trobe 06.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 może Xedos w Mierzynie? Dzięki, tam niestety nie mają tego, co akurat potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzięki, tzn że warto kontaktować sie z przedstawicielami, bo mam numery do paru ale sobie myślałam że oni nie sprzedają Bezpośrednio nie sprzedają ale mogą sensownie doradzic. Akurat facet od dachówki był bardzo OK i naprawdę pomagał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja wysyłąłąm ostatnio faxem i tak mi tez odsyłaja a jak maja watpliwosci to dzwonia , narazie wszystko jest ok .a moze ktos robił zakupyw IRFAR-materiały na dach (ul.Żurawia)dawniej byli na Ku Słoncu Byłam tam jakiś czas temu ale całośc robiła dziwnie smutne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Prowadzenie instalacji nie ma nic do tego wyboru. Za szybko czytasz, sens Ci umyka. Sens mi nie umyka.Raczej za szybko piszę. Chcę powiedziec, że dla mnie nie miało to żadnego znaczenia przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja wysyłąłąm ostatnio faxem i tak mi tez odsyłaja a jak maja watpliwosci to dzwonia , narazie wszystko jest ok .a moze ktos robił zakupyw IRFAR-materiały na dach (ul.Żurawia)dawniej byli na Ku Słoncu Byłam tam jakiś czas temu ale całośc robiła dziwnie smutne wrażenie. Sorry, uświadomiłam sobie, że byłam na Ku Słońcu. Może w nowym miejscu jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Klaus, myślisz że bruzda poprzeczna jest bardziej bezpieczna w ścianie trójwarstwowej? To co będzie ją stabilizowało przy podcięciu wewnętrznej - kotwy? Z przykrością stwierdzam, że nie rozumiem co do mnie mówisz. Z przykrością stwierdzam, że tym razem rzeczywiście za szybko czytałam. Zrozumiałam, że wybierasz 18-tkę do ściany 3-warstwowej, bo w tej kombinacji nie boisz się wykonywania bruzd w ścianie. Dlatego zapytałam, czy uważasz, że problem nie istnieje w ścianie 3-warstwowej. Teraz kapuję, że chodziło Ci o sumaryczną grubośc ściany. Mam nadzieję, że tym razem jestem komunikatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 TESKA- w Płoni okolice ,,nowej ,,szkoły dzieki za rady w sprawie hurtowni CZUPURKOWI i DIDI Kurcze u nas sa dwa koty pupilki rodziców i co teraz?????wole nie myśleć to juz wiem gdzie pracowałam kiedys nieopodal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 może Xedos w Mierzynie? Dzięki, tam niestety nie mają tego, co akurat potrzebne. a co potzrebujesz??? mam kolege moze bedzie mogl pomoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.03.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane Dzięki, daj znać czy odpowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ludzie co wy tak od poniedziałku na wysokich obrotach ? moze sie gdzieś nasłoneczniacie , bo ja opadłam z sił zupełnie zima mnie pokonala w tym roku:( jutro spotkanie z kierownikiem , myślicie ze mozna mu podsunąć zest matriałowe zeby policzył ilościowo .. czy to nie jego broszka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Ostatnio z żoną testujemy duuuuuuuużo lodu+wódka+blue_curacao+sok z cytryny+Sprite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A tak pozatym to mam pytanko do wyceny dajecie tylko podstawowe materiały (tzn. dachówki, pustaki, bloczki betonowe, pręty stalowe, cegły itp) czy także jakieś zaprawy, gwożdzie i inne dodatki o których nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A tak pozatym to mam pytanko do wyceny dajecie tylko podstawowe materiały (tzn. dachówki, pustaki, bloczki betonowe, pręty stalowe, cegły itp) czy także jakieś zaprawy, gwożdzie i inne dodatki o których nie mam zielonego pojęcia ja te dodatki kupowałam na bieżąco jak schodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ludzie co wy tak od poniedziałku na wysokich obrotach ? moze sie gdzieś nasłoneczniacie , bo ja opadłam z sił zupełnie zima mnie pokonala w tym roku:( jutro spotkanie z kierownikiem , myślicie ze mozna mu podsunąć zest matriałowe zeby policzył ilościowo .. czy to nie jego broszka ?? Zostaliśmy zmobilizowani że tutaj ostatnio trochę imieninowe się zrobiło, więc najwyższy czas zacząć działać. A co do kierownika to zalezy pewnie od jego dobrej woli, ja w każdym bądż razie będę chciała liczyć na swojego pomoc, a narazie wyliczam ilość pustaków na ściany i dam do sprawdzenia, a że projekt jeszcze u architekta to robię to z głowy i ciągle pomijam coś. Ale co robić skoro jestem uwiazana w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Ostatnio z żoną testujemy duuuuuuuużo lodu+wódka+blue_curacao+sok z cytryny+Sprite no to polecam...skruszony lod, limonka, cukier trzcinowy...i wodka.... lodu cala szklanka..limonka starta z cukrem...zalane wodka...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ludzie co wy tak od poniedziałku na wysokich obrotach ? moze sie gdzieś nasłoneczniacie , bo ja opadłam z sił zupełnie zima mnie pokonala w tym roku:( jutro spotkanie z kierownikiem , myślicie ze mozna mu podsunąć zest matriałowe zeby policzył ilościowo .. czy to nie jego broszka ?? Zostaliśmy zmobilizowani że tutaj ostatnio trochę imieninowe się zrobiło, więc najwyższy czas zacząć działać. A co do kierownika to zalezy pewnie od jego dobrej woli, ja w każdym bądż razie będę chciała liczyć na swojego pomoc, a narazie wyliczam ilość pustaków na ściany i dam do sprawdzenia, a że projekt jeszcze u architekta to robię to z głowy i ciągle pomijam coś. Ale co robić skoro jestem uwiazana w domu hmm..wiec teraz urodzinowo byc moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Ostatnio z żoną testujemy duuuuuuuużo lodu+wódka+blue_curacao+sok z cytryny+Sprite no to polecam...skruszony lod, limonka, cukier trzcinowy...i wodka.... lodu cala szklanka..limonka starta z cukrem...zalane wodka...ech... ale dziwy popijata , a żubrówka z sokiem jabłkowym też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts