bodekku 08.03.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 pozdrawiam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? no pewnie - cały dzień cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? no pewnie - cały dzień cię nie było niestety popracować musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja chętnie bym z wami przy kompie posiedział - ale nie zawsze mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 'polecam AVANTI na Alei Fontann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej, pozdrawiam wzsystkich a Paniom Wszystkiego Naj... życzę!! Delf- co do niań to wole jednak starsze- no ale takie miałam doświadczenia jakie miałam. Teraz mam super nianię lat 58- jes kochana. A co do młodych to z usmiechem przypomina mi się kim była druga żona G. Ciechowskiego Co do kosztów domu. jest to zdecydowanie trudne do porównania. didi udało się za 350k z działką. Nasza działka kosztowała (wliczając projekt, adaptację, przyłącza) blisko 100k Ale sam stan surowy zamknięty zamknął się niespełna 160k (domek 240m, dach wielospadowy). Co do reszty to trudno porównywać ale i tak zmieściłam się wkosztorysie z biura projektowego tyle, że wykoując więcej i lepszymi materiałami (ale nie były to też jakieś przesadnie drogie). Jak -serio mówiąc- porównywać koszta wykończeniówki jesli np. kafelki kosztuja od 19pln (moje od 30-50)do 500pln Albo kuchnia- moje mebelki to ok.8k a jednej koleżnki kosztowały 48k Bryta-spodobał mi sie domke nr 3 Mój domek nadal mi się podoba- jest tradycyjny. Nie wiem natomiast czy następnym razem nei wybrałabym projektu podobneho do tego w logo Bryty. Aha- osobiście nie przepadam z wnetrzami w stylu "niemieckim" ale z zewnątrz bardzo mi się podobają. Miłego dnia w miłym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 bikosa - witaj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Bodekku- przyznam, że po cichutku was podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Bodekku- przyznam, że po cichutku was podczytuję i się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jakoś trudno się zebrać Zapomniałąm dodać, jako naoczny świadek, ze Didi ma domek kompletnie urządzony! A i ogród piekny!! Ale Didi- nie mów, ze wliczyłaś w tę cenę mercedesa, ktróego zakopałaś w ogrodzie Aha- co do naszego domku- jedna łazienka czeka jeszcze na wykończenie, ogrodzenie to przysłośc, podobnie jak ogród (z tym, że to bliska przyszłość-Didi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A i ogród piekny!! Ale Didi- nie mów, ze wliczyłaś w tę cenę mercedesa, ktróego zakopałaś w ogrodzie ) tego nie wliczałam do kalkulacji, bo to już osobny zeszyt: Ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. jest jeszcze jedna fajna knajpka w podwórzu urzędu wojewódzkiego, dość dawno temu tam byliśmy (wakacje) więc czy istnieje jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ] Fundamenty kosztowały 34000 (zdecydowanie za duzo, ale to były te pierwsze koty za ogrodzenie ) . Hm, co w takim razie powiesz o moich 50 tys.? Delf, dzięki za informację nt. podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. A fe, Klaus. Brzydkie (opiekunki) też chcą być......kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Zdecydowanie raz na jakiś czas Akropolis przy Fali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts