delf 07.03.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale to musi robic ktos z wodociagow Polecony przez wodociągi. Inni chcieli 3900. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że ceny za robociznę w Szczecinie stają się kosmiczne . wykonawcy jeżdżą do Niemiec, wracaja i nie moga sie przestawic na polskie warunki, tzn. przestawiają, ale tylko jakość, cen im sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale to musi robic ktos z wodociagow Polecony przez wodociągi. Inni chcieli 3900. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że ceny za robociznę w Szczecinie stają się kosmiczne . Wogóle fachowcy w szczecinie są strasznie rozpieszczeni. Jak czytam ile niektórzy płacą za robociznę w innych rejonach, to u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale to musi robic ktos z wodociagow Polecony przez wodociągi. Inni chcieli 3900. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że ceny za robociznę w Szczecinie stają się kosmiczne . Wogóle fachowcy w szczecinie są strasznie rozpieszczeni. Jak czytam ile niektórzy płacą za robociznę w innych rejonach, to u nas Jak tak dalej pojdzie to moze niemieckie firmy beda tansze od naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale to musi robic ktos z wodociagow Polecony przez wodociągi. Inni chcieli 3900. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że ceny za robociznę w Szczecinie stają się kosmiczne . Wogóle fachowcy w szczecinie są strasznie rozpieszczeni. Jak czytam ile niektórzy płacą za robociznę w innych rejonach, to u nas hej Tylko ze jest jeszcze inna sprawa - u nas jest bardzo mało tych fachowcow - dlatego się tak cenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale to musi robic ktos z wodociagow Polecony przez wodociągi. Inni chcieli 3900. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że ceny za robociznę w Szczecinie stają się kosmiczne . Wogóle fachowcy w szczecinie są strasznie rozpieszczeni. Jak czytam ile niektórzy płacą za robociznę w innych rejonach, to u nas Jak tak dalej pojdzie to moze niemieckie firmy beda tansze od naszych Oj chyba nie... Raczej stawiam na przeciwny kierunek migracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Oj chyba tak mam znajomego niemca ozenionego z polka kupili dzialke w Reptowie i jak chcieli prad podlaczyc to chlopina zdebial ze kazali mu ponad 10 tys wylozyc a on liczyl ze w Polsce jest tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Oj chyba tak mam znajomego niemca ozenionego z polka kupili dzialke w Reptowie i jak chcieli prad podlaczyc to chlopina zdebial ze kazali mu ponad 10 tys wylozyc a on liczyl ze w Polsce jest tak tanio a kuku chłopina zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A tak pozatym ceny nieruchomosci w Berlinie i okolicach wcale nie sa az takie duze. To sa mity ze w Polsce jest tanio no oczywiscie w zaleznosci jaki region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Miło się z Wami gawędzi, ale czas iść z dzidzią na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Miło się z Wami gawędzi, ale czas iść z dzidzią na dwór ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Chyba rok temu było kilka reportaży w prasie i lokalnej tv, że dom w nadgranicznych gminach (Penkun, Pasewalk itp.) można kupić za równowartość 100-150 tys. PLN, a mieszkanie za jeszcze bardziej śmieszne pieniądze. Nawet się przez chwilę zastanawiałam nad taką opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Miło się z Wami gawędzi, ale czas iść z dzidzią na dwór dziś to chyba saniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Chyba rok temu było kilka reportaży w prasie i lokalnej tv, że dom w nadgranicznych gminach (Penkun, Pasewalk itp.) można kupić za równowartość 100-150 tys. PLN, a mieszkanie za jeszcze bardziej śmieszne pieniądze. Nawet się przez chwilę zastanawiałam nad taką opcją. Tam to jest zeczywiscie za grosze tylko ze niemcy sa koszmarni bron Boze od takich sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a ja z innej beczki--czy ktos z was jak wybierał projekt to myślał o dalekiej przyszłości to znaczy ze moze nam przyjść zabrać rodzica-ów do siebie , ja mam chyba nieczyste do końca sumienie bo o tym nie myslałam,a w ostateczności mozna coś wygospodarowac ale na pietrze-poddaszu uzytkowym(a tu wiadomo schody)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a ja z innej beczki--czy ktos z was jak wybierał projekt to myślał o dalekiej przyszłości to znaczy ze moze nam przyjść zabrać rodzica-ów do siebie , ja mam chyba nieczyste do końca sumienie bo o tym nie myslałam,a w ostateczności mozna coś wygospodarowac ale na pietrze-poddaszu uzytkowym(a tu wiadomo schody)? mam nadzieję, że tak się nie stanie, ale jest w moim projekcie taka opcja, aby wyłączyć część parteru i wygospodarować osobne "mieszkanko". Ponoć kilka domku jest już tak zbudowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a ja z innej beczki--czy ktos z was jak wybierał projekt to myślał o dalekiej przyszłości to znaczy ze moze nam przyjść zabrać rodzica-ów do siebie , ja mam chyba nieczyste do końca sumienie bo o tym nie myslałam,a w ostateczności mozna coś wygospodarowac ale na pietrze-poddaszu uzytkowym(a tu wiadomo schody)? Tez uwazam ze wydzielony pokoj najlepiej parter bo schody to koszmar i jeszcze ja jak bede wybierala projekt to pozadna lazienka na parterze zeby zmiescil sie np prysznic a nie tylko wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 I wydaje mi sie ze nie tylko powinismy myslec o tesciach ale i o sobie nie zawsze bedziemy piekni i mlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witam:-) powiedzcie szybciutko jak wstawic link do strony internetowej, bo chce te wiechce Wam pokazac:-) Teska a dlaczego maupy jestesmy? ula no bo Piotr dzwonil...i co??? mieliscie wpasc do mnie oczywiscie....nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 wspomnę ze wprojekcie mamy: parter-salon-26mkw,jadalnia-17,kuchnia ze spiżarką,wc i nasze wymarzone królestwo sypialna+garderoba+łazienka a na poddaszu 3 pok(2 dzieci),i pralnio-suszarnia(może być w przyszłosci kuchnia)narazie sie nie martwie ale róznie bywa no nie, niektórzy sie smieja -wy u nich(czyt,rodziców)17 lat to oni u was nastepne tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i jedno jeszcze: gdzi emozna kupic takie podstawki pod kwiaty na kólkach??? na taras by mi sie tez takie przydały widziałam takie w Lidlu, w OBI w Torgelow. ula a gdzie to jest??? ta miescina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts