bodekku 07.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i kaucje pamiętaj o kaucjach. koleżanka (wybudowana w dobrej) kupiła nowiuteńką kawalerkę dla syna. a że syn młody to, wynajęła studentom. czujecie to: wchodzą do pół rocznego, wypieszczonego niedawno mieszania a tam: niektóre kafle popękane, kibelek pęknięty i gorszy niż w publicznej, syf i brud dookoła. studenci kopa aut, ale zatrzymana kaucja zniwelowała straty szok tak to bywa przy wynajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 To niezly wynik to potwierdza ze warto myslec o malym metrazu czy ja wiem? słyszałam że ludzie potrafią o wiele mniej zużyć. ja tam spokojnie ani nie oszczędzam ani nie szaleję (temp dzienna 19-20) może przy kondensacie wyszłoby mniej, ale nie wiem. Mi bardzo zalezy na tym aby oplaty byly niskie bo teraz to moge duzo pracowac ale kiedys trzeba bedzie zwolnic tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i tak uważam że studentom chyba lepiej + kontrola. bo jak wejdzie matka z dziećmi..... i nie wyjdzie? jaki eksperyment? teraz wynajmiesz (umowa np na rok i jest kasa na raty) a jak nie będzie pasować to, dasz do sprzedaży i gdy pojawi się kupiec sprzedaż (termin opuszczenia mieszkania można przecież uzgodnić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 07.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i kaucje pamiętaj o kaucjach. koleżanka (wybudowana w dobrej) kupiła nowiuteńką kawalerkę dla syna. a że syn młody to, wynajęła studentom. czujecie to: wchodzą do pół rocznego, wypieszczonego niedawno mieszania a tam: niektóre kafle popękane, kibelek pęknięty i gorszy niż w publicznej, syf i brud dookoła. studenci kopa aut, ale zatrzymana kaucja zniwelowała straty szok tak to bywa przy wynajmie nie dołujcie mnie bo też planuję wynająć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i tak uważam że studentom chyba lepiej + kontrola. bo jak wejdzie matka z dziećmi..... i nie wyjdzie? jaki eksperyment? teraz wynajmiesz (umowa np na rok i jest kasa na raty) a jak nie będzie pasować to, dasz do sprzedaży i gdy pojawi się kupiec sprzedaż (termin opuszczenia mieszkania można przecież uzgodnić) e no matce z dziecmi to nie za malo by mogla zaplacic za wynajem Albo jakiejs firmie albo studentom, z tym ze studenci nie placa w wakacje no i bede musiala kupic lozka jakies, szafy, biurka - o moze wiecie gdzie jest fajny komis meblowy zeby kupic takie rzeczy? Sprobuję wynając ... zobaczymy co się bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale dzisiaj się grupka rozpisała, już czwarta stronka leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Mi bardzo zalezy na tym aby oplaty byly niskie bo teraz to moge duzo pracowac ale kiedys trzeba bedzie zwolnic tempo każdemu zależy. ale w sumie nie wiem ile płacą ci którzy mają kaloryfery. w sumie zależy od wielu czynników: ocieplenia, utrzymywanej temp, ilości osób, metrażu, jakości ustrojstwa. na pocieszenie gaz znowu idzie do góry. kiedy jest tylko ogrzewanie podłogowe ważny jest dobry projekt, ilość pętli i automatyka: musi być czujnik zewnętrznej temp, regulatory w każdym pomieszczeniu, i termostat w miejscu reprezentatywnym. no i trzeba się przyzwyczaić to takiej formy grzania: nigdzie nie czujesz ciepła, a zimno nie jest, jest zwyczajnie. jeden minus: gdy masz doła, przemarzłaś nie ma gdzie sie przytulić do ciepłego kaloryferka (przecież na podłogę - i tak chłodną - nie będziesz się rzucać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nie dołujcie mnie bo też planuję wynająć! nikt nie zamierzał. zawsze się może trafić tak albo tak. w sumie loteria. ja podałam dwa z brzegu przypadki, te negatywne, co nie znaczy żeby wogóle zrezygnować z wynajmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No tak na podloge to sie mozna zucac ale nie samemu a tak ten gaz zaczyna by ..... nie bede przeklinac chodzi mi o cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No tak na podloge to sie mozna zucac ale nie samemu a tak ten gaz zaczyna by ..... nie bede przeklinac chodzi mi o cene na samą podłogę to nie za bardzo, ale na jakieś korzuszki i przy kominku to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a tak poza tym dzióbek GRATULACJE - zostałam mianowana na stałego bywalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No tak na podloge to sie mozna zucac ale nie samemu a tak ten gaz zaczyna by ..... nie bede przeklinac chodzi mi o cene na samą podłogę to nie za bardzo, ale na jakieś korzuszki i przy kominku to czemu nie Dobrze ze maz tego nie czyta bo jeszcze by pomyslal ze jestem Erotoman-Gawedziasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a tak poza tym dzióbek GRATULACJE - zostałam mianowana na stałego bywalca Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 my tu gadu gadu a Dzióbek - bywalec i to, stały. wielkie gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No tak na podloge to sie mozna zucac ale nie samemu a tak ten gaz zaczyna by ..... nie bede przeklinac chodzi mi o cene na samą podłogę to nie za bardzo, ale na jakieś korzuszki i przy kominku to czemu nie Dobrze ze maz tego nie czyta bo jeszcze by pomyslal ze jestem Erotoman-Gawedziasz dobrze, że mój też nie bo już by szukał korzuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A moze to wiosna idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 tak wiosna idzie idzie i dojść nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 tak wiosna idzie idzie i dojść nie może Ale predzej czy pozniej dojdzie pytanie tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ale gafę strzeliłam z tym korzuchem - kożuch Wielkie dzięki za Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ale gafę strzeliłam z tym korzuchem - kożuch Wielkie dzięki za Gratulki Ale ja tez nie zauwazylam tego kozucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts