Klaus 08.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty Chata z nowym właścicielem spadła na mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. A fe, Klaus. Brzydkie (opiekunki) też chcą być......kochane. Przez tatusiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Zdecydowanie raz na jakiś czas Akropolis przy Fali. Akropolis jest niezłe ale dość specyficzne. Trzeba to lubić. Moj ażona nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam grupkę Panom dziękuję za życzenia Teska - twój chodzi do IV, bo nie pamiętam? pozdrawiam zimowo na Jagiellonska wczesniej chodzil do III w Dabiu...a co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Która to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Która to? nie wiem jak ten plac sie nazywa....tam gdzie bylo kino Colloseum. na rogu piastow i 5-go lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 właśnie sie dowiedziałam że na 99% koło kauflandu na wiosennej (w miejscu wyburzonego scmb) będzie CASTORAMA-hurra-chociaż wolałabym jakieś obi lub ikea ,lubie łazic po takich sklepikach,bardziej nie moge sie doczekac wykonczeniówki niz budowania bo lubie sie w tym bawić Powiem tak, tam na 100% będzie Castorama, juz jest szkielet hali, a na 70% obok ma byc IKEA!!! no to super!!!!! jakby rzeczywiscie Ikee wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi ale co niektorzy jacy zawstydzeni mocno nozki i rączki scisnięte ....... hahaha masz na mysli tego z literka J ??? no on sam taki mikrusi jakis jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Swoja droga ciekawe dlaczego ta 8 taka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty jeszcze otworzyli nowa Chałupę.....no i tez lubie do Park Hotelu na parkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Teska-co wiesz o III w Dąbiu bo bym chciała posłać tam syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nikogo nie ma -kobitki swietuja a chłopki zalapuja sie przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 08.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 powitac grupę iWSZYSTKIM PANIOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ.co do budowy na ul wiosennej to bedzie tam CASTORAMA wiem to z placu boju bo dach po poprzednim budynku terz rozbierałem i bedzie tam castorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie A gdzie to? na skrzyżowaniu Struga/Gryfińska obok Statoila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ups, to ja witam wszystkich po dlugiej przerwie.Fajnie, że grupka sie cały czas trzyma i ma sie chyba dobrze. Oczywiście nie jestem w stanie wrócić do Waszych zapisków i strasznie jestem do tyłu. Co tam u Was wszystkich słychowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Teska czyżbyś kupiła już laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts