Miraśka 06.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 TESKA- w Płoni okolice ,,nowej ,,szkołydzieki za rady w sprawie hurtowni CZUPURKOWI i DIDI Kurcze u nas sa dwa koty pupilki rodziców i co teraz?????wole nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria jeśli to nie są takie jak robią do okien to może spróbuj tam gdzie robią meble kuchenne, tam MDFu jest do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 TESKA- w Płoni okolice ,,nowej ,,szkoły dzieki za rady w sprawie hurtowni CZUPURKOWI i DIDI Kurcze u nas sa dwa koty pupilki rodziców i co teraz?????wole nie myśleć Kochana ja już słyszałam, że nawet odchody ptaków są zakażone i ludzie panikują, że co to będzie jak ptak im na ramię narobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Euroklinkier-ale prawobrzeże -właśnie czekam na wycene materiałów ale na dzień dobry zrazili mnie cena za poroton mam tansze o wiele hurtownie ale obsługa bardzo miła.a te płyty MDF -parapety to moze ma BETA na mieszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria Adria zajrzyj do Bety w Mierzynie (wjazd jak do Razmusa) Jak Beta była na Mieszka I-go to sprzedawała coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Euroklinkier-ale prawobrzeże -właśnie czekam na wycene materiałów ale na dzień dobry zrazili mnie cena za poroton mam tansze o wiele hurtownie ale obsługa bardzo miła.a te płyty MDF -parapety to moze ma BETA na mieszka 1 Daj znać jak już będzie wycena, bo narazie jestem uwiązana z małą i nie mogę działać a już czas najwyższy. Ładnie się usmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria jeśli to nie są takie jak robią do okien to może spróbuj tam gdzie robią meble kuchenne, tam MDFu jest do oporu Właśnie bym chciała takie same jak okna, ale mój producent okien właśnie takich jak chcę nie robi (tylko takie puste z zaślepkami). U dwóch producentów mebli kuch. też pytałam i więc może ktoś już to przerabiał i ma sprawdzony namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria Adria zajrzyj do Bety w Mierzynie (wjazd jak do Razmusa) Jak Beta była na Mieszka I-go to sprzedawała coś takiego. Byłam tam i porażka, a myślam, że najprędzej właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria Adria zajrzyj do Bety w Mierzynie (wjazd jak do Razmusa) Jak Beta była na Mieszka I-go to sprzedawała coś takiego. Byłam tam i porażka, a myślam, że najprędzej właśnie tam. Tzn. mają, ale tylko w dwóch kolorach, bardzo jasnym i już nie pamiętam, w każdym razie dla mnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 chyba otworzyłam stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria Adria zajrzyj do Bety w Mierzynie (wjazd jak do Razmusa) Jak Beta była na Mieszka I-go to sprzedawała coś takiego. Byłam tam i porażka, a myślam, że najprędzej właśnie tam. Tzn. mają, ale tylko w dwóch kolorach, bardzo jasnym i już nie pamiętam, w każdym razie dla mnie nic. no to nieciekawie, myślałam że to nie problem spróbuję podpytać znajomego może będzie wiedział gdzie można takie parapety kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja wysyłąłąm ostatnio faxem i tak mi tez odsyłaja a jak maja watpliwosci to dzwonia , narazie wszystko jest ok .a moze ktos robił zakupyw IRFAR-materiały na dach (ul.Żurawia)dawniej byli na Ku Słoncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja wysyłąłąm ostatnio faxem i tak mi tez odsyłaja a jak maja watpliwosci to dzwonia , narazie wszystko jest ok .a moze ktos robił zakupyw IRFAR-materiały na dach (ul.Żurawia)dawniej byli na Ku Słoncu nie mam dostępu do faxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Prowadzenie instalacji nie ma nic do tego wyboru. Za szybko czytasz, sens Ci umyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie, czy wiecie gdzie w Szczecinie można kupić parapety wewnętrzne z MDF (drewnopodobne), chodzi mi o coś takiego jak tu http://www.toram.arg.pl Nie mogę nigdzie znaleźć. adria Adria zajrzyj do Bety w Mierzynie (wjazd jak do Razmusa) Jak Beta była na Mieszka I-go to sprzedawała coś takiego. Byłam tam i porażka, a myślam, że najprędzej właśnie tam. Tzn. mają, ale tylko w dwóch kolorach, bardzo jasnym i już nie pamiętam, w każdym razie dla mnie nic. no to nieciekawie, myślałam że to nie problem spróbuję podpytać znajomego może będzie wiedział gdzie można takie parapety kupić. fajnie, pewnie gdzieś jest jakiś większy wybór, tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Klaus, myślisz że bruzda poprzeczna jest bardziej bezpieczna w ścianie trójwarstwowej? To co będzie ją stabilizowało przy podcięciu wewnętrznej - kotwy? Z przykrością stwierdzam, że nie rozumiem co do mnie mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Monka, w środę spotkanie "przyległych" mieszkańców, na którym m.in. petycja w sprawie zagrożenia budownictwem sakralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Monka, w środę spotkanie "przyległych" mieszkańców, na którym m.in. petycja w sprawie zagrożenia budownictwem sakralnym. słyszłam że coś knujecie a gdzie to spotkanie, może jeszcze jedna bezpośrednia zainteresowana by się zgłosiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Monka, w środę spotkanie "przyległych" mieszkańców, na którym m.in. petycja w sprawie zagrożenia budownictwem sakralnym. słyszłam że coś knujecie a gdzie to spotkanie, może jeszcze jedna bezpośrednia zainteresowana by się zgłosiła? W Klubie Garnizonowym na Wawrzyniaka o 19.00. A my jak zawsze na spotkaniach obecni (czyt. mąż), a tym razem szczególnie zainteresowani chyba nie podołamy by teraz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts