Didi 06.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu Was obserwuję i zastanawiam się: wejść - nie wejść. Przeważają Tu rozmowy jak u cioci na imieninach. Czy budowanie juz Wam się znudziło? Czy też jesteście szczęśliwcami, którzy mają to za sobą? Może jadnak neofita może liczyć na Waszą pomoc? zawsze każdy znajdzie u nas pomoc a jeśli chodzi o ciocię i jej imieniny to właśnie tak ma być, bo czasami budowa tak przytłacza (broń Boże nie straszę), że człowiek musi odreagować na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy ktoś z was wie co dalej z tą pogodą? przecież to można wyjść z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a przy okazji witam wszystkich nowych człeka nie ma kilka dni i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy ktoś z was wie co dalej z tą pogodą? przecież to można wyjść z siebie no tak sobie wiosenka z nas jaja robi....... u mnie teraz 14 na minusie jak wstalam rankiem to lapki opadły.... no i odsniezac trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a przy okazji witam wszystkich nowych człeka nie ma kilka dni i już a gdzie byłes jak Cie nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 no ok..kawka wypita....jade po zakupy....a pozniej za lopate.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich Teska a skąd 14 na minusie, wieczorem jak wychodziłem z psem było -1, rano nie sprawdzałem, ale spacerując z psem jakoś nie odczułem aby było zimniej niż wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja widziałam rano -2,5. ale 14?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a przy okazji witam wszystkich nowych człeka nie ma kilka dni i już a gdzie byłes jak Cie nie było??? w domku weekend miałem wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 u mnie o 7 ranobyło tylko -8 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 smutno mi bo nie ma chyba nikogo z prawobrzeza ,wy tam daleko za Odra Hm, jest wiele osób z prawobrzeża,. Ba, zacięcie walczą o dominację. Od dawna juz nie.. o oczywistościach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże? i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wglądam codziennie przez okno (widok na słynną Nasienną w Mierzynie) a tu ruch niezależnie od tego czy z nieba leci woda czy snieg, czy mróz czy +10. Od jesieni zamknęli z 10 domów. Szlag mnie trafia (z zazdrości). witaj Jacek Ja też mam z okna widok na Nasienną - jak się wychylę .... Czyżbyśmy byli sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże? i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września. Ładnie Ci sie tydzień zaczął. Ale na pozieszenie - może już będzie tylko lepiej Ale z takim małym kajtusiem w pracy to chyba straszna udręka, co? Mi wystarczy 5 minut z dzieckiem w pracy i już nie moge sie na niczym skupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja nawet nie próbuję pracować, ale mam zajęcia i musze je przeprowadzić... koledzyz pracy bedą musieli sie wykazać hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże? i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września. To rzeczywiscie nieszczescia chodza parami . Co pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże? i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września. Horror. Też coś takiego przeżyłem z opiekunką. Co do linki to holera wie. Mój termometr w samochodzie pokazuje -4. Moż być problem. Ale może się trochę ociepli w ciągu dnia i odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo proszę wszystkich, którzy mają w stopce link do listy rankingowejo odświerzenie adresu do niej. Aktualny jest taki: http://gaiger.50webs.com/lista/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam, przypominam, że jeszcze 2,5 tygodnia mamy kalendarzową zimę ! delf, a nie myślałaś o oddaniu małego do przedszkola? Czasem, jak są miejsca, przyjmują 2-2,5-letnie dzieci. Nasza Weronika poszła do przedszkola, jak miała 2 lata i 4 miesiące i zdało to egzamin. Też nam się wtedy opiekunka wykruszyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 06.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts