monka 10.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 16.05 17,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Klaus a Ty cos masz problemy ciągle z wycenami albo nie chcą Ci wycenić albo źle wyceniają , może zabyt dużo wymagasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 a ja jak skończę fakturowania, to sobie poćwiczę i was dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. mam taką samą strategię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Nie rozumiem sporu Klaus nie lubi Partnera a Daria lubi? A mi partner z oknami sie tylko kojarzy To chyba nie chodzi o lubienie Partnera bo ja nie bronię firmy, tylko próbuję wtłoczyć do "narodu" świadomość tego że jakość drewna konstrukcyjnego jest naprawdę istotna - przecież na tym sie trzyma cały dach - a jakie są konsekwencje kiepskiej konstrukcji dachu chyba całkiem niedawno przekonaliśmy się wszyscy Nikt się oczywiście nie kłóci Wymieniamy poglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. mam taką samą strategię kobiecy sposób myślenia, nie pchcac sie do walki, stanąć z boku i obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 otworzyłam stronkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Swoją drogą bardzo Was proszę o te wyceny więźby, sama jestem ciekawa, jak to jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 10.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. Zeby móc się długo utrzymać, należy przez pierwsze jakieś 5sek być w lewym górnym rogu, póżniej przejść do prawego dolnego i tam wytrzymać do maks 10 sek, a pózniej to już trzeba być na środku i obserwować z wyprzedzeniem wszystkie kwadraty na raz, bo bardzo przyspieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Nie rozumiem sporu Klaus nie lubi Partnera a Daria lubi? A mi partner z oknami sie tylko kojarzy To chyba nie chodzi o lubienie Partnera bo ja nie bronię firmy, tylko próbuję wtłoczyć do "narodu" świadomość tego że jakość drewna konstrukcyjnego jest naprawdę istotna - przecież na tym sie trzyma cały dach - a jakie są konsekwencje kiepskiej konstrukcji dachu chyba całkiem niedawno przekonaliśmy się wszyscy Nikt się oczywiście nie kłóci Wymieniamy poglądy ale chyba kazdy wie ze jakosc drewna konstrukcyjnego jest wazna - wtlaczac narodowi nie musisz ej ale do tej zabawy trza miec swoj sekundnik ? trochu sie pokręciłam ale kto mi czas zmierzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Klaus a Ty cos masz problemy ciągle z wycenami albo nie chcą Ci wycenić albo źle wyceniają , może zabyt dużo wymagasz? Skąd ten wniosek? Ja już ofertowanie mam za sobą. Umowa podpisana. Zaczynamy 15 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 10.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. mam taką samą strategię kobiecy sposób myślenia, nie pchcac sie do walki, stanąć z boku i obserwować Niestety, ale w tej zabawie trzeba się bardzo dynamicznie poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Swoją drogą bardzo Was proszę o te wyceny więźby, sama jestem ciekawa, jak to jest różnica. My w Kudra i Spółka za prawie 10 m3 zapłaciliśmy jakieś 6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jeżeli chodzi o cenę więźby z takiego drewna to bez przesady - z tego co wiem Partner i wszystkie inne autoryzowane zakłady Mitka mają cały czas klientów i nie narzekaja na krytyke odnosnie ceny. Tylko czemu muszę przeprojektowywyać. Ja bym chciał swoją więźbę z takiej jakości drewna i w takiej obróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Fajnie ujęte.Artykuł w jednej z francuskich gazet...> "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w> którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej> wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami> kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma> dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu> mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje> dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie> przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie> jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i> oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim> zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.> Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta> kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi> zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce> stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem> można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku,> ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek> urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza.> Polacy..! Jak wy to robicie..?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Klaus a Ty cos masz problemy ciągle z wycenami albo nie chcą Ci wycenić albo źle wyceniają , może zabyt dużo wymagasz? Skąd ten wniosek? Ja już ofertowanie mam za sobą. Umowa podpisana. Zaczynamy 15 marca. Gratulacje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Klaus a Ty cos masz problemy ciągle z wycenami albo nie chcą Ci wycenić albo źle wyceniają , może zabyt dużo wymagasz? Skąd ten wniosek? Ja już ofertowanie mam za sobą. Umowa podpisana. Zaczynamy 15 marca. gratuluje i powodzenia a my czekamy az zima pojdzie sio zeby tynki zaczac w koncu . 20 mam termin montazu okien z Eko -Domu od Pana Tymofijewicza - dam znac czy jestem zadowolona czy nie, bo widzialam na liscie ze dostali negatywa . Narazie jestesmy z nich zadowoleni, potrzymali nam dosc dlugo okna na nasza prosbe i nie krzyczeli ze trzeba zaplacic cos bo oni trzymaja miesiac a fabryka kase chce. Zobaczymy jak zakonczy sie nasza wspolpraca, jestem przekonana ze bedzie oki Pan Tymofijewicz to równy gość pozdrawiam jesli czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 fajnie ujęte. Artykuł w jednej z francuskich gazet... > "polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w > którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej > wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami > kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma > dwa razy więcej studentów niż francja, a inżynier zarabia tu > mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje > dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie > przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie > jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i > oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim > zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. > kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta > kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) cudzoziemiec musi > zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce > stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem > można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, > ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek > urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. > polacy..! Jak wy to robicie..?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam 18,516. Fajne, ale już mi sie dalej nie chce Kurcze niexle, ja doszłam do 16.70, bo mi ciagle pad od myszy sie kończył. Ale miałam strategia ukrycia sie w lewym górnym rogu na dłuższa chwile tak do 11 sekund. mam taką samą strategię kobiecy sposób myślenia, nie pchcac sie do walki, stanąć z boku i obserwować Niestety, ale w tej zabawie trzeba się bardzo dynamicznie poruszać. zapewniam, że w odpowiednich sytuacjach poruszamy sie bardzo dynamicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts