dostaniesz zawrotu głowy, bo to kolejna dyskusja o wyższości świąt jednych nad drugimi a są też i tacy, którzy świąt nie obchodzą. Nie wiem, czy w naszej grupie ktoś użytkuje GWC. trobe poraza mnie ilośc wiedzy przez Ciebie przetwarzanej przeszłam przez Politechnikę dość gładko , ale nie jestem w stanie wszystkich szczegółów technicznych budowania opanować coś ze mna nie tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jak zawsze Trobe jestes niezawodny!Temat GWC ,,normalny "forumowicz nie jest w stanie przebrnac chodzilo mi wlasnie o taki kontakt hmm regionalno-swojski.Nie trace nadziej moze ktos z naszych,,Tubylcow" cos podrzuci.Moze wykonawce lub sprzedawce,lub wlasne doswiadczenia.Pozdrawiam.Krzymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sprobuje jeszcze raz.Czy ktos ma GWC (tania klima).Jakis namiar,nr.telef.Moze jakies wlasne doswiadczenia.Odezwijcie sie prosze .Pozdrowienia.Krzymi Krzymi, ja się zastanawiam jako nad dodatkiem do rekuperatora. Tania Klima proponuje żwirowy GWC ale u mnie warunki gruntowe pozwalaja tylko na rurowy. Pro-Vent (od Mistrala) proponuje rurowy z rur antybakteryjnych Rehau (cena koszmarna) - innego nie robią. Forumowicze robią sami z rur kanalizacyjnych pomarańczowych. Jeśli żwirowy, to musi być odpowiednia frakcja i tylko otoczaki. Wyszukaj tematy dotyczące GWC i poczytaj. Jak zwykle dostaniesz zawrotu głowy, bo to kolejna dyskusja o wyższości świąt jednych nad drugimi a są też i tacy, którzy świąt nie obchodzą. Nie wiem, czy w naszej grupie ktoś użytkuje GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts