dzióbek 07.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Z OKAZJI JUTRZEJSZEGO ŚWIĘTA NASZEGO WSZYSTKIM KOBITKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOhttp://kartki.onet.pl/_i/d/kwiaty_dla_mamy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. Bacardi cytrynowe z colą, mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Truizmem jest, że ten sam dom można wybudować i za 350.000 i za 700.000. I moim zdaniem wcale nie zależy to od jakości wykorzystanych materiałów lecz wkładu pracy własnej. I nie rozumiem przez to machania kielnią, lecz logistyka: zatrudnianie zamiast jednej firmy kilku do poszczególnych etapów i samodzielna walka o rabaty w hurtowniach. Oczywiście rośnie ryzyko fuszerki - stąd konieczny wybitny kierownik budowy. Pewnie i jest truizmem, jak wiele pisanych tu rzeczy... Mój przykład dotyczył różnic własnie w technologiach, bo logistyka i wkład własny był na podobnym poziomie. Poza tym, kto tak naprawdę na początku budowy orientuje sie w zwyczajach i prawach rynku budowlanego? Juz nie mówię o znajomości technologii, bo tutaj wiekszość panów i trobe mają jakieś pojęcie. Ale tak naprawdę po zakończeniu budowy dopiero masz wizje, jak to budowanie naprawde powinno wyglądać i gdzie można było zaoszczędzić, a gdzie nie. Jak widać już dwie osoby na Forum zaczynają budowę drugiego domu, a jak zanm życie, to jeszcze nie ostatnie słowo bywalców Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Didi znalazlam, 350 tys z dzialka - to calkiem normalna kwota, u mnie bedzie podobnie, moze mniej nawet. ale to za 230 m2 - tu jest haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 I na przykład Czupurek dziwi sie że sie nie zmiesciła w 350 tys. - a przecież oranżeria i wielkie drzwi wejściowe mocno podnoszą koszt, choć sa ładne. Wystraczy wydać kilka razy o kilka tysięcy więcej i już robi sie kilkadziesiąt tysięcy ..... a pewnie , pewnie, np. dwa boczne naswitla do zewn. drzwi to 2 tys. zł. oo, ja za swoje naświetle boczne jedno dałam 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A tak swoja droga czy jestescie zadowoleni z podlogowki ja jeszcze nie mieszkam i juz jestem! mam nawet zdublowaną: wodna i elektryczną, latem poranki tez bywają chłodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 doki, kombi, miraśka a co się namawiacie, ja też byłam z Dąbia, teraz bywam, a niedługo będę znowu (no może troszke dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 GrzegorzRRzuć okiem na PRIV-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zdaje sie, że monce obiecałam koszty stanu surowego:Stan surowy (ściany, strop, więźba, dach) 111500Stan surowy zamknięty (okna, brama, rynny, parapety, podbitka drewniana) 59000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.03.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A tak swoja droga czy jestescie zadowoleni z podlogowki ja jeszcze nie mieszkam i juz jestem! mam nawet zdublowaną: wodna i elektryczną, latem poranki tez bywają chłodne Delf, napisz coś więcej (co, gdzie, jak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No wodna, to wiadomo, rurki ida sobie w podłodze i jak chodzi piec, to kaloryfery i rurki sa ciepłe, natomiast elektyczna: na rurki wylewa sie wylewkę , nastepnie kładzie matę grzejna i zatapia podczas kafelkowania w kleju lub też jakąś zaprawa wyrównującą. Sterownik wyprowadza sie na ścianę. Nas kosztowała ona 459 zł za 6 m2 razem ze sterownikiem. Wprawdzie kable nie są super cieniutkie, ale takowe wyceny zaczynały sie w okolicach 1 tys, zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 07.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 my sie nie namawiamy tylko planujemy zamach stanu na lewobrzeże bo was tam wiecej a jak zrobimy zamach to wtedy nas prawobrzeża i okolic tj kobylanka .morzyczyn, i inne wsie bedzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.03.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 my sie nie namawiamy tylko planujemy zamach stanu na lewobrzeże bo was tam wiecej a jak zrobimy zamach to wtedy nas prawobrzeża i okolic tj kobylanka .morzyczyn, i inne wsie bedzie wiecej Znaczy co, w jasyr chcesz brać? Ty nie kombinuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No wodna, to wiadomo, rurki ida sobie w podłodze i jak chodzi piec, to kaloryfery i rurki sa ciepłe, natomiast elektyczna: na rurki wylewa sie wylewkę , nastepnie kładzie matę grzejna i zatapia podczas kafelkowania w kleju lub też jakąś zaprawa wyrównującą. Sterownik wyprowadza sie na ścianę. Nas kosztowała ona 459 zł za 6 m2 razem ze sterownikiem. Wprawdzie kable nie są super cieniutkie, ale takowe wyceny zaczynały sie w okolicach 1 tys, zł. To dobry pomysł! Jaką grubośc ma podłoga z tymi 2 warstwami (tylko podaj proszę czy z kaflami, czy bez)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 my sie nie namawiamy tylko planujemy zamach stanu na lewobrzeże bo was tam wiecej a jak zrobimy zamach to wtedy nas prawobrzeża i okolic tj kobylanka .morzyczyn, i inne wsie bedzie wiecej Znaczy co, w jasyr chcesz brać? Ty nie kombinuj! Czy dobrze wyczuwam pewne zawoalowane zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 my sie nie namawiamy tylko planujemy zamach stanu na lewobrzeże bo was tam wiecej a jak zrobimy zamach to wtedy nas prawobrzeża i okolic tj kobylanka .morzyczyn, i inne wsie bedzie wiecej Prawobrzeże ALL OVER THE WORLD??? W przyrodzie musi byc równowaga. Proszę to rozważyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam środowo. Wszystkim kobietom, a w szczególności naszym formumowiczkom szczecińskim składam najlepsze życzenia uśmiechu nie tylko w Dniu Kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam i dziekuję za życzenia zima,zima,zima, pada, pada śnieg ............. nasz tynkarz miał wchodzić od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts