Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich :D

Teska a skąd 14 na minusie, wieczorem jak wychodziłem z psem było -1, rano nie sprawdzałem, ale spacerując z psem jakoś nie odczułem aby było zimniej niż wieczorem.

rano....o 7.30 na moim termometrze od północy byla wlasnie taka temperaturka

Witajcie, co powiecie na taki początek tygodnia: nowa opiekunka postanowiła nie podjąć jednak pracy nie informując mnie o tym, a w aucie zablokowało sie koło (hamulec ręczny). Efekt: jestem w p0racy z dzieckiem, a auto porzucone w tzw. połowie drogi :evil:

mam prośbe do panów: jak odblokować linke hamulca ręcznego, zostawiłam auto na słońcu, ale czy to pomoże?

i do pań: szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, pełen etat do września.

u mnie jak sie zablokował...najpierw kazana postukac( kopnac) w kolo...a w koncu zdjeto kolo i cos tam odblokowano...

:o :o :o :o ja o niczym nie wiem oświećcie mnie

jakieś nieporozumienie: ani ja ładna, ani bogata, chata mała niekończona, rekordu wpisów nie posiadam, więc.... :o

hahahah Gratulacje!!!! no dyplom to chyba za dzienniki

budow.....chociaz glowy nie dam sciac!!!!

Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu.

dementuje informacje o dyplomie, Czupurek nie dostala dyplomu, ale wygrala kubek, za udzial w glosowaniu na dzienniki

pozdrawiam

m.

Witam wszystkich poniedziałkowo szczegulnie czupurka choc nie miałem przyjemności osobiście poznać śnieg za oknem ale słonecznie.Byłem na 3 spotkaniu muratora w Warszawie gratulacje dla czupurka za zdobycie dyplomu.

dementuje informacje o dyplomie, Czupurek nie dostala dyplomu, ale wygrala kubek, za udzial w glosowaniu na dzienniki

pozdrawiam

m.

maksiu

co byśmy bez ciebie zrobili :)