Teska 08.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia spacerek po świeżym powietrzu, mnie pomaga . A jak nie można to zostają tabletki jak mam migrene....to nie jestem w stanie spcerowac....slabo, mdlosci it.... miałam raczej na myśli typowy ból głowy spowodowany zmianą ciśnienia A takiej prawdziwej migreny jeszcze nie miałam, ale pewnie wszystko przede mną ech.... odpukaj.....zwykly bol glowy to nic w porownaniu z tym koszmarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia jesli to naprawde migrena, tabletki coffecorn mi pomagaja oraz polozenie sie w ciemnym cichym pokoju na godzinke - wszystko przechodzi. Zauwazylam tez ze jak nie mam tabletek przy sobie akurat ( rzadko sie zdarza) to czekolada pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A wlasnie doczytalam ze to nie migrena - ciesz się bo to jest okropna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia jesli to naprawde migrena, tabletki coffecorn mi pomagaja oraz polozenie sie w ciemnym cichym pokoju na godzinke - wszystko przechodzi. Zauwazylam tez ze jak nie mam tabletek przy sobie akurat ( rzadko sie zdarza) to czekolada pomaga ups.....a czekolada to glownie powoduje migrene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia jesli to naprawde migrena, tabletki coffecorn mi pomagaja oraz polozenie sie w ciemnym cichym pokoju na godzinke - wszystko przechodzi. Zauwazylam tez ze jak nie mam tabletek przy sobie akurat ( rzadko sie zdarza) to czekolada pomaga ale tabletki nazwe zapisalam....mi nawet Immigran nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 TESKA-dzieki za namiar ,bede dzwonic, a dlaczego nad zlewem ....takie niedobre?,spróbuje popołudniu jak panadol extra nie pomoze,a moze spacerek pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego oooo ja tez byłam z Bukowego a ja ze Słonecznego pochodzę a ja z Polic, też się pochwalę a co.. a mężusio z dolnośląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Agnieszka one sa bez recepty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia jesli to naprawde migrena, tabletki coffecorn mi pomagaja oraz polozenie sie w ciemnym cichym pokoju na godzinke - wszystko przechodzi. Zauwazylam tez ze jak nie mam tabletek przy sobie akurat ( rzadko sie zdarza) to czekolada pomaga ups.....a czekolada to glownie powoduje migrene jest jednym z czynnikow ale jak widac nie u mnie , u mnie migrene wywoluja najczescie ostre zapachy. Na pol godziny przed bolem glowy pojawiaja sie zabudrzenia widzenia, jak wezme tabletke szybko przechodzi i unikam bolu glowy. Zauwazylam raz gdy nie mialam tabletki a zlapaly mnie zaburzenia widzenia ze strasznie mi sie chce slodkiego - zjadlam kawalek czekolady, w miare nastepnych kawalkow przechodzilo i przeszlo. Moze to psychicznie podzialalo ale podzialalo Nie mniej jednak, tak to prawda czekolada jest jednym z czynnikow wywoujacych migrene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Agnieszka one sa bez recepty? na recepte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego oooo ja tez byłam z Bukowego a ja ze Słonecznego pochodzę a ja z Polic, też się pochwalę a co.. a mężusio z dolnośląskiego o ja kupe lat w Policach mieszkałam , cudne miasto, cudne i kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja mam lzejsza odmiane migreny-madry lekarz powiedział,tzw trzydniówke ,tak ze jeszcze dwa dni przedemna(sprawdzone od ok 5 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego oooo ja tez byłam z Bukowego a ja ze Słonecznego pochodzę a ja z Polic, też się pochwalę a co.. a mężusio z dolnośląskiego o ja kupe lat w Policach mieszkałam , cudne miasto, cudne i kochane na osiedlu dąbrówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A kwoty obejmuja wszytsko od gwoździa do wykonawcy. Netto czy brutto? Raju, Klaus czy ty naprawde myslisz, że ja z faktur i paragonów byłabym w stanie rozróżnić kwoty netto od brutto Pewnie, że brutto: wyjete z kieszenie i zapłacone Wiem, że zapłacone. Ale VAT był 0%, 7% czy 22%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 TESKA-dzieki za namiar ,bede dzwonic, a dlaczego nad zlewem ....takie niedobre?,spróbuje popołudniu jak panadol extra nie pomoze,a moze spacerek pomoze? jest obrzydliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 i czas sie zabrac za porzadeczki domowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dzióbek na ulicy Wyszyńskiego stare dobre Leningrady mnie migrena raz potrafiła męczyć cały tydzien, cały tydzien całymi dobami ból głowy. Jeden dzien w pracy wysiedziałam jak na skazaniu, na reszte wzięłam zwolnienie. Coffecorn jednak zazwyczaj się sprawdza,dzięki niemu nie dopuszczam do bolow, biorę go zaraz jak pojawia sie aura ( tylko nie kazdy ja ma, i nie kazdy moze przewidziec za za pol godziny bedzie bol glowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 i czas sie zabrac za porzadeczki domowe..... e tam, a ja piernicze, nie sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 i czas sie zabrac za porzadeczki domowe..... e tam, a ja piernicze, nie sprzątam hmm...czasem trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jakies zakupy trzeba zrobic....pozniej nie lubie...bo mase narodu w sklepach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts