delf 08.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Co do restauracji, polecam nowo otwartą Europejską obok Chaty, wejscie przez salon Lexusa. Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto! Co do III w Dabiu: jestem absolwetnką! ale to było JAKIŚ czas temu (teraz noszę liliowy kapelusz ) więc nie wiem, na ile kadra sie zmieniła, ale o paru nauczycielach mogę zaświadczyc osobiście. Generalnie to nie była zła szkoła - wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 08.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem widok/raport o prywatności/ustawienia/zawartość/autouzupełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto! . Starsze, ale niezbyt, panie są napewno dużo lepsze od młodych, powinnaś byż zadowolona. Wydaje mi się, że one bardziej się przykładają, zresztą mają doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 powitac grupę iWSZYSTKIM PANIOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ. co do budowy na ul wiosennej to bedzie tam CASTORAMA wiem to z placu boju bo dach po poprzednim budynku terz rozbierałem i bedzie tam castorama a IKEA??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nikogo nie ma -kobitki swietuja a chłopki zalapuja sie przy okazji niestety nie każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no ja też nie świętuję bo łeb mnie boli od rana i zaraz idę spać,chociaż mój chłopek ogląda film i nie wiem czy mi się uda-dlatego nigdy tv w sypialni i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 08.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna lla Ci poda dokładny przepisik [/quot] Witam wieczorowo. PRZEPISIK DLA TOMADYNY. limonka-pokroić w kostke iwycisnąć pełna łyżeczka ciemnego cukru zapełnić szklankę lodem mielonym wlać wódkę-ilość w zależności od potrzeb wymieszać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.03.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tomadyna lla Ci poda dokładny przepisik [/quot] Witam wieczorowo. PRZEPISIK DLA TOMADYNY. limonka-pokroić w kostke iwycisnąć pełna łyżeczka ciemnego cukru zapełnić szklankę lodem mielonym wlać wódkę-ilość w zależności od potrzeb wymieszać [/b] najlepiej wodka Cachaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.03.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Teska-co wiesz o III w Dąbiu bo bym chciała posłać tam syna? III - swietne LO, chodzilem tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.03.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.03.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam czwartkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Teska-co wiesz o III w Dąbiu bo bym chciała posłać tam syna? mimo jakis tam opinii szkola jest beznadziejna....dlaczego??? bo uczen jest niewazny no chyba ze uczen ktory ciagle jezdzi na olimpiady....nauczycielle łacznie z dyrektorem ( zastanawiam sie dlaczego jeszcze go nie wyrzucili!!!!) klada tzw laske na tych uczniow tzw slabszych (slabszych znaczy sie tych z 3, 4.....) dla dyrektora najwazniejszy jest ranking.....ech... w kazdym razie moj syn mial tam z fizyka( slynny pan K) potezne problemy jedynka gonila jedynke..( w koncu powtarzal klase) na jagielonnskiej ma z fizyki 5.......a to liceum jest chyba lepsze od III...... wiec jesli Twoj syn nie jest tzw kujonem to zastanowilabym sie ....no chyba ze sam bardzo che....nikt o tym nie mowi ale w tej szkole jest bardzo duzo znerwicowanych dzieciakow, siegajacych po amfe i inne wspomagacze....w syna klasie dziewczyna probowala sie powiesic...z powodu fizyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Teska czyżbyś kupiła już laptopa? nie doszlam do wniosku ze kupie w stanach, lepsiejszy sprzet...za mniejsze pieniadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem widok/raport o prywatności/ustawienia/zawartość/autouzupełnienia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tomadyna lla Ci poda dokładny przepisik [/quot] Witam wieczorowo. PRZEPISIK DLA TOMADYNY. limonka-pokroić w kostke iwycisnąć pełna łyżeczka ciemnego cukru zapełnić szklankę lodem mielonym wlać wódkę-ilość w zależności od potrzeb wymieszać [/b] najlepiej wodka Cachaca kupujesz ja w Brazylii/??? czy gdzie tutaj mozna ja nabyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 no to witam czwartkowo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.03.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zdaje sie, że monce obiecałam koszty stanu surowego: Stan surowy (ściany, strop, więźba, dach) 111500 Stan surowy zamknięty (okna, brama, rynny, parapety, podbitka drewniana) 59000 dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam grupkę Panom dziękuję za życzenia Teska - twój chodzi do IV, bo nie pamiętam? pozdrawiam zimowo na Jagiellonska wczesniej chodzil do III w Dabiu...a co??? a nic. mój wczera wymyślił, że może na kingi by poszedł i z racji bliskości od pks wydawało mi się że twój tam chodzi, więc chciałam zapytać o szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts