Klaus 08.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? znalazłam, dzisiaj jest pierwszy dzień, ale nie moge sie przestawic, bo poprzednia była młoda i sie z marcinkiem nie cackała, w sensie, że pozwalała mu byc samodzielnym, z jedzenia też kosmosu nie robiła, a ta jest w wieku moich rodziców, czyli typowa babcia dla mojego synka, i juz widze, że zaczyna go karmic, wypytuje, do konkretnie na obiad, mam nadzieje, że to takie "niedoskonałości" pierwszych dni, i nie bede musiała wszytskiego codziennie jej mówić. Jedzenie to podstawa. Ciesz się, że podchodzi do tego z taka pieczołowitością. Ja miałem taką jedną młodą. Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 co do obi to popytam pana z euroklinkieru z naprzeciwka. bo on mi mówił o castoramie,jutro jade po wycene materiałów,acha jako ciekawostke podam-prawobrzeze ze euroklinkier bedzie jeszcze blizej mnie-czyt.budowy,bo zaraz za płonia naprzeciw strazy -oby ceny mieli przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 znalazłam dla nas kobiet budujących takie życzenia (inny temat)http://www.pletwal.com/gfx/8_marca_dzien_pletwali_pliki/8_marca_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi ale co niektorzy jacy zawstydzeni mocno nozki i rączki scisnięte ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 fajne chłopaki tylko jakieś wstydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Klausik no mąż,mąż - mąż mnie normalnie kocha mnie jedyna, najbardziej na swiecie ... w końcu ja też jestem młoda i piękna ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Ty odpowiedz, tez miałes młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Był ktoś na Czerwonym Kapturku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Był ktoś na Czerwonym Kapturku? ja nie, ale była moja psiapsiółka z dziećmi i mówiła, że już dawno się tak nie uśmiała jak na tym filmie a i jej młodsza pociecha, którą nawet "madagaskar" nudził bawiła się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Klausik no mąż,mąż - mąż mnie normalnie kocha mnie jedyna, najbardziej na swiecie ... w końcu ja też jestem młoda i piękna ......... No ja wiem. Ale jedno drugiego nie wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam o ta ja tez pojde z synkiem ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ... jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. eh tam gadasz brzydka, pewnie po prostu wodki Ci brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech a co taka skwaszona mina na koniec? A potem ..... ech ten piekny liliowy kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam o ta ja tez pojde z synkiem ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ... jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... cudo Dla takich chwil warto się z męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech a co taka skwaszona mina na koniec? A potem ..... ech ten piekny liliowy kapelusz w sumie... cos w tym jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts