Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

PODNOSZE I WITAM klaus a jakiego kowala poszukujesz podkuc konie czy wykonac ogrodzenia bo jesli ogrodzenia to jest taki w kluczu na ul rymarskiej 51 tam gdzie siatki i słupki sprzedaja to ten sam , a jeśli koniki podkuć to takiego nie znam ta gwardia juz sie wykruszyła

:D

Ogrodzenie, bramy i balustrady.

Dzięki za info. A wiesz coś o nim ponad to, że jest taki?

ano wiem tylko tyle ze mu tam stal nieraz woże . o cenie siatki i słupków to zapomnieć aby opuścił alew temacie balustrady ogrodzenia kute itp. itd to już chyba można próbować nie lubi bardzo namolnych klijętów a nadgorliwych to potrafi wyprosić z zakłady troszke go znam

PODNOSZE I WITAM klaus a jakiego kowala poszukujesz podkuc konie czy wykonac ogrodzenia bo jesli ogrodzenia to jest taki w kluczu na ul rymarskiej 51 tam gdzie siatki i słupki sprzedaja to ten sam , a jeśli koniki podkuć to takiego nie znam ta gwardia juz sie wykruszyła

:D

Ogrodzenie, bramy i balustrady.

Dzięki za info. A wiesz coś o nim ponad to, że jest taki?

w Dołujach jest dwóch nawet porzadnych kowali.

Jeszcze sie nie buduje a widze pierwszy nonsens dlaczego brama do siatki zielonej kosztuje prawie 2 tysiace zl przeciez kluta u kowale z pod szczecina kosztuje okolo 2,5-3 .

Znasz jakiegoś dobrego kowala?

Bardzo fajne rzeczy robi kowal z Ustronie Morskie i Kolobrzeg duzo osob ma tam swietne ploty cenowo nie wiem zorientuje sie dopiero w wakacje moze bedziemy w ustroniu ladne te rzeczy

Znalazlam ale nie wiem jak w realu

http://www.simar-sipiora.com

to jest czepino kplo gryfina

http://www.wakat.net.pl

Miroslawiec

http://www.machowiak.pl

witnica

Te w ustroniu(tylko nie wiem czy tam nie ma kilku kowali) to widzialam reszty nie

.

witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas,

A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)?

witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas,

A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)?

A jak duza jest roznica miedzy nimi to znaczy hurtowniami