bryta 03.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam piatkowo. A tak swoja droga jak ten tydzien mi szybko zlecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 dzis pusto cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 przygotowania do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 przygotowania do weekendu no jeszcze pare godzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oooo 19 to jest pieknie buntowniczy!!!!!! rece z gaciami opadaja.... Hm i jak wygląda naga prawda? hahah porazajaca jest hmm, zalezy komu te gacie miałyby opaść witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.03.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam wszystkich trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki tomadyna chyba ta mina bedzie ci towarzyszyc przez 2 tygodnie moze daj sie uśpic na te dwa tygodnie , bo nie wiem czy twoja rodzina to wytrzyma .. połaciowych okien mam 7 szt ale chyba nie 2500 za sztuke! przesadzili ostro a wogóle słońce cudne tylko co z tego..... wiosna to nawet nie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 iwa-k przepraszam, ale błędnie cie wczoraj poinformowałam; mam okna dachowe Fakro oczywiście! Kupowałam w Dach Stylu na Gdańskiej. I naprawde odradzam ci kupno niesprawdzonych okien, bo sie zapłaczesz, jak po świeżo pomalowanych ścianach, ponowych tynkach na pachnąca podłoge będzie ci ciekła woda, albo pojawi sie gustowny grzybek albo jeszcze cóś gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 03.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 fakro są oki, mam ich 10 z serwisdachu na Gdańskiej, veluxy mają o ile pamiętam inny patent z zamykaniem a fakro ma łądną klameczkę z możliwościami zamknięcia z pozostawienem szczelinyokpole mi znajomy odradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 witam piątkowo i chwilowo - bo roboty po dwudniowych wojażach służbowych mam masę pozdrawiam wszystkich okna połaciowe - ja mam uchylne fakro i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Co do okien dachowych jeszcze: oczywiscie nawet najlepsze okna dachowe mozna kiepsko zamontować - vide ja Po ostatnich mrozach, śniegach itp. nawiało mi (znaczy oknu) śniegu pod kołnierz (niezbyt dobrze jak widac zamontowany) i efekt: deszcz w salonie Pilnowalismy, pilnowaliśmy i nie upilnowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam grupkę!! Trochę dzisiaj sobie pospałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? za 2 miesiące 3latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? za 2 miesiące 3latka to zaraz siuuu do przedszkola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? za 2 miesiące 3latka to zaraz siuuu do przedszkola! Dziecko do przedszkola a mama pod przedszkolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 peterz jak idzie budowanie?? Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? za 2 miesiące 3latka to zaraz siuuu do przedszkola! Dziecko do przedszkola a mama pod przedszkolem tylko pierwszy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trobe, dzióbek ile lat teraz mają Wasze maluchy? za 2 miesiące 3latka to zaraz siuuu do przedszkola! Dziecko do przedszkola a mama pod przedszkolem tylko pierwszy miesiąc oby się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 03.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 peterz jak idzie budowanie?? Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam Dzień dobry, tu zona Peterz:-) Piotra nie ma - wyfrunął daleeeko, bedzie w przyszłym tygodniu. A budowa idzie swietnie - mamy juz wieżbę, kominy i niektore scianki działowe na poddaszu. Teraz "robi sie" jaskółka. Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, To jakiś full wypas. Weź normalne okno Veluxa to zapłacisz połowę tej kwoty. A przy okazji. Dach kryjesz oknami, że tak ich dużo potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula Co to znaczy duży? (Muszę się pocieszać, bo u mnie jakowaś hala sportowa i już się zastanawiam, któremu z domowych facetów odciąć ogrzewanie, bo łone przeca gruboskórne som. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts