Teska 05.12.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Ksiegowa tzn miał byc - ale podaje mi ciagle ze nie istniejesz sprobuje pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Teska: sprawa jest prosta.. Ty wpisujesz poprostu ksiegowa, zamiast księgowa... ot cały sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 05.12.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam!Teska spróbuj na maila - coś ten priv na działa najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Księgowa.....juz poszło Maksiu miał racje...napisałam ksiegowa zamiast księgowa.... Miłego dnia wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 05.12.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Teska - dzięki serdeczne - nie omieszkam skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.12.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 księgowa: ja w sprawie kotów - tego młodego grubasa to ja wykastruję - starszy też jest wykastrowany (inaczej nie dalibyśmy rady w mieszkanku). Tylko ta malizna ma dopiero 5 miesięcy - a juz wygląda jak mutant. Na razie stosujemy metodę karnej ekspedycji nocnej poza dom. Zaczęło działać Kuchnia- na razie ponieśliśmy koszty: boki (skrzynie do szafek) +wkręty, listwy, okleina - ok 300 zł, blaty - 250 (chyba mniej - nie pamiętam dokładnie), fronty - ok. 650 zł. Do tego uchwyty, prowadnice, zawiasy - ok 500 zł. Materiał na szuflady (płyta z docięciem) - ok 100 zł. Planujemy wydatek dodatkowy - ok 400 zł na fronty a'la aluminium z matową szybą - do szafek wiszących. Razem 2200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 05.12.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Joasiu - pogratulować kuchni - naprawdę tanio. Ja się łamię czy jednak nie dać tego do zrobienia komuś - brak czasu mnie dobija Ale myślę że nie muszę koniecznie mieć wszystkiego na święta - ściany będą pomalowane, ciepło jest, łazienka prawie a podłogi i kuchnia może poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.12.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Księgowa: takie są kuchenne założenia - nie wiem dokładnie ile zapłacę za prowadnice etc. Jak będę miała papiery w ręku to napiszę dokładnie, ile. Ale nawet granica błędu ok. 300 zł - daje nam 2500. Właśnie lecę po prowadnice i uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 wieczorkiem pusto ale i w dzien jakoś weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.12.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Witam grupę przedpołudniem sobotnim...zdecydowanie weekend to jest to co lubie najbardziejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 witam wszystkich...... ech....i nie skonczył...szlag by trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 06.12.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 http://obrazki.babiniec.pl/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/Miko%C5%82aj12.gif niech przy waszych ogrodzeniach stanie Mikołaj i w podarku spełni żczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 07.12.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 o - jestem pierwszy No i popadał snieg a ja nie przykryłem stropu folią to znaczy zacząłem przykrywać ale wczorajszy "zefirek" obrócił w popiół moją robotę a propos czy to przykrywanie stropu jest potrzebne czy ktoś miał podobny problem - może pomoże miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.12.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Grapusek: mysle ze powienes jednak przykryc strop...wczoraj popadalo, dzis stopnieje, w nocy zamarznie, jutro stopnieje... potem moze znowu zamarznie.. to chyba nie najlepsze warunki, a woda lubi znalezc sobie drobne szczeliny.. a lod.. sam wiesz co potrafi, ale bez przesady.ja na szczescie mialem strop robiony latem wiec nie mialem tego problemupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 07.12.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Ja tam przykryłem np. gankowe schody... zaraz po zalaniu jeszcze w zeszłym miesiącu... niech tak sobie będzie przynajmniej aż do wiosny... A wiatr hula, że ho ho... Okna już niedługo... koniecznie, bo mi ta cała budka jeszcze odfrunie No właśnie, Ivette - jak tam Mikołajowe okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Witam w nowym tygodniu..troszke nas przychlodzilo, ale ma sie zrobic cieplejoby do świątpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Uroczyście oświadczam, że okna, drzwi wejściowe oraz brama garażowa zostały bez problemów zamontowane w sobotę i wyglądają pięknie We wtorek zasypujemy piaskiem ocieplony fundament i będzie wylewanie dolnego tarasu i wejścia do domu jak też pójdą instalacje. Jednocześnie informuje, że chyba byłam bardzo grzeczna w tym roku, bo po tych obecnie kilku zimnych dniach ma być znowu ciepło - temp. ok. 7-10 stopni aż do do świąt! Cudownie, nie? Dziękuję Ci moja wtyczko w górze Życzę wszystkim miłego tygodnia! Ale jestem szczęśliwa! Fajnie jest się budować (chociaż nas w sobotę przegwizdało na wszystkie strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.12.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Witam wszystkich w mrozny poniedzialek- ale wczoraj pieknie bylo!Milego tygodnia!Dostalismy wz i zt i udalo nam sie zzmienic w nich kat nachylenia dachu- hurra (mielismy miec 35-45st a teraz mozemy 33!!!!) jutro oddajemy projekt do adaptacji- trzymajcie kciuki za negocjacje cenowe. boze jak to wszystko powoli leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Bikosa: powoli mówisz? oj zobaczysz jak poleci jak się zacznie budowa.. zapomnisz jak się nazywasz, takie będzie tempo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.12.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Dzięki za miłe przyjęcie. Praojciec chyba trochę przesadził tym cytuję: byle byś nie był uciążliwy dla otoczenia" - muszę poprawić uciążliwa. Nadal jestem na poddaszu tzn. ocieplam, ale jest coraz ładniej, naprawdę dla mnie cudo. Aha, muszę przyspieszyć prace tzn. znaleźć kogoś do intal. wewn. bo.... S P R Z E D A Ł A M M I E S Z K A N I E !!!!!!!!! (hura) muszę się pochwalić 2 dni, całe 2 dni sprzedawałam i za chwilę nie będę miała gdzie mieszkać. podobno teraz ludzie biorą wszystko i to dosłownie (boją się nowego roku) pozdrawiam szczęśliwców co mieszkają już w domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts