Maggie 06.03.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czupurek, co się nie chwalisz? I za co ten dyplom? gratulacje! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czupurek, co się nie chwalisz? I za co ten dyplom? gratulacje! [/b] No wlasnie za co dyplom bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja o niczym nie wiem oświećcie mnie jakieś nieporozumienie: ani ja ładna, ani bogata, chata mała niekończona, rekordu wpisów nie posiadam, więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu. a to co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich Teska a skąd 14 na minusie, wieczorem jak wychodziłem z psem było -1, rano nie sprawdzałem, ale spacerując z psem jakoś nie odczułem aby było zimniej niż wieczorem. rano....o 7.30 na moim termometrze od północy byla wlasnie taka temperaturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich Teska a skąd 14 na minusie, wieczorem jak wychodziłem z psem było -1, rano nie sprawdzałem, ale spacerując z psem jakoś nie odczułem aby było zimniej niż wieczorem. i bylam trzezwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże? i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września. u mnie jak sie zablokował...najpierw kazana postukac( kopnac) w kolo...a w koncu zdjeto kolo i cos tam odblokowano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja o niczym nie wiem oświećcie mnie jakieś nieporozumienie: ani ja ładna, ani bogata, chata mała niekończona, rekordu wpisów nie posiadam, więc.... hahahah Gratulacje!!!! no dyplom to chyba za dzienniki budow.....chociaz glowy nie dam sciac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Czupurek....... poczta pantoflowa donosi......nie dostałaś dyplomiku ale za to MASZ KUBEK!!!!! za dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja o niczym nie wiem oświećcie mnie jakieś nieporozumienie: ani ja ładna, ani bogata, chata mała niekończona, rekordu wpisów nie posiadam, więc.... ale inni cię docenili, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu. dementuje informacje o dyplomie, Czupurek nie dostala dyplomu, ale wygrala kubek, za udzial w glosowaniu na dzienniki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich niestety zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa to, takie buty. fajnie, dzięki. czyli nie za osiągnięcia a za łażenie po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu. dementuje informacje o dyplomie, Czupurek nie dostala dyplomu, ale wygrala kubek, za udzial w glosowaniu na dzienniki pozdrawiam m. maksiu co byśmy bez ciebie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa to, takie buty. fajnie, dzięki. czyli nie za osiągnięcia a za łażenie po forum hahahah to i tak dobrze!!!!! jak to...w koncu jedyna bralas udzial z naszej grupki w konkursie na dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Do budujących z silikatów: czy na ściany konstrukcyjne wybieraliście bloczki pełne, czy drążone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Do budujących z silikatów: czy na ściany konstrukcyjne wybieraliście bloczki pełne, czy drążone? Drążone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 hahahah to i tak dobrze!!!!! jak to...w koncu jedyna bralas udzial z naszej grupki w konkursie na dzienniki i stąd ten kubek. będzie do pary, bo jeden już mam za inny konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Klaus, czy drążone ze względu na mniejszy ciężar, prowadzenie instalacji czy również cenę? Aha, no i czy 18 czy 24 cm grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 bodekku mam pytanie do Ciebie.Czytałam w wątku o bramach że masz bramę z Novofermu. Zadowolony jesteś z niej? jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts