trobe 01.03.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorkowo. Dziś dostałem pierwsze 2 wyceny ekip budowlanych Jutro spotkanie z Wójtem - będzie się działo Tomadyna, mam zgrabniutki kozicek w chałupie. Bedzies rezac? Trzymaj się i nie daj sprowokowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.03.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 taaaak znam tylko w wersji z kościołem... moze kojarzysz:)) a że na naszym forum kościoły ostatnio nie popularne przytocze innym razem ) Nie kojarzę ale ponieważ w naszej grupie ludzie raczej mają "good sense of humour", więc wal śmiało. Ewentualnie może byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.03.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A w ogóle, to chciałam zauważyc, że mamy piękną zimę tego przedwiośnia. Wstawac proszę i brac się za odśnieżanie (chocby samochodu). Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja też witam Kurcze, kto zamawiał śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Bo ja , na swoje nieszczęście, jestem upierdliwie dociekliwa a ponieważ Urząd Miejski w Szczecinie czołgał mnie przez ponad dwa lata, zanim zaczęłam budowę, to co miałam robic? Kacha, znasz ten dowcip o studentach różnych uczelni, którzy dowiadują się, że mają niespodziewane zaliczenie i trzeba wpałczyc dwa grube tomy? Student AR pyta: ile mają tygodni na naukę? Student Politechniki: Ile dni? A ja z tej uczelni, której studenci pytają : To o której To zaliczenie? Obecnych i byłych studentów wyżej wymienionych uczelni uprasza się o podejście do tematu z dystansem. Ze studentami politechniki to raczej tak jest: Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą! Studenci Politechniki i Uniwerku dostali takie samo zadanie: Nauczyć się na pamięć książki telefonicznej. Student Uniwerku zapytał – na kiedy Student Polibudy – po co ten ostatni dowcip wbrew może pozorom jest bardzo prawdziwy (mam na mysli część o politechnice), pamiętam dobrze, że nasi wykładowcy na polibudzie (a konczyłem wydział mechaniczny), powtarzal nam wielokrotnie że mamy się nauczyc myslenia, a nie opowiadania wierszyków. Ehhh stare czasy, ale miło powspominać pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mam pytanie ktora z dzielnic szczecina i okolic jest godna polecenia ? szukamy do kupienia dzialki okolo 1500m uzbrojona i za rozsadna cene podoba nam sie warszewo i dobra szczecinska tyle ze w tej przerazaja nas pola i nic do okola Pozdrawiamy Witam . Jest duzo fajnych dzielnic a z tymi polami popatrz na to inaczej ze tam kiedys powstanie nowa zabudowa poprostu poszukaj dzialki w kompleksie dzialek wieksze prawdopodobienstwo ze powstanie nowiutkie osiedle I warto robic wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja też witam Kurcze, kto zamawiał śnieg? Ja juz tez czekam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Wiatm popołudniowo - rosołowo Dopiero zauważyłam, że nasza szczecińska grupka przoduje to chyba oczywiste Ha, ha, zwłaszcza że często na testamentowej zasadzie: pierwsi będą ostatnimi. to było nie fair Bodekku, nie wkurzaj się. Ponieważ ja najczęściej pisuję na Forum wtedy, kiedy Wy wszyscy oddajecie się innym ciekawszym zajęciom, muszę czasem szukac naszego pod-forum na "końcu łańcucha pokarmowego", jak to dowcipnie ujmuje Tomadyna. Stąd moje testamentowe skojarzenia. ja - to siła spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Bo ja , na swoje nieszczęście, jestem upierdliwie dociekliwa a ponieważ Urząd Miejski w Szczecinie czołgał mnie przez ponad dwa lata, zanim zaczęłam budowę, to co miałam robic? Kacha, znasz ten dowcip o studentach różnych uczelni, którzy dowiadują się, że mają niespodziewane zaliczenie i trzeba wpałczyc dwa grube tomy? Student AR pyta: ile mają tygodni na naukę? Student Politechniki: Ile dni? A ja z tej uczelni, której studenci pytają : To o której To zaliczenie? Obecnych i byłych studentów wyżej wymienionych uczelni uprasza się o podejście do tematu z dystansem. Ze studentami politechniki to raczej tak jest: Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą! i to właśnie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a tak przy okazji witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 kto zamawiał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 kto zamawiał śnieg no też się już pytałam ja chcę słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 i znów trzeba odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ze studentami politechniki to raczej tak jest: Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą! Kasia, czy to o ten dowcip chodziło? Jeśli nie, to poproszę o ten właściwy. taaak dokładnie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam wszystkich snieżnie ....nadzwyczaj jak na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 GrzesiekB odbierz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam wszystkich snieżnie ....nadzwyczaj jak na marzec No, niezupełnie. Wszak "w marcu jak w garncu". Tylko dlaczego nam dostaje się ciągle ta zmrożona mielonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ze studentami politechniki to raczej tak jest: Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą! i to właśnie działało Hm, czy nietaktem będzie zapytać Cię o kondycję wątróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ze studentami politechniki to raczej tak jest: Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą! i to właśnie działało Hm, czy nietaktem będzie zapytać Cię o kondycję wątróbki. funkcjonuje doskonale polskie nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts