delf 08.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A kwoty obejmuja wszytsko od gwoździa do wykonawcy. Netto czy brutto? Raju, Klaus czy ty naprawde myslisz, że ja z faktur i paragonów byłabym w stanie rozróżnić kwoty netto od brutto Pewnie, że brutto: wyjete z kieszenie i zapłacone Wiem, że zapłacone. Ale VAT był 0%, 7% czy 22%? aleś ty zasadniczy.. i to dzisiaj Wspomniany etap był w zasadzie w całości z 7% vatem, ale końcówka juz w czasie zmian, więc ceny były sztucznie zawyżane pomimo 7%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to jeszcze "doszczegółowię": stan surowy zamknięty był już z 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam grupkęPanom dziękuję za życzeniaTeska - twój chodzi do IV, bo nie pamiętam? pozdrawiam zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to jeszcze "doszczegółowię": stan surowy zamknięty był już z 22% No widzisz ile ta sprawa ma niuansów do doszczegółowienia? A były jakieś etapy z 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to jeszcze "doszczegółowię": stan surowy zamknięty był już z 22% No widzisz ile ta sprawa ma niuansów do doszczegółowienia? A były jakieś etapy z 0% W zasadzie wszytskie materiały budowlane (kleje, cement, gips, siatki, płyty GK itp.) od jakiegoś roku, ale to już ilości zdecydowanie nie hurtowe, jak na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego................. Wiesz nie ............ a lod był pokruszony??? Pewnie że był - teraz jak w Makro odkryliśmy gotowe kostki to lodu ci w zamrażalniku pod dostatkiem o nic nie wiem????? W Makro w lodówkach z mrożonkami można nabyć "drogą kupna " 3 kg worki gotowych fajnych głęboko zmrożonych kostek lodowych np. do drineczków. Kupuję szybko do domu zamrażarka i po sprawie Kurczę teraz się wszyscy rzucą i co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kurczę teraz się wszyscy rzucą i co będzie Spoko, trzeba mieć jeszcze wolną zamrażarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 właśnie sie dowiedziałam że na 99% koło kauflandu na wiosennej (w miejscu wyburzonego scmb) będzie CASTORAMA-hurra-chociaż wolałabym jakieś obi lub ikea ,lubie łazic po takich sklepikach,bardziej nie moge sie doczekac wykonczeniówki niz budowania bo lubie sie w tym bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 właśnie sie dowiedziałam że na 99% koło kauflandu na wiosennej (w miejscu wyburzonego scmb) będzie CASTORAMA-hurra-chociaż wolałabym jakieś obi lub ikea ,lubie łazic po takich sklepikach,bardziej nie moge sie doczekac wykonczeniówki niz budowania bo lubie sie w tym bawić Powiem tak, tam na 100% będzie Castorama, juz jest szkielet hali, a na 70% obok ma byc IKEA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 właśnie sie dowiedziałam że na 99% koło kauflandu na wiosennej (w miejscu wyburzonego scmb) będzie CASTORAMA-hurra-chociaż wolałabym jakieś obi lub ikea ,lubie łazic po takich sklepikach,bardziej nie moge sie doczekac wykonczeniówki niz budowania bo lubie sie w tym bawić Powiem tak, tam na 100% będzie Castorama, juz jest szkielet hali, a na 70% obok ma byc IKEA!!! po co następna castorama?? IKEA i OBI to by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze Delfaz mi sie gęba usmiechneła-oby to było prawdziwe bo i teraz mam blisko i potem, no nie moge ,hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 podzielam zdanie dzióbka,bo jak sie dowiedziałam ze buduja castorame to sie wkurzyłam ale delf mnie pocieszył, bardzo bym chciała zeby to była prawda,juz dawno w szczecinie powinna byc ikea i obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 castorama ma ponyc byc latem-tylko czy solidny dach zrobia?-tak sie spieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 podzielam zdanie dzióbka,bo jak sie dowiedziałam ze buduja castorame to sie wkurzyłam ale delf mnie pocieszył, bardzo bym chciała zeby to była prawda,juz dawno w szczecinie powinna byc ikea i obi a ma byc IKEA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? znalazłam, dzisiaj jest pierwszy dzień, ale nie moge sie przestawic, bo poprzednia była młoda i sie z marcinkiem nie cackała, w sensie, że pozwalała mu byc samodzielnym, z jedzenia też kosmosu nie robiła, a ta jest w wieku moich rodziców, czyli typowa babcia dla mojego synka, i juz widze, że zaczyna go karmic, wypytuje, do konkretnie na obiad, mam nadzieje, że to takie "niedoskonałości" pierwszych dni, i nie bede musiała wszytskiego codziennie jej mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 castorama ma ponyc byc latem-tylko czy solidny dach zrobia?-tak sie spieszą a kysz! daj spokój Będzie dobrze. Poza tym, abstrachując od ogólnej liczby marjetów wszlkeijmaściw szczecinie, akurat Castorama na prawobrzezu mi nie przeszkadza, bo NOMI, to nieporozumienie, a jazda do Castoram isniejących, to cała wyprawa. Nie przeczę jednak, że wystarczyłoby OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Bo słyszałam od kilku osób, ale nie czytałam nigdzie konkretnie, natomiast co do Castoramy jestem pewna, bo słyszałam to od pracownika Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Bo słyszałam od kilku osób, ale nie czytałam nigdzie konkretnie, natomiast co do Castoramy jestem pewna, bo słyszałam to od pracownika Castoramy. IKEA powinna być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts