trobe 01.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj Lucyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem załamana Tu oczywiście stomatolog bardzo miła i nic nie wzięła, poradziła jechać do pam na stomatologie dziecięcą, tam dzwonię a dopiero jutro na 10.30 a do jutra moze dużo się stać. Dzwoniłam również na podzamcze do kliniki, rozmawiałam z doktorem i też radził mi pojechać do pam (aż mnie zdziwiło). I co robić czekać do jutra czy gdzieś spróbować jeszcze - a może to jest zbyt poważne żeby robić prywatnie?? pojedz na pam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 cos na wieczorek http://foto.onet.pl/upload/28/47/_582236_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Teska a w ktorym miejscu tez prosilabym o namiar zerknij na priva Dzieki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypio 01.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... Witam w grupie i Lucynkę i Malypio A kilkoro z nas buduje drugie domy.....a co! Wszystko przed wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 01.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam i podciągam może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Lucyna, malypio - witam oczywiście witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem załamana Tu oczywiście stomatolog bardzo miła i nic nie wzięła, poradziła jechać do pam na stomatologie dziecięcą, tam dzwonię a dopiero jutro na 10.30 a do jutra moze dużo się stać. Dzwoniłam również na podzamcze do kliniki, rozmawiałam z doktorem i też radził mi pojechać do pam (aż mnie zdziwiło). I co robić czekać do jutra czy gdzieś spróbować jeszcze - a może to jest zbyt poważne żeby robić prywatnie?? pojedz na pam..... Jadę jutro na 10.30, aby tylko malutka wstała bez problemu bo śpi naogół do 11.00. Ale cóż robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorkiem po wyczerpującym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 01.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 czyżby czas przesuneli cos inaczej zegar działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... Ja rok temu też jeszcze nie miałem działki, a od 23 grudnia 2005 mieszkamy już w naszym nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ale udało mi się chociaż otworzyć przypadkiem nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... Ja rok temu też jeszcze nie miałem działki, a od 23 grudnia 2005 mieszkamy już w naszym nowym domu. To szybko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... To ja też witam serdecznie, chociaż humorek mam kiepski. Ja też nie buduje, dopiero zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... Witam Oj grupka coraz wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A dzialeczke znajdziecie .A jakie to fajne uczucie miec kawalek ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 01.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 szukajcie na prawobrzezu bo nas tu mało ,a na lewym to cos gdzies jakieś inne domki chca budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorowa porą (nie brunet) mam pytanie jaka jest różnica między fundamentami wylewanymi a bloczkami gotowymi , które rozwiazanie jest lepsze i ew jak jest róznica cenowa ..... ktoś zasiał niepokój i teraz sie zastanawiam nad zmiana , ale zanim tego dokonam chciałam sie was poradzić ... mam nadzieje ze trobe zabłysnie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts