trobe 01.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czupurku, jeśli czasem podczytujesz Forum, powiedz ile jeszcze może trwać budowa przyłącza energetycznego, jeśli dopiero teraz projektanci złożą projekt w UM? Zakładam oczywiście średnio optymistyczną wersję, czyli że urząd wykorzysta swoje 2 miesiące na rozpatrzenie tej niezwykle zawiłej sprawy ale może nie znajdzie uchybień w projekcie. Chodzi mi o samo działanie Enei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam srodkowo..... no nie....znow snieg....przeciez juz wiosenka powinna byc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Hm, czy nietaktem będzie zapytać Cię o kondycję wątróbki. funkcjonuje doskonale polskie nie szkodzi I to się nazywa obywatelska postawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Hm, czy nietaktem będzie zapytać Cię o kondycję wątróbki. funkcjonuje doskonale polskie nie szkodzi I to się nazywa obywatelska postawa! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam wszystkich snieżnie ....nadzwyczaj jak na marzec No, niezupełnie. Wszak "w marcu jak w garncu". Tylko dlaczego nam dostaje się ciągle ta zmrożona mielonka? Dobre okreslenie zmrozona mielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 01.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy witaj Lucyna....... a czemu to po raz pierwszy???? bo poscikow to u Ciebie troszkę wiecej napisz czy budujesz czy mieszkasz, czy zamierzasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? dobra klinikaprywatna jest na kwiatowej, ale mysle zadzwon albo pojedz na Akademie Medyczna....tam tez powinny pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 01.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Planuje budowę w Mierzynie przy ul. Nasiennej. Narazie wraz "komitetem" uzbrajaliśmy działki. Dowiaduję sie tymczasem ze na naszej uliczce ma powstać kościól ( nie żebym była przeciwna kościołowi...ale w środku osiedla domków jednorodzinnych Osoby wiedzące coś na ten temat proszę o wiadomość- z góry dziękuję Pozdrowienia dla wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? Ja na szczęście nie, ale córka mojej siostry w podobnym wieku załatwiła sobie przedniego zęba, a potem 3 miesiące później doprawiła go jeszcze bardziej. Pamietam, że siostra była u dentysty na Podzamczu (24 h dentysta), bo to była sytuacja awaryjna, ale była zadowolona z pomocy, jaką otrzymała. Dzisiaj Julka ma 5.5 roku, ząbki niestety straciły troche koloru i są przekjrzywione, ale sie trzymają - dalsze kroki bedą podejmować, jak wypadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? dobra klinikaprywatna jest na kwiatowej, ale mysle zadzwon albo pojedz na Akademie Medyczna....tam tez powinny pomoc... A gdzie ta akademia, bo nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Planuje budowę w Mierzynie przy ul. Nasiennej. Narazie wraz "komitetem" uzbrajaliśmy działki. Dowiaduję sie tymczasem ze na naszej uliczce ma powstać kościól ( nie żebym była przeciwna kościołowi...ale w środku osiedla domków jednorodzinnych Osoby wiedzące coś na ten temat proszę o wiadomość- z góry dziękuję Pozdrowienia dla wszystkich budujących Lucyna poczytaj posty na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? dobra klinikaprywatna jest na kwiatowej, ale mysle zadzwon albo pojedz na Akademie Medyczna....tam tez powinny pomoc... A gdzie ta akademia, bo nie wiem?? Klinika jest na powstancow wielkopolsich ( szpital na pomorzanach) tam na dole jest takie pogotowie dentystyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Może ktoś pomoże Wczoraj wieczorem moja niunia miała nieprzyjemny wypadek, skakała i niefortunnie upadła i w efekcie dwa górne ząbki wykrzywiły się do tyłu a 3 ząbek lekko się rusza. I teraz nie wiem gdzie z tym iść, może ktoś poleci dobrą klinikę stomatologiczną, nie może starcić tych ząbków bo ma prawie 3 latka i wczesna utrata to dużo problemów póżniej. Gdzieś kiedyś czytałam że coś można z tym zrobić, a może ktoś miał podobny problem ze swoim maleństwem?? Ja na szczęście nie, ale córka mojej siostry w podobnym wieku załatwiła sobie przedniego zęba, a potem 3 miesiące później doprawiła go jeszcze bardziej. Pamietam, że siostra była u dentysty na Podzamczu (24 h dentysta), bo to była sytuacja awaryjna, ale była zadowolona z pomocy, jaką otrzymała. Dzisiaj Julka ma 5.5 roku, ząbki niestety straciły troche koloru i są przekjrzywione, ale sie trzymają - dalsze kroki bedą podejmować, jak wypadną. Dzięki, też myślałam o tej na podzamczu tylko nie wiedziałam czy jest ok. Na razie umówiłam się na 12.00 z dentystką w policach, ale wątpie czy pomożei najwyżej potem udam się na szczecin. Zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Bukowe to za słonecznym??, trochę za daleko z polic na tą pogodę, tym bardziej, że sama nie dam rady jechać i muszę brać taxi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Bukowe to za słonecznym??, trochę za daleko z polic na tą pogodę, tym bardziej, że sama nie dam rady jechać i muszę brać taxi. no to rzeczywiscie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam witaj Didi....kiedy bedzie wiosna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts