czupurek 07.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ok za dużo mnie tu było dzisiaj. pora kończyć i brać się za wykańczanie wszystkich moich "fontan" bo obciach do juterka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 pomocy-ledwo zaczełam szukać kierownika budowy a juz sie zniecheciłam- dzwoniłam tylko do 2 ale obaj dali mi do zrozumienia ze by woleli(bo maja swoje ekipy)szmi dostarczac materiały i podawali same tego plusy a chce miec taą przyjemność starania sie o materiały i puki co mam checi maja sie odezwac i takie tam bla bla.moze macie dobrych to prosze o namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.03.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 pomocy-ledwo zaczełam szukać kierownika budowy a juz sie zniecheciłam- dzwoniłam tylko do 2 ale obaj dali mi do zrozumienia ze by woleli(bo maja swoje ekipy)szmi dostarczac materiały i podawali same tego plusy a chce miec taą przyjemność starania sie o materiały i puki co mam checi maja sie odezwac i takie tam bla bla.moze macie dobrych to prosze o namiary na priv Swojego nie polecę. Nie zniecęcaj się. Musisz byc twarda, inaczej Cię zjedzą w czasie całej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam Wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam wieczorkiem. w podpisie moja działeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 lipa nie zapamiętał zooma i lokalizacji ale moge zrobic max zooma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 07.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a może ktoś miał styczność z -firma PIOBET z Kołbacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 07.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 za dnia to grupa liczna tyle stron napisanych a wieczorkiem to mecz ogladaja PODNOSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a ty Kombi jestes z Dąbia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 07.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Dokładnie dąbie a czemu pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 za dnia to grupa liczna tyle stron napisanych a wieczorkiem to mecz ogladaja PODNOSZĘ wlasnie mąż moj mecz oglada a ja się nudzę więc weszłam sobie , może z kim pogadam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 za dnia to grupa liczna tyle stron napisanych a wieczorkiem to mecz ogladaja PODNOSZĘ wlasnie mąż moj mecz oglada a ja się nudzę więc weszłam sobie , może z kim pogadam ....... a jakiś mecz leci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 za dnia to grupa liczna tyle stron napisanych a wieczorkiem to mecz ogladaja PODNOSZĘ wlasnie mąż moj mecz oglada a ja się nudzę więc weszłam sobie , może z kim pogadam ....... a jakiś mecz leci?? a no leci, jakiś ważny podobno tylko dla kogo ważny dla tego ważny No ale ja już swoją chwilę przed tv miałam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Kombi -bo ja też z Dąbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Kombi -bo ja też z Dąbia To jednak prawobrzeze gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts