dzióbek 04.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam w sobotę. Cos pogoda się popsuła i wyglada na to, że na spcer to tylko z psem. Wczoraj zakupiłem antenę zewnętrzną aby poprawić komfort oglądania telewizji i dzisiaj chciałem ją zamontować, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, na dworze -1, prószy śnieg, a dach mokry. Chyba nie będę ryzykował Lepiej nie ryzykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tak mnie dzisiaj skrytykowaliscie z tymi oknami ,że aż ..... nie lubię się tlumaczyć, ale muszę, to cena od jednej z firm szczecińskich też wydawała mi się trochę za wysoka. Dopisuję się do klubu ''puszystych" (196 m2 pow. użyt.) Nie odbieraj naszych odpowiedzi jako krytyki. Ten żywiolowy odzew wynikał z dobrych intencji. Przecież to Twój dom, Twoje pieniądze i nikomu przez myśl by nie przyszło żeby Cię krytykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje ......... Nie mam nawet motywacji, żeby się zmotywowac do pisania o sposobach motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje a może poprostu trzeba trochę odpocząć i nabrać nowych sił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje Witam To chyba pogoda bo mnie tez by zmotywowalo ale sloneczko i ciepla wiosenna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach A czy to znaczy ze w Szczecinie swieci sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach A czy to znaczy ze w Szczecinie swieci sloneczko PEWNIE!! Tylko takie szare i kłębiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone gratulacje Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 śwwieci i pada na zmianę....... moze brak im motywacji do napisania czegokolwiek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dorzucam sie ze swoim postem dla podciagniecia.Pozdrawiam slonecznie.Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam! Też podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dołączam do klubu "puszystych" 200 + garaż u mnie też 200+ garaż Napisz jeszcze ile kosztuje Cię ogrzewanie. To zaczyna mi spędzac sen z powiek, szczególnie że moja landara jakaś rozłożysta i niemała kubaturowo. Mnie o to nie pytaj, bo odpowiedź będzie nie reprezentatywna gdyż cały czas używamy kominka. Opłaty za gaz wynoszą u nas 60zł miesięcznie, a w te największe mrozy, kiedy dogrzewaliśmy się trochę przyszedł rach 105zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam wszystkich trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki matko moja córka ma 8 lat (za 10 dni) i generlanie ona wszystko wie lepiej i już kilka razy chciała sie już z domu wyprowadzać: "bo jej nie rozumiemy". Co będzie później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam popołudniowo!! Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, słoneczko swieci tlyko ten wiaterek zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts