mariobros35 11.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 krzymi wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_aneta 12.03.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 witam wszystkich bardzo serdecznie w czerwcu mam nadzieje juz dostac pozwolenie - na razie walczymy z papierologia. domek budujemy w dobrej. chcielibysmy w miare mozliwosci bez oczekiwan ruszyc z fundamentem i tutaj prosba o namiary na ekipy/firmy. wielkie dzieki z gory. jest tylko prosba o przesylanie info na mejla bo rzadko mam dostep do www [email protected] fundamenty beda wygladac tak: http://www.smsnet.pl/~fungous/fundamenty.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 witam wszystkich bardzo serdecznie w czerwcu mam nadzieje juz dostac pozwolenie - na razie walczymy z papierologia. domek budujemy w dobrej. chcielibysmy w miare mozliwosci bez oczekiwan ruszyc z fundamentem i tutaj prosba o namiary na ekipy/firmy. wielkie dzieki z gory. jest tylko prosba o przesylanie info na mejla bo rzadko mam dostep do www [email protected] fundamenty beda wygladac tak: http://www.smsnet.pl/~fungous/fundamenty.pdf witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 witam niedzielnie grupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi99 12.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Co do III w Dabiu: jestem absolwetnką! ale to było JAKIŚ czas temu (teraz noszę liliowy kapelusz ) więc nie wiem, na ile kadra sie zmieniła, ale o paru nauczycielach mogę zaświadczyc osobiście. Generalnie to nie była zła szkoła - wręcz przeciwnie. no i jakie tradycje budowlane.....za ,,moich czsów" słynny pan K(to ten kat od fizyki) i jego kolega pan G (matematyka) budowali chałupy.....każda matematyka zaczynała się pytaniem: kto wie gdzie można kupić (tu padał szereg terminów związanych z materiałami bud.) i pomyslec ,że dzis pan G ma ponoc sklep z gwoździkami ....... pozdraiwam troojowiczów Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam niedzielnie!! Pobudka , wiosna za 10 dni a tu grupka w sen zimowy zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Hurra otworzyłam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 witam wszystkich bardzo serdecznie w czerwcu mam nadzieje juz dostac pozwolenie - na razie walczymy z papierologia. domek budujemy w dobrej. chcielibysmy w miare mozliwosci bez oczekiwan ruszyc z fundamentem i tutaj prosba o namiary na ekipy/firmy. wielkie dzieki z gory. jest tylko prosba o przesylanie info na mejla bo rzadko mam dostep do www [email protected] fundamenty beda wygladac tak: http://www.smsnet.pl/~fungous/fundamenty.pdf WITAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Przyznać się!! Kto był znowu na nartach i przywiózł ze sobą śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mariobros35 nie dostalem nic daj namiar prosze na ,,open".Pozdrawiam.Krzymi. Ze sniegiem to sobie ,,ktos" mocno grabi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Popołudniowa kawka z miodem i popołudniowo podciągam. Kawka z miodem? Nie próbowałem. A jak się to serwuje. Kawa aromatyzowana ajerkoniak + miód + bita śmietana - mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 witam serdecznie zrobiłam wczoraj 400 km i powiem wam chusteczkowo sie jeździ nawet po niemieckiej autostradzie , budowanie tez na razie wygląda bladawo po za tym coś częśto spadamy na dno ... sen zimowy powinien dobiegać końca ) kawa z miodem... dobra ale dla konseserów nie ma jak mała czarna z mlekiem ubijanym takim ustrojstwem ( nie wszystkie urządzenia mają swoją nazwę) Klaus ... szybko sie uwinąłes bee podglądać postępy po drodze na kawke do siostry , bo na razie u mnie to mozna tylko ognisko rozpalic , ale kawę to bedzie tam trudno upiec pozdrawaim i ide zalegac przed srebrny ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Podciągam bo już nawet nie ma kto nam po piętach deptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 taaak racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 12.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam wszystkich czy ktoś zna takiego górala jak Roman Pełczyński. Szukam opinii o tym gościu, czy jest drogi a przede wszystkim sumienny i godny polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam popołudniowo!! W końcu przestało padać i wybiorę się chyba na niedzielny spóżniony spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 12.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 dzien dobry wieczorowo czyzby grupa usneła co ja bede czytał jak nikt nie pisze halo pobudka brać się do budowania i pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tez witam niedzielnie Ale napisaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No, to i ja się odezwę. Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam witam i podciagam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts