bodekku 08.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 wszystkim budującym Paniomw grupie szczecińskieji nie tylkowszystkiego najlepszego z okazji życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 To niezly wynik to potwierdza ze warto myslec o malym metrazu czy ja wiem? słyszałam że ludzie potrafią o wiele mniej zużyć. ja tam spokojnie ani nie oszczędzam ani nie szaleję (temp dzienna 19-20) może przy kondensacie wyszłoby mniej, ale nie wiem. Mi bardzo zalezy na tym aby oplaty byly niskie bo teraz to moge duzo pracowac ale kiedys trzeba bedzie zwolnic tempo ja mam kondensata.....i od 16 stycznia do teraz spalilam 120m3 gazu - raz bylo palone kominkiem tzn jeden dzien.....temperaturka dzien 20-21 noc 18. poprzedni rachunek to 139 zł... ( jest nas dwie sztuki w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 pomocy-ledwo zaczełam szukać kierownika budowy a juz sie zniecheciłam- dzwoniłam tylko do 2 ale obaj dali mi do zrozumienia ze by woleli(bo maja swoje ekipy)szmi dostarczac materiały i podawali same tego plusy a chce miec taą przyjemność starania sie o materiały i puki co mam checi maja sie odezwac i takie tam bla bla.moze macie dobrych to prosze o namiary na priv no to zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. a lod był pokruszony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego oooo ja tez byłam z Bukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 alescie popisali...no ale nadrobiłam.... witam grupkę.....w zimie.....-10..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dzióbek - gratuluję stałego bywalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej przy jakimś drinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej przy jakimś drinie? pewnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej przy jakimś drinie? pewnie...... no to może i po lizaczku dla każdego? żeby chucha w pracy od drina nie było http://www.astra-slodycze.pl/grafika/foto/fot1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej przy jakimś drinie? pewnie...... no to może i po lizaczku dla każdego? żeby chucha w pracy od drina nie było http://www.astra-slodycze.pl/grafika/foto/fot1d.jpg no tak....to po pracy mozna zrobic imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam srodowo . Dziekuje wszystkim Panom za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. a lod był pokruszony??? Pewnie że był - teraz jak w Makro odkryliśmy gotowe kostki to lodu ci w zamrażalniku pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. a lod był pokruszony??? Pewnie że był - teraz jak w Makro odkryliśmy gotowe kostki to lodu ci w zamrażalniku pod dostatkiem o nic nie wiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 trobe nasz pomysł pomimo, że wczesnie sie narodził, to technicznie został opracowany po tzw. ptakach, lub też musztardzie (musztarda bardziej poprawna politycznie ) znaczy podłoge w łazience mamy wyżej, niż podłoge w korytarzu - niestety. Dlatego warto w czasie wylewania podłóg (w zasadzie wysypywania, bo teraz tak to robią ) przyjąć w łazience jeszcze o jakieś 0.6 - 0.8 cm mniej niz planujesz teraz. Wtedy powinno wszytsko sie zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dzióbek - gratuluję stałego bywalca Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam przy kawce Dziękuję wszystkim Panom za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts