dzióbek 05.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a co mam pisac w temacie zeby z wami pisac nic nie trzeba pisać tylko najpierw do nas wejść, a gdzie się budujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 smutno mi bo nie ma chyba nikogo z prawobrzeza ,wy tam daleko za Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 mamy zamiar w Płoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 smutno mi bo nie ma chyba nikogo z prawobrzeza ,wy tam daleko za Odra oj są, tylko nie pamiętam kto , ale pewnie się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 musze sie jeszcze wiele nauczyc z tym kompem,kurcze a teraz ide robic obiadek-konczycgo bo dzieci poumieraja z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 wciągnęłam sie ale wpadne za jakis czas pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 to my już po obiadku a teraz idziemy na spacer do garażu, sprawdzimy czy autko odpali po dłuższym postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 smutno mi bo nie ma chyba nikogo z prawobrzeza ,wy tam daleko za Odra Witamy w grupie Jest duzo osob z Prawobrzeza ja z Wielgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dzióbek a możesz podać jakiś link do stronki z Twoim projektem. bardzo chętnie, ale nie potrafię, dopiero wczoraj nauczyłam się wklejać zdjecia. Ale na stronie 497 peterz podał link do projektu. Musisz napisac ten adres strony na ktorej jest projekt oczywiscie zaczynasz www. np http://www.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 smutno mi bo nie ma chyba nikogo z prawobrzeza ,wy tam daleko za Odra Hm, jest wiele osób z prawobrzeża,. Ba, zacięcie walczą o dominację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.03.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem Nikt tu z nikim nie walczy To oczywiste że lewobrzeże jest górą i prawobrzeże nie może tego przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam popołudniowo I znów napadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 z jednej strony to sie ciesze ze taka pogoda bo jakby swieciło słoneczko i było ciepło to było by zal ze inni buduja a ja jeszcze nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 właśnie czytałam średni wiek budujących-kurcze to my (ja i moja połowa )może za starzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem Nikt nie walczy tylko tak sie przekomarzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 to fajnie- i tak trzymac, jak troche sie podszkile to opisze wam moje perypetie od kupna działki-marzec2005-do dziśkiedy czekamy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 właśnie czytałam średni wiek budujących-kurcze to my (ja i moja połowa )może za starzy na to się nigdy nie jest za starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem Eee tam, zaraz walczy. To tylko przyjacielskie przekomarzanie. Co do hurtowni. Wejdź w szczecińską listę (w stopce kogoś z grupy pt. lista, ranking wykonawców itp.). Tam znajdziesz informacje o tych hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts