Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? :)

znalazłam, dzisiaj jest pierwszy dzień, ale nie moge sie przestawic, bo poprzednia była młoda i sie z marcinkiem nie cackała, w sensie, że pozwalała mu byc samodzielnym, z jedzenia też kosmosu nie robiła, a ta jest w wieku moich rodziców, czyli typowa babcia dla mojego synka, i juz widze, że zaczyna go karmic, wypytuje, do konkretnie na obiad, mam nadzieje, że to takie "niedoskonałości" pierwszych dni, i nie bede musiała wszytskiego codziennie jej mówić.

Jedzenie to podstawa. Ciesz się, że podchodzi do tego z taka

pieczołowitością.

Ja miałem taką jedną młodą. Szkoda gadać.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam :D

o ta ja tez pojde z synkiem

ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ...

jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... :D

Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam :D

o ta ja tez pojde z synkiem

ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ...

jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... :D

cudo :D Dla takich chwil warto się z męczyć :wink: