Linka 06.03.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Klaudia spójrz na priv:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 JOASIA JASIA wezcie mała pompę..kosztuje duzo taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.03.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Gupi śnieg! Gupi! I niedobly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Wiecie co, czasem wydaje mi się że poziom głupoty w tym kraju osiągnął już maksymum, ale zaraz coś mnie jeszcze bardziej zaskakuje. Dzwoniłem wczoraj po różnych wytwórniach betonu w okolicy Stargardu, najniższa cena jaką znalazłem to 175+7%vat+transpor(25zł+Vat/m3) co daje kwotne około 217 zł licząc na gotowo, a dziś zadzwoniłem do tej firmy o której pisały nasze forumowe kobitki, czyli Thomas Beton, no i wiecie co, ta cena którą podała JJ to faktycznie cena z VATem i transportem, 172,7 zł. Oczywiście zgodzili mi się dowieść do Stargardu bez dodatkowych opłat, czyli posumowując: 217-172=45 zł taniej na m3, co przemnożone przez potrzebne 24m3 daje 1080 zł taniej. Ten kraj jest naprawde chory, skoro duuuuuużo taniej wychodzi mi sprowadzic ten beton ze Szczecina, niż kupić lokalnie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.03.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Ten beton to tylko dzięki Tesce . Ja mam człowieka, który chce 120 zł bez papieru za kubik, lecz trzeba część betonu wziąśc na fakturkę za 170 zł/m3. Ale to mi się nie podoba - wolę legalnie i z papierkiem - jakby co Osobny temat - czy macie inspektora nadzoru? bo my wczoraj zmiękliśmy i wzięliśmy. Jeszcze nie wiem ile to kosztuje - może macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Jeśli chodzi o inspektora to jestem w trakcie załatwiania, założyłem sobie że chce spać w miare spokojnie i dlatego zdecydowałem się na inspektora. Rozmawiałem z jednym, ale chcial 3000zł, przynajmniej dwa razy za dużo niż mogłbym ewentualnie dać, teraz mam się jutro spotkać z innym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 witajcie.. wróciłam własnie z budowy ten śnieg jest....fuj a to błotko... mało sie nie utopiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Masz racje Teska, dziś jest bardzo nieciekawie... tym bardziej się cieszę że pojechałem wczoraj na moją działkę porobić zdjęcia jak to się mówi za pięć dwunasta, bo mam nadzieje że od przyszłego tygodnia zaczną się tam prace.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.03.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 ja dzisiaj z garażu nie mogłam wyjechać tak ślisko...okropny dzień, zaraz po pracy ruszamy na działkę, górale robią nam ostatnią wylewkę pod łazienkę i korytarz...i wyjeżdżają (może wrócą za parę dni, zobaczymy. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.03.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Wg.różnych prognoz od jutra ma się zacząć przejaśniać, a od poniedziałku ma być prawie wiosna (w nocy powyżej zera, a w dzień słońce i temp.pod 10st.C) W okolicach czwartku ma się trochę załamać Czyli przyszły tydzień będzie pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 07.03.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dzień Dobry Wszystkim!!!!!UFF, jak dobrze, że ta zima się kończy, może zrobię wreszcie fundament pod butle z gazem. Już mnie trochę zaczęła ta pogoda wkurzać. Pozdrawiam wszystkich budujących i niech pogoda będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Słuchajcie, mam pytanie, nie wiecie gdzie można kupić siatkę leśną na ogrodzenie? Jeśli macie jakieś namiary to z góry dziekujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.03.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Do Maksia:Pogadaj z nadleśniczym - może Ci taniej sprzeda, bo z tego wnioskuję (może błędnie), że masz działkę przy lesie?? My zrobiliśmy siatkę zieloną, z castoramy - była promocja. 150 cm wys/10m długość - 50 zł z vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 no i znowu Ja MAKSIU najtansza siatka lesna jest kolo Nomi na prawobrzezu.. Mam tez namiary na innych, ale oni zdecydowanie sa najtansi:smile:sama u nich kupowałam w tamtym roku..nawet prywatny wytworca mial drozej od nich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Teska: może jakieś bliższe namiary na tą firmę koło Nomi, nie chciałbym błądzić jak będę w okolicy, a może masz numer telefonu do nich? ile płaciłaś w zeszłym roku za tą siatke? JJ: wnioskujesz błędnie, mam działkę w samym środku wsi, ale chce taką siatkę żeby mi nie przepędzali krów przez środek działki, a ponieważ mam koło 140 metrów to szkoda kasy na normalną siatkę, zatym mam juz drewniane słupki na tymczasowe ogrodzeniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.03.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Maksiu - nigdy nie był ze mnie Szerlok Hemlok... Stąd domniemanie błędne. Teska ma super siatkę - zupełnie nie przeszkadza w oglądaniu domku i ślicznej dachówki - taką samą kupimy. Euronit rulezzz! yeah! Re5cept!PS. mam pierwszego w życiu inspektora nadzoru. Dzięki niemu ściany robią się prostsze, kierownik milszy i posłuszniejszy. Polecam go - bo do tego bestia jest z łączem stałym i kontakt z nim ułatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 MAKSIU..... nie mam do nich namiarów...ale prosto trafic.. jedziesz ze strony miasta do Nomi..wjezdzasz główna brama..i po prawej stronie jest duzy sklep z oswietleniem..stawiasz samochod obok sklepu..odwracasz sie i z tyłu jest ten sklep..nie sposob nie trafic bo oni maja wystawione siatki i bramy.. Jesli chodzi o cene nie pamietam..ale z moja druga połowa objezdzilismy wszystkie sklepy i wytworców..tu zdecydowanie bylo najtaniej..powiem ze castorama majaca te sama siatke miala ja chyba o 40 % drozsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.03.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Dzień dobry, mamy aż 7 stopni na plusie!!! A jest to powód do radości specjalnie dla tych, którzy nocują w baraku na działce:smile:Powracam do tematu spotkania. Na liście jestem ja z mężem, Teska, Jasiu z Joasią, nie wiem czy Klaudia? Co z resztą? Przypominam, że spotkanko w knajpie 14 marca o 18.00.PozdroLinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 10.03.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Restauracja Włoska w dawnym budynku NOT przy placu Piłsudzkiego. Proszę sie zapisywać na listę bo w lokalu jest ograniczona ilośc miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Jasiu, a do kiedy można sie zapisywac?? bo np. ja będę w środę wiedział dopiero na 99,999% czy przyjade czy nie.. pozdrawiam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-10 11:27 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts