Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa :evil: za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki

tomadyna chyba ta mina bedzie ci towarzyszyc przez 2 tygodnie moze daj sie uśpic na te dwa tygodnie , bo nie wiem czy twoja rodzina to wytrzyma ..

połaciowych okien mam 7 szt ale chyba nie 2500 za sztuke! :o przesadzili ostro

a wogóle słońce cudne tylko co z tego..... wiosna to nawet nie pachnie

iwa-k przepraszam, ale błędnie cie wczoraj poinformowałam; mam okna dachowe Fakro oczywiście! Kupowałam w Dach Stylu na Gdańskiej. I naprawde odradzam ci kupno niesprawdzonych okien, bo sie zapłaczesz, jak po świeżo pomalowanych ścianach, ponowych tynkach na pachnąca podłoge będzie ci ciekła woda, albo pojawi sie gustowny grzybek albo jeszcze cóś gorszego :evil:

Co do okien dachowych jeszcze: oczywiscie nawet najlepsze okna dachowe mozna kiepsko zamontować - vide ja :wink: :evil: Po ostatnich mrozach, śniegach itp. nawiało mi (znaczy oknu) śniegu pod kołnierz (niezbyt dobrze jak widac zamontowany) i efekt: deszcz w salonie :evil:

Pilnowalismy, pilnowaliśmy i nie upilnowaliśmy :-?

peterz jak idzie budowanie?? :p

Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam :D :D

Dzień dobry, tu zona Peterz:-)

Piotra nie ma - wyfrunął daleeeko, bedzie w przyszłym tygodniu. A budowa idzie swietnie - mamy juz wieżbę, kominy i niektore scianki działowe na poddaszu. Teraz "robi sie" jaskółka.

Duży dom nam wyszedł;-)

pozdrawiam ula

Witajcie wieczorową porą !

Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie!

Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ?

Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, :o :o :o

To jakiś full wypas. Weź normalne okno Veluxa to zapłacisz połowę tej kwoty.

A przy okazji. Dach kryjesz oknami, że tak ich dużo potrzebujesz? :D