jacek-mierzyn 12.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam i o drogę pytam!Czy podwyższenie ścianki kolankowej (z 25 do 75cm) to istotne odstępstwo od projektu? Czy wystarczy wystąpić o interpretacje do PINB czy trzeba robić projekt zastepczy? Na forach ogólnych rady są różne. Kto zna szczecińskie realia? Podobnie: zamiana ściany jednowarstwowej na dwuwarstwową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.03.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam poniedziałkowo. Dziś 13 więc wyjątkowo życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.03.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam! Liczę na pomyślny 13sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam i o drogę pytam! Czy podwyższenie ścianki kolankowej (z 25 do 75cm) to istotne odstępstwo od projektu? Czy wystarczy wystąpić o interpretacje do PINB czy trzeba robić projekt zastepczy? Na forach ogólnych rady są różne. Kto zna szczecińskie realia? Podobnie: zamiana ściany jednowarstwowej na dwuwarstwową? jeśli nie masz złośliwych sąsiadów to podciągnij ja tek zrobiłam a jeśli chodzi o ścianę, to już (chyba) musisz uzyskać pozwolenie, bo (tak drogą dedukcji) przy odbiorach geodezyjnych nie będą się zgadzać wymiary domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam! Liczę na pomyślny 13sty Witam Ja tez chce pozytywnego 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Wtam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Do zabetonowania slupkow ogrodzeniowych zaproponowano mi w Castoramie gotowa zaprawe worek 11zl starczajacy na 2 slupki czy stosowaliscie cos takiego czy moze cos innego . Chcialam Was sie jeszcze zapytac jak nazywaja sie drewniane niestrugane drzewo do prowirozycznego ogrodzenia i ile 1 bal kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 13.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam wszystkich, Monka, petycja już idzie do gminy, podpisało się 30 osób. Powołano się na przepis, który mówi, że jeśli w wyniku niekorzystnych działań gminy spadnie wartość naszych inwestycji/majątków mamy prawo domagać się odszkodowań od gminy. No i oczywiście z dopiskiem, że żywimy nadzieję, że działania gminy nie mają związku z nowymi wyborami.Monka, może też byście skrobnęli podobne pisemko. To już by było coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam wszystkich, Monka, może też byście skrobnęli podobne pisemko. To już by było coś. Adria ja nie jestem stroną ale może inni zainteresowni by się podpisali pod waszym pismem? Im więcej podpisów tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja też witam ale pięknie słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 13.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam wszystkich, Monka, może też byście skrobnęli podobne pisemko. To już by było coś. Adria ja nie jestem stroną ale może inni zainteresowni by się podpisali pod waszym pismem? Im więcej podpisów tym lepiej. Dlaczego nie? Chciałabyś mieć w niedziele i święta wzmożony ruch motoryzacyjny obok swojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 No pewnie że nie chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 13.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Czy wam też nie wysyła wiadomości ze skrzynki osobistej, jedna leży u mnie już ze 2 tyg., druga od piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Czy wam też nie wysyła wiadomości ze skrzynki osobistej, jedna leży u mnie już ze 2 tyg., druga od piątku. będzie tam leżała dopóki nie odbierze jej ten do którego pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 13.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 aha, to nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Czy wam też nie wysyła wiadomości ze skrzynki osobistej, jedna leży u mnie już ze 2 tyg., druga od piątku. Sprawdź, czy wpisałaś temat wiadomości, bo wtedy tez nie wysyła (przerabiałam to ) Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam wszystkich Witam wszystkich, Monka, petycja już idzie do gminy, podpisało się 30 osób. Powołano się na przepis, który mówi, że jeśli w wyniku niekorzystnych działań gminy spadnie wartość naszych inwestycji/majątków mamy prawo domagać się odszkodowań od gminy. No i oczywiście z dopiskiem, że żywimy nadzieję, że działania gminy nie mają związku z nowymi wyborami. Monka, może też byście skrobnęli podobne pisemko. To już by było coś. a może nasze osiedle (Grafitowa) też by się dołączyło do protestów? Czy to trochę za daleko? Przez te sniegi nie miałam ochoty sie tam zapuszczać żeby sprawdzać odległości, ale na moje oko to sąsiedzi ze skrajnego bloku będą mieli bardzo blisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 13.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam wszystkich Witam wszystkich, Monka, petycja już idzie do gminy, podpisało się 30 osób. Powołano się na przepis, który mówi, że jeśli w wyniku niekorzystnych działań gminy spadnie wartość naszych inwestycji/majątków mamy prawo domagać się odszkodowań od gminy. No i oczywiście z dopiskiem, że żywimy nadzieję, że działania gminy nie mają związku z nowymi wyborami. Monka, może też byście skrobnęli podobne pisemko. To już by było coś. a może nasze osiedle (Grafitowa) też by się dołączyło do protestów? Czy to trochę za daleko? Przez te sniegi nie miałam ochoty sie tam zapuszczać żeby sprawdzać odległości, ale na moje oko to sąsiedzi ze skrajnego bloku będą mieli bardzo blisko.... jak najbardziej, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale wydawało mi się, że teren pod ewentualny kościół to właśnie m-dzy Grafitową a Nasienną. Na mojej mapie nie ma jeszcze Grafitowej. Daria, czy ty będziesz mieszkać w tych powstajacych szeregowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts