trobe 03.03.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, mam do kupienia 13 sztuk, chyba jednak '' spadłam z księżyca" jak to określił jeden sprzedawca, bo myślałam, że na wszystkie wydam ok. 9 tys. Jakie Wy macie okna dachowe? Czy ktoś ma firmy OKPOL z Brzegu- sprzedają je w Castoramie ??? U mnie w projekcie 11. Zastanawiałam się też nad Fakro. Podjedź do Serwis Dach na Gdańską i popytaj. Mają w ofercie i jedne , i drugie, są kompetentni i można pogadac. Pytałam też o wycenę w Veldach (nie pamiętam ulicy, na Niebuszewie). Oni z kolei polecają jednak Velux ale można negocjowac. Nie mam pod ręką ich oferty, pamiętam że była tańsza. Obawiam się jednak, że przy tej ilości okien cena będzie spora w każdej opcji. Zastanawiałam się też, czy trochę nie zmniejszyc ilości ale nie bardzo jest jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 witam wieczorkowo co niektórym tylko wspolczuć z tym prundem i życzyc taniego zakupu elektrowni .. made in castorama ,real itp itd W imieniu ..... dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 http://biznes.onet.pl/0,1271383,wiadomosci.html to na dobicie - też w sprawie monopoli A na dodatek Gazprom podwyższa cenę gazu. "Chłopcy" mają negocjowac. Czy będzie jak z Ukrainą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.03.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, mam do kupienia 13 sztuk, chyba jednak '' spadłam z księżyca" jak to określił jeden sprzedawca, bo myślałam, że na wszystkie wydam ok. 9 tys. Jakie Wy macie okna dachowe? Czy ktoś ma firmy OKPOL z Brzegu- sprzedają je w Castoramie ??? Polecam sprawdzić ofertę Fakro, z tego co się orientowałem, to są tańsze niż Vellux. A swoją drogą okno za 2500 pln to chyba jakieś specjalne, może z uchylno otworowe? W Fakro podstawowe okno obrotowe o wymiarach 140x78 kosztuje 746 zł netto (cennikowo). A to link do ich strony http://www.fakro.com.pl/pl/index.php3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.03.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? Pięęęękny wiek:13. Hm, dodam,że lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.03.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 http://biznes.onet.pl/0,1271383,wiadomosci.html to na dobicie - też w sprawie monopoli A na dodatek Gazprom podwyższa cenę gazu. "Chłopcy" mają negocjowac. Czy będzie jak z Ukrainą? Ceny gazu będą jak na Ukrainie, pomysły władzy jak na Białorusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja ciągle zapominam o przywitaniu. Jakaś niewychowana jestem. Sorry, witam wszystkich (a właściwie Ciebie GrzegorzR, bo jeszcze nikogo poza mną tu nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.03.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam piątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, mam do kupienia 13 sztuk, chyba jednak '' spadłam z księżyca" jak to określił jeden sprzedawca, bo myślałam, że na wszystkie wydam ok. 9 tys. Jakie Wy macie okna dachowe? Czy ktoś ma firmy OKPOL z Brzegu- sprzedają je w Castoramie ??? To jakie oni Ci okna zaproponowali ? Chyba że życzyłaś sobie elektrycznie otwierane i jeszcze z jakimiś bajerami. Tutaj jest cennik okien Velux Kołnierz kosztuje jakieś 250 zł. Ja bym się mocno zastanawiał nad kupieniem jakieś nie sprawdzonych okien - tym bardziej dachowych. Takie okno nie jest łatwo wykonać dobrze, a warunki w jakich to okno "mieszkać" będzie nie są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? Pięęęękny wiek:13. Hm, dodam,że lat. Piękny ?!?!? raczej należało napisać pięknie buntowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? Pięęęękny wiek:13. Hm, dodam,że lat. Piękny ?!?!? raczej należało napisać pięknie buntowniczy. Tomadyna, czy Ty widziałeś emotikony w moim poście? Ponieważ z nowym porankiem zawsze jest nadzieja, zrezygnowałam z a wolę nie tak publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? Pięęęękny wiek:13. Hm, dodam,że lat. Piękny ?!?!? raczej należało napisać pięknie buntowniczy. oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Hm i jak wygląda naga prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 to ja witam piatkowo ...... .sloneczko super za okienkiem...tylko gdzi eta wiosenka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Hm i jak wygląda naga prawda? hahah porazajaca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 to ja witam piatkowo ...... .sloneczko super za okienkiem...tylko gdzi eta wiosenka jest Trzyma się daleko od mojej działki, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Hm i jak wygląda naga prawda? hahah porazajaca jest No, no a myślałam, że doświadczoną kobietę nie tak łatwo porazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Hm i jak wygląda naga prawda? hahah porazajaca jest No, no a myślałam, że doświadczoną kobietę nie tak łatwo porazić. oj....moze.....mam nadzieje ze cos sie w glowie poprzestawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts