Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Co do restauracji, polecam nowo otwartą Europejską obok Chaty, wejscie przez salon Lexusa.

Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało :wink: a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto!

Co do III w Dabiu: jestem absolwetnką! ale to było JAKIŚ czas temu (teraz noszę liliowy kapelusz :wink: :lol: ) więc nie wiem, na ile kadra sie zmieniła, ale o paru nauczycielach mogę zaświadczyc osobiście. Generalnie to nie była zła szkoła - wręcz przeciwnie.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac???

no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem

widok/raport o prywatności/ustawienia/zawartość/autouzupełnienia

Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało :wink: a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto!

.

Starsze, ale niezbyt, panie są napewno dużo lepsze od młodych, powinnaś byż zadowolona. Wydaje mi się, że one bardziej się przykładają, zresztą mają doświadczenie :lol:

Teska-co wiesz o III w Dąbiu bo bym chciała posłać tam syna?

mimo jakis tam opinii szkola jest beznadziejna....dlaczego??? bo uczen jest niewazny no chyba ze uczen ktory ciagle jezdzi na olimpiady....nauczycielle łacznie z dyrektorem ( zastanawiam sie dlaczego jeszcze go nie wyrzucili!!!!) klada tzw laske na tych uczniow tzw slabszych (slabszych znaczy sie tych z 3, 4.....)

dla dyrektora najwazniejszy jest ranking.....ech...

w kazdym razie moj syn mial tam z fizyka( slynny pan K) potezne problemy jedynka gonila jedynke..( w koncu powtarzal klase) na jagielonnskiej ma z fizyki 5.......a to liceum jest chyba lepsze od III......

wiec jesli Twoj syn nie jest tzw kujonem to zastanowilabym sie ....no chyba ze sam bardzo che....nikt o tym nie mowi ale w tej szkole jest bardzo duzo znerwicowanych dzieciakow, siegajacych po amfe i inne wspomagacze....w syna klasie dziewczyna probowala sie powiesic...z powodu fizyki...

mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac???

Teska czyżbyś kupiła już laptopa?

nie :oops: :oops: doszlam do wniosku ze kupie w stanach, lepsiejszy sprzet...za mniejsze pieniadze....

widok/raport o prywatności/ustawienia/zawartość/autouzupełnienia

dzieki

Tomadyna

lla Ci poda dokładny przepisik :lol:[/quot]

Witam wieczorowo. PRZEPISIK DLA TOMADYNY.

limonka-pokroić w kostke iwycisnąć

pełna łyżeczka ciemnego cukru

zapełnić szklankę lodem mielonym

wlać wódkę-ilość w zależności od potrzeb

wymieszać [/b]

najlepiej wodka Cachaca :)

kupujesz ja w Brazylii/??? czy gdzie tutaj mozna ja nabyc??

Witam grupkę

Panom dziękuję za życzenia

Teska - twój chodzi do IV, bo nie pamiętam?

pozdrawiam zimowo

na Jagiellonska

wczesniej chodzil do III w Dabiu...a co???

a nic. mój wczera wymyślił, że może na kingi by poszedł i z racji bliskości od pks wydawało mi się że twój tam chodzi, więc chciałam zapytać o szkołę