kombi 09.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Podciągamy podciagamy bo na kolana na liście spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam po wieczornej kawce. Podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Czy miał ktoś korzystał z hurtowni :Przedsiębiorstwo Partner Sp. z o.o.ul. Przyszłości 2070-893 Szczecin Oraz czy ktoś może miał styczność z prefabrykowanymi konstrukcjami dachu MITEK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.03.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Hej wieczorkiem Nie korzystałam z Partnera (firma w Płoni) - zdyskwalifikowała ich totalna nieterminowość w przygotowaniu oferty (chodzilo o zakup pelnego systemu dachowego wraz z impregnowaną ciśeninowo, struganą więźbą) a następnie mała elastyczność cenowa. Dodatkowym argumentem na nie był brak fachowości w b u sprzedawcy. Ale życzę powodzenia- moje doświadczenia siegają 2003 roku więc może coś się zmieniło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Czy miał ktoś korzystał z hurtowni : Przedsiębiorstwo Partner Sp. z o.o. ul. Przyszłości 20 70-893 Szczecin kilka dni temu pisałam o nich, bo też ktoś pytał Ja nie byłam zadowolona, bo.......wszystko musiałam wyciagać od nich i kazali płacić przed otrzymaniem materiałów. A poza tym no właśnie mało elastyczni cenowo. Plus: dokładnie wyliczyli mi dach i doradzili wybór kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. ta co stoi w środku? w "sklepie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. ta co stoi w środku? w "sklepie"? O właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. ta co stoi w środku? w "sklepie"? O właśnie to w 2002 roku już stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. ta co stoi w środku? w "sklepie"? O właśnie to w 2002 roku już stała I właśnie takie drewno (tak obrobione) by mi się chciało na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bikosa; Didi Dziękuję serdecznie za info. Zobaczymy jak będzie ze mną Jak na razie przyjęli mnie bardzo miło i rzeczowo. Troszkę tylko gadatliwy ten szef . Niesamowicie mi się podoba ta ich więźba. Ciekawe czy gdzieś można dostać klasyczną więźbę z takiego materiału i tak obrobioną Wyglad to nie wszystko, pamietaj aby ta więźba była dobrze zaimpregnowana i (jak to się mówi?) sezonowana? Niektórym więźba "strzela", a niektórzy mają korniki Didi A Ty widziałaś ich więźbę o której pisałem ? Dużo bardziej wolałbym suchą więźbę czterostronnie struganą z fazowanymi kantami niż pomalowaną na zielono rzekomo zaimpregnowaną. ta co stoi w środku? w "sklepie"? O właśnie to w 2002 roku już stała I właśnie takie drewno (tak obrobione) by mi się chciało na więźbę. Hej ja polecam skład drzweny na Ku Słońcu - Kudra i Spółka . Ale jesli masz gdzies dostep aby tanio kupic drewno, to sa ruchome tartaki, ktore przyjezdzaja do Ciebie na budowę i na miejscu tna i przygotowują Ci więźbę ( z Twojego drzewa) - wychodzi dużo taniej niż zakupić gotową więźbę w składzie drzewnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Hej ja polecam skład drzweny na Ku Słońcu - Kudra i Spółka . Ale jesli masz gdzies dostep aby tanio kupic drewno, to sa ruchome tartaki, ktore przyjezdzaja do Ciebie na budowę i na miejscu tna i przygotowują Ci więźbę ( z Twojego drzewa) - wychodzi dużo taniej niż zakupić gotową więźbę w składzie drzewnym. A co z suszeniem i impregnacją? Jakoś ciężko mi uwierzyc, że można kupic dobre drewno sezonowane (i to jeszcze w atrakcyjnej cenie), no chyba że ktoś ma własny las. Czy brałaś drewno z tego składu przy Ku Słońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 I właśnie takie drewno (tak obrobione) by mi się chciało na więźbę. Każdy przed etapem więźby to przerabia... moja koleżanka to znała wszytskie normy lepiej niż sami sprzedawcy; chciała sezonowana o takich a takich parametrach, impregnowana cisnieniowo itp.itd, w końcu ciśnieniowe odpusciła, bo cholernie drogo, ale znalazła jakiegoś dostawce z końca województwa, zapewniającego o spełnieniu wszytskich parametrów. Więźba przyjechała i juz w czasie rozładunku pękły dwie krokwie, generalnie były chyba gorsze od normalnie w tartakach spotykanych. Bo tak naprawdę z tą więźba, to jest, jak w dowcipie z maluchem za czasów PRL: A jaki by pan chciał kolor auta? No nie wiem, może czerwony, albo moze lepiej taki malinowy, albo... To bierze, czy nie?! I tak sa tylko czarne! Prawda jest taka, że po 99% zamawianej przez nas więźby poprzedniego dnia skaczą wiewiórki. Wszytsko schodzi na pniu, więc po co sezonować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam czwartkowo grupkę adria masz jakieś wieści ze spotkania? Większość przeciw, 4 za Petycja będzie przygotowywana. Nasz sąsiad drugi dom postawił w tym regionie, bo w pierwszym po 2 latach ludzie z balkonów zaczęli mu w ogródek zagladać, a teraz kolejny kwiatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 dlatego mysle ze takich nauczycieli jak pan K powinni wyzrucac na zbity pysk...i takich dyrektorow. Mocne słowa, ale piszesz z punktu widzenia matki i to cie tłumaczy. Tak, jak napisałam - ludzie się zmieniają, może rutyna, może stres związany ze zmieniająca się młodzieżą zrobiły swoje i pan K. nie jest już tym samym panem K. Zdarzyło mi sie przez miesiąc miec praktyki w podstawówce i liceum (III) - no nie jest to łatwy kawałek chleba. Młodzież w grupie bywa okrutna i okropna. Nauczyciele sa tylko ludźmi i pomiędzy nimi a uczniami zaczyna sie walka, kto kogo, zupełnie niepotrzebna i donikąd nie prowadząca, ale jednak trwa. Bo co zrobić kiedy twój autorytet przestał działać? Ukształtował się w oparciu o inny model ucznia i teraz juz nie wystarcza. Zrezygnować z pracy? A z czego będzie sie żyło? Samo życie. A jak zareagować na otwartą bezczelność i ignorancję z czyjejś strony.. Nauczyciele poddawani ciągłej presji bardzo często gorzknieja i odbijaja sobie to na uczniach. wiesz co robil pozniej pan K - na poteege stawial jedyneczki calej klasie...pozniej zrobil kolko fizyczne no i super.....platne zrobil....w tej samej szkole tzn w III lo...i bylo tak...co miesiac 80 zł....chodzily tam cale klasy ( soboty i niedziele) a ten kto nie chodzil......dostawal jedyneczke na semsstr albo koniec roku ...doszlo raz do tego ze po jakiejs wywiadowce jakas zrozpaczona matka wykrzyczala mu to na korytarzu....wiesz jaki byl efekt??? rodzice napisal do kuratorium....co sie dzieje....no...i pan K swoje slynne kolko przeniosl do loXVI.... to bylo jedyne platne dobrowolne kolko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam czwartkowo grupkę adria masz jakieś wieści ze spotkania? Większość przeciw, 4 za Petycja będzie przygotowywana. Nasz sąsiad drugi dom postawił w tym regionie, bo w pierwszym po 2 latach ludzie z balkonów zaczęli mu w ogródek zagladać, a teraz kolejny kwiatek... Odnośnie jakiego terenu odbywa się dyskusja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts