bodekku 14.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów brakuje ci? no to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów brakuje ci? no to do dzieła to była odpowiedź dla delfika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów brakuje ci? no to do dzieła to była odpowiedź dla delfika ja też chwilowo pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów brakuje ci? no to do dzieła to była odpowiedź dla delfika a to inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 bobasów brakuje ci? no to do dzieła to była odpowiedź dla delfika ja też chwilowo pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 14.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 PODNOSZE I WITAM klaus a jakiego kowala poszukujesz podkuc konie czy wykonac ogrodzenia bo jesli ogrodzenia to jest taki w kluczu na ul rymarskiej 51 tam gdzie siatki i słupki sprzedaja to ten sam , a jeśli koniki podkuć to takiego nie znam ta gwardia juz sie wykruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 PODNOSZE I WITAM klaus a jakiego kowala poszukujesz podkuc konie czy wykonac ogrodzenia bo jesli ogrodzenia to jest taki w kluczu na ul rymarskiej 51 tam gdzie siatki i słupki sprzedaja to ten sam , a jeśli koniki podkuć to takiego nie znam ta gwardia juz sie wykruszyła Ogrodzenie, bramy i balustrady. Dzięki za info. A wiesz coś o nim ponad to, że jest taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 14.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ano wiem tylko tyle ze mu tam stal nieraz woże . o cenie siatki i słupków to zapomnieć aby opuścił alew temacie balustrady ogrodzenia kute itp. itd to już chyba można próbować nie lubi bardzo namolnych klijętów a nadgorliwych to potrafi wyprosić z zakłady troszke go znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 PODNOSZE I WITAM klaus a jakiego kowala poszukujesz podkuc konie czy wykonac ogrodzenia bo jesli ogrodzenia to jest taki w kluczu na ul rymarskiej 51 tam gdzie siatki i słupki sprzedaja to ten sam , a jeśli koniki podkuć to takiego nie znam ta gwardia juz sie wykruszyła Ogrodzenie, bramy i balustrady. Dzięki za info. A wiesz coś o nim ponad to, że jest taki? w Dołujach jest dwóch nawet porzadnych kowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.03.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 w Dołujach jest dwóch nawet porzadnych kowali. A w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jeszcze sie nie buduje a widze pierwszy nonsens dlaczego brama do siatki zielonej kosztuje prawie 2 tysiace zl przeciez kluta u kowale z pod szczecina kosztuje okolo 2,5-3 . Znasz jakiegoś dobrego kowala? Bardzo fajne rzeczy robi kowal z Ustronie Morskie i Kolobrzeg duzo osob ma tam swietne ploty cenowo nie wiem zorientuje sie dopiero w wakacje moze bedziemy w ustroniu ladne te rzeczy Znalazlam ale nie wiem jak w realu http://www.simar-sipiora.com to jest czepino kplo gryfina http://www.wakat.net.pl Miroslawiec http://www.machowiak.pl witnica Te w ustroniu(tylko nie wiem czy tam nie ma kilku kowali) to widzialam reszty nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 W Ustroniu znalazlam 2 (ale to sa ci co maja strony internetowe ) http://www.molcan.webpark.pl http://www.kowalstwo.afr2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.03.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas,A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas, A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)? A jak duza jest roznica miedzy nimi to znaczy hurtowniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A to Szczecin, tylko cena porażająca http://www.wesa.com.pl/pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Bryta-może różnice nie sa wielkie ale suma sumara przy il. ok 2000szt np porotonu to wychodzi jakies 880 zł miedzy 1 a 3 hurtownia a na bloczkach jest podobna różnica tyle ze bloczki u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Miraśka a te wyceny masz już z rabatami czu to dopiero do ugadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts