trobe 05.03.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 właśnie czytałam średni wiek budujących-kurcze to my (ja i moja połowa )może za starzy No nie, mnie nie jest łatwo przebic w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 05.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu Was obserwuję i zastanawiam się: wejść - nie wejść. Przeważają Tu rozmowy jak u cioci na imieninach. Czy budowanie juz Wam się znudziło? Czy też jesteście szczęśliwcami, którzy mają to za sobą? Może jadnak neofita może liczyć na Waszą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu Was obserwuję i zastanawiam się: wejść - nie wejść. Przeważają Tu rozmowy jak u cioci na imieninach. Czy budowanie juz Wam się znudziło? Czy też jesteście szczęśliwcami, którzy mają to za sobą? Może jadnak neofita może liczyć na Waszą pomoc? Witaj Jeszcze nie zaczął się sezon , sama dopiero czekam no wiosnę to o czym pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 05.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wglądam codziennie przez okno (widok na słynną Nasienną w Mierzynie) a tu ruch niezależnie od tego czy z nieba leci woda czy snieg, czy mróz czy +10. Od jesieni zamknęli z 10 domów. Szlag mnie trafia (z zazdrości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 05.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wglądam codziennie przez okno (widok na słynną Nasienną w Mierzynie) a tu ruch niezależnie od tego czy z nieba leci woda czy snieg, czy mróz czy +10. Od jesieni zamknęli z 10 domów. Szlag mnie trafia (z zazdrości). Witaj !!!! Czyżbyś planował swoją budowę w tych rejonach Nie ma co zazdrościć- na każdego chcącego budować przyjdzie w końcu pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 05.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Planuję budowę w Mierzynie, ale w znacznie spokojniejszej jego części. A szlag mnie trafia, bo jestem raptus chaciałbym już, już. Choć wiem, że gdzie jak gdzie ale tu szczególnie pospiech nie jest wskazany. Poza tym wierzę, wbrew licznym opiniom, że budowa domu może być nie udreką lecz niezapomnianą przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 05.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 .....Poza tym wierzę, wbrew licznym opiniom, że budowa domu może być nie udreką lecz niezapomnianą przygoda. Swięte słowa!!!! Tak trzymaj Ja także w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 witam wieczorowo Miraśka, Jacek witajcie w grupie Planuję budowę w Mierzynie, ale w znacznie spokojniejszej jego części w której jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 I znów napadało To chyba my przywieźliśmy śnieg , bo..........wróciliśmy z Karpacza z nart. Ile tam śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Miraśka, Jacek-Mierzynwitajcie w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 I znów napadało To chyba my przywieźliśmy śnieg , bo..........wróciliśmy z Karpacza z nart. Ile tam śniegu no to się wydało czyja to sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 05.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Będę się budował przy ul. Zeusz w Mierzynie. To nowa lokalizacja dla budujacych: na samym koncu Mierzyna (trasa na lubieszyn) w lewo (prowadzi do osiedla Pod Lipami) . Zalety: asfalt pod działke, do pracy na pomorzanach dojeżdżam w ciągu 15 min [średnia]; minusy: na razie nie ma kanalizy (ma być za 2 lat) - buduje szambo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dzieki za serdeczne powitania, oj napadało ,dobrze że jutro kolejka męża na autko to sobie odśnieży-póki co to nie ma go gdzie ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 No , towarzystwo. Proszę wziąc się w garśc, bo tu znowu jak u cioci na imieninach. Swoją drogą likierku zabrakło. Gdzie jest Tomadyna? On dobrze polewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 06.03.2006 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 06.03.2006 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dlugo mnie tu nie bylo i sporo sie zmienilo... bryta bedziemy sasiadami Wybralismy dzialke na sw.Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No , towarzystwo. Proszę wziąc się w garśc, bo tu znowu jak u cioci na imieninach. Swoją drogą likierku zabrakło. Gdzie jest Tomadyna? On dobrze polewa. Kurczę i znów mnie nie było tam gdzie powinienem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam śnieżnie poniedziałkowo - wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk nie tylko ptaki.....koty tez masowo sa oddawane do schronisk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts